Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022
ΑρχικήPlusΖωδια: Έρχεται ανάδρομος Ερμής - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Ζωδια: Έρχεται ανάδρομος Ερμής – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Ζωδια: Πλησιάζει ο πρώτος Ανάδρομος Ερμής για το νέο έτος. Δείτε ποια ζώδια θα επηρεαστούν. Αναλυτικά στο newsme.gr.

Αν ανήκετε στα παρακάτω 3 ζώδια, σας ευχόμαστε υπομονή και καλή τύχη.

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που μπήκε το 2022 και ήδη ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη χρονιά – το λένε και τα άστρα.

Γιατί όχι μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές θα έχουμε ανάδρομο Ερμή φέτος, με τον πρώτο να βρίσκεται μόλις μέρες μακριά (μιάμιση, για την ακρίβεια).

Από τις 14 Ιανουαρίου και για 3 εβδομάδες, τα παρακάτω 3 ζώδια θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους. Ας θυμούνται ότι οι δυσκολίες θα περάσουν, αργά ή γρήγορα.

Ζωδια: Ποια ζώδια θα περάσουν… δύσκολα

Δίδυμος

Ο Ερμής τυχαίνει να είναι ο κυβερνών πλανήτης των Διδύμων, κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Όταν είναι ανάδρομος, τους επηρεάζει σημαντικά. Τώρα, θα τους δυσκολέψει να υπεραναλύσουν καταστάσεις (κάτι θετικό), όμως θα τους κάνει απρόσεκτους, ιδιαίτερα στα οικονομικά τους.

Παρθένος

Οι πάντα οργανωμένοι Παρθένοι, θα δουν τα σχέδιά τους να ανατρέπονται κι αυτό θα τους βγάλει έξω απ’ τα νερά τους. Θα συναντήσουν πρώην, θα θυμηθούν παλιές καταστάσεις και θα ξυπνήσουν καλά κρυμμένα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι καλό είναι να μην προγραμματίσουν τίποτα εκείνες τις μέρες, γιατί τα πράγματα δε θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Ο ανάδρομος Ερμής θα τεστάρει τα όριά τους, θα τους κάνει να δείξουν πόσο πραγματικά αντέχουν και για τρεις εβδομάδες θα μετατρέψει τη ζωή τους σε χάος.

Ζωδια: Ποια ζώδια επωφελούνται το 2022

Ταύρος: Αυτή τη χρονιά δικαιώνεστε και για αυτό είστε πολύ ευχαριστημένες. Θα αποδείξετε σε όλους πως οι αλλαγές που θέλατε να κάνετε έπρεπε να γίνουν και άξιζαν.

Το πείσμα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε μπροστά, αρκεί να μην ξεχνάτε πως οι αλλαγές δεν είναι πάντα για κακό.

Καρκίνος: Το 2022 προμηνύεται χρονιά εξερευνήσεων, ανακαλύψεων και αρκετού φλερτ. Φέτος, θα βγείτε από το καβούκι σας και θα χαρείτε τη ζωή, αποδεσμέυοντας τον εαυτό σας από λάθη του παρελθόντος, σκέψεις και καταστάσεις που σας βασάνιζαν.

Οι πλανήτες σάς δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και εσείς πλέον μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πως το να είσαι καλοπροαίρετος σε έναν σκληρό κόσμο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ιχθείς: Η τύχη είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε το και κάντε πραγματικότητα όλα τα όνειρά σας. Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας στο τέλος του 2021 και μέχρι τις 10 Μαΐου του 2022 και έπειτα από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Αυτό θα σας προσφέρει τύχη και δύναμη στην αρχή αλλά και στο τέλος της χρονιάς. Ετοιμαστείτε για λιγότερα μπερδέματα σε επαγγελματικά και προσωπικά και μια χρονιά γεμάτη λάμψη και την προσοχή πάνω σας.

Ζωδια: Η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο το 2022

Κριός: Η πιο τυχερή ημέρα: 18 Αυγούστου 2022

Οι Κριοί ας ετοιμαστούν για μια χρονιά γεμάτη μαγεία. Ο τυχερός πλανήτης Δίας περιοδεύει στο ζώδιο αυτό από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου και είναι καιρός να εστιάσει κανείς στις νέες ευκαιρίες.

Ταύρος: Η πιο τυχερή ημέρα: 13 Μαΐου 2022

Για τους Ταύρους, ξεκινά μια σημαντική περίοδος μεταμόρφωσης φέτος, μια περίοδος που δεν θα συμβεί ξανά για σχεδόν δύο δεκαετίες και αυτό σημαίνει πως για αυτό το ζώδιο είναι ιδιαίτερα δυνατή χρονιά.

Δίδυμοι: Η πιο τυχερή ημέρα: 30 Μαΐου 2022

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι Δίδυμοι είχαν μια σειρά από εκλείψεις που ταρακούνησαν την ταυτότητα και τις σχέσεις τους. Γι’ αυτό ας «αγκαλιάσουν» το 2022 και ας συμφιλιωθούν με την πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του εαυτού τους.

Καρκίνος: Η πιο τυχερή ημέρα: 17 Ιουλίου 2022

Στις 17 Ιουλίου, οι πλανήτες επιφυλάσσουν κάποια επιπλέον μαγεία. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα έχουν μόλις ευθυγραμμιστεί στο ζώδιο αυτό και αυτή η πτυχή βοηθά να υπάρχει αυθεντικότητα και σαφήνεια στα λόγια και τις σκέψεις των Καρκίνων.

Λέων: Η πιο τυχερή ημέρα: 31 Ιουλίου 2022

Το καλοκαίρι είναι πάντα η περίοδος για τους Λέοντες να λάμψουν, αλλά φέτος αυτή η εποχή θα είναι γεμάτη με πάθος και δημιουργικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας θα φωτίζει τον πέμπτο οίκο της χαράς και του ρομαντισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα.

Παρθένος: Η πιο τυχερή ημέρα: 16 Φεβρουαρίου 2022

Για τους Παρθένους, η χρονιά ξεκινά με τον μήνα της Αφροδίτης, τον μήνα του ρομαντισμού και του πάθους του χάρτη τους. Και το 2022 είναι η κατάλληλη χρονιά για να κάνουν νέα ξεκινήματα στα ερωτικά τους.

Οι τυχερές μέρες για τα υπόλοιπα ζώδια

Ζυγός: Η πιο τυχερή ημέρα: 22 Οκτωβρίου 2022 – Ζωδια

Η νέα χρονιά φέρνει μαγεία και ρομαντισμό, καθώς και ένα συναρπαστικό νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με την ευχαρίστηση, την επιθυμία και τη δημιουργικότητα. Είναι ένα υπέροχο έτος για να αγκαλιάσουν οι Ζυγοί τη λαμπερή πλευρά τους.

Σκορπιός: Η πιο τυχερή ημέρα: 15 Νοεμβρίου 2022

Η εποχή των γενεθλίων αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πυκνή για τους Σκορπιούς, καθώς η Αφροδίτη θα κοσμεί το ζώδιο αυτό με τη λαμπερή παρουσία της για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενώ ο επεκτατικός Δίας θα φέρει τύχη στον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο του ρομαντισμού του ζωδίου.

Τοξότης: Η πιο τυχερή ημέρα: 23 Νοεμβρίου 2022

Μετά από ενάμιση χρόνο εκλείψεων που χτυπούν τον άξονα στους Τοξότες, το 2022 θα είναι μια ευκαιρία για ανακατατάξεις. Ο Ήλιος και η Σελήνη θα συνδέονται αρμονικά με τον Δία, τον κυρίαρχο πλανήτη των Τοξοτών, ο οποίος χαρίζει ακόμα περισσότερη τύχη και μαγεία σε αυτό το φεγγάρι.

Αιγόκερως: Η πιο τυχερή ημέρα: 8 Ιανουαρίου 2022

Μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή έρχεται στη μέση της εποχής του Αιγόκερου, στις 8 Ιανουαρίου, όταν ο Ήλιος και η ευεργετική Αφροδίτη ενώνονται στο ζώδιο αυτό, σχηματίζοντας μια ειδική ευθυγράμμιση που είναι γνωστή ως «Αστέρι της Αφροδίτης», η οποία χαρίζει πρόσθετη αυτοπεποίθηση και νέες ρομαντικές ευκαιρίες.

Υδροχόος: Η πιο τυχερή ημέρα: 6 Μαρτίου 2022

Οι Υδροχόοι ας αξιοποιήσουν το 2022 ως μια νέα αρχή για εκείνους και για τις σχέσεις τους. Είναι μια ιδανική χρονιά για να πουν το «ναι» σε αντισυμβατικές σχέσεις.

Ιχθύες: Η πιο τυχερή ημέρα: 12 Απριλίου 2022

Το 2022 διαμορφώνεται ως ένα από τα πιο μυστήρια χρόνια της ζωής των Ιχθύων. Στις 12 Απριλίου, ο ευεργετικός πλανήτης Δίας, που είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων στην παραδοσιακή αστρολογία, ενώνεται με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και αυτή η υπέροχη ευθυγράμμιση θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ