Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021
ΑρχικήPlusVodafone ΤΩΡΑ: «Έπεσαν» ίντερνετ και τηλεφωνία - Πολλά προβλήματα

Vodafone ΤΩΡΑ: «Έπεσαν» ίντερνετ και τηλεφωνία – Πολλά προβλήματα

Vodafone ΤΩΡΑ: Στο site της Vodafone δεν υπάρχει κάποια αναφορά, ενώ η σελίδα της Vodafone έχει αρχίσει να γεμίζει με παράπονα από χρήστες που έχουν πρόβλημα.

Για προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone κάνουν λόγο με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα πλήθος χρηστών.

Οι χρήστες τονίζουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο ίντερνετ και στην τηλεφωνία.

“Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!” ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Facebook.

Άλλοι πάλι επισημαίνουν ότι και οι χρόνοι αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο της Vodafone είναι μεγάλη, τη στιγμή που έχουν χάσει τη δυνατότητα τηλεφωνίας και πρόσβασης στο ίντερνετ.

Στο site της Vodafone δεν υπάρχει κάποια αναφορά, ενώ η σελίδα της Vodafone έχει αρχίσει να γεμίζει με παράπονα από χρήστες που έχουν πρόβλημα.

Vodafone ΤΩΡΑ: «Έπεσαν» ίντερνετ και τηλεφωνία – Πολλά προβλήματα

“Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.”, πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής και τον χρόνο αποκατάστασης. Ασαφές παραμένει σε ποιες περιοχές εντοπίζεται το πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone.

Vodafone: Η ανακοίνωση για τη χρέωση των SMS – Ποιους αφορά

Τιμολογιακές αλλαγές ανακοίνωσε η Vodafone, ενημερώνοντας τους συνδρομητές καρτοκινητής, μεταξύ άλλων, ότι αυξάνεται η χρέωση για την αποστολή SMS.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, από τις 7 Ιουλίου 2021 η χρέωση για την αποστολή SMS αυξάνεται από 0,25 ευρώ/sms σε 0,2944 ευρώ/sms.

Όπως τονίζει, η μεταβολή αυτή δεν επηρεάζει τα SMS που περιλαμβάνονται στα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής, αλλά μόνο τη χρέωση ανά sms, εκτός πακέτου.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε από τις 7 Ιουλίου καταργείται για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες με ενεργή τη φοιτητική προσφορά στο καρτοκινητό Vodafone CU, το φοιτητικό πακέτο CU Xclusive 7 που παρέχει 1.000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 600MB για 30 ημέρες με 7 ευρώ.

Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν το παραπάνω πακέτο έως την 7η Ιουλίου, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το πακέτο με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους, όπως διευκρινίζει η Vodafone.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε νέο πακέτο για φοιτητές, αλλά και αύξηση παροχών εν μέσω του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «με σκοπό την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών για χρήση internet κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Vodafone αυξάνει τα παρεχόμενα GBs του πακέτου Surf & Email σε 20GB για 30 ημέρες, χωρίς να αυξηθεί η τιμή του πακέτου η οποία διατηρείται στα 10€. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International & Taza, από τις 8 Ιουνίου 2021 έως και τις 31 Αυγούστου 2021».

Όπως αναφέρει, εν τω μεταξύ, η εταιρεία, λόγω των αλλαγών οι συνδρομητές καρτοκινητής που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μήνα από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ