Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΘέσεις Εργασίας - Προσλήψεις - ΠροκηρύξειςΘέσεις εργασίας: Ανοίγουν 400 δουλειές σε Δήμους - Αίτηση ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας: Ανοίγουν 400 δουλειές σε Δήμους – Αίτηση ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας: 400 νέες δουλειές αναμένεται να ανοίξουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε Δήμους της χώρας. Δείτε τις παρακάτω…

Ανοίγουν πάνω από 400 θέσεις εργασίας σε μεγάλους δήμους της Αττικής και όχι μόνο.

Στο άρθρο παρουσιάζονται όλες οι διαθέσιμες δουλειές ανά Δήμο.

Δείτε αναλυτικά…

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν επτά (107) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις 95 ατόμων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα πέντε (95) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

43 δουλειές συμβασιούχων στο Δήμο Δελφών

O Δήμος Δελφών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα τριών (43) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

82 δουλειές στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα δύο (82) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

59 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παλλήνης

Ο Δήμος Παλληνής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα εννέα (59) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Σουπερ μαρκετ: Οι ανοιχτές θέσεις

Ψάχνεις δουλειά και θα σε ενδιέφερε να εργαστείς σε κάποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Σου έχουμε μαζέψει όλες τις σελίδες που οι αλυσίδες αναρτούν τις ανοικτές θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Δείτε εδώ τη λίστα.

Προσλήψεις στα σούπερ μάρκετ METRO και My Market

Η εταιρία METRO και τα My market αναζητούν ικανούς υποψήφιους όλων των ειδικοτήτων με όρεξη για εργασία και φιλοδοξία για προσωπική ανάπτυξη και καταξίωση σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας My Market, κάντε κλικ εδώ.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας METRO, κάντε κλικ εδώ.

Προσλήψεις στα Lidl

Δείτε εδώ τι ειδικότητες ζητάει και πώς να στείλετε βιογραφικό.

Θέσεις εργασίας στον Μασούτη

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας.

Κενές θέσεις στα νησιά

Αίσθηση προκαλεί ότι σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς παραμένουν πολλές κενές θέσεις εργασίας κυρίως σε ξενοδοχεία και την εστίαση.

Ο Γενικός Διευθυντής Εργασιακών, Υγείας Ασφάλειας και Ενταξης στην Εργασία, Κωνσταντίνος Αγραπίδας, δίνει απαντήσεις για τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», αναφέρει πως δεν είναι άλλος από τις συνθήκες γαλέρας που παρατηρούνται σε αυτές τις θέσεις εργασίας.

Τα βασικά προβλήματα είναι τα ατέλειωτα ωράρια εργασίας κι ο τεράστιος όγκος δουλειάς που καλείται να βγάλει κάθε εργαζόμενος, κάνοντας εργασίες που θα έκαναν σε ένα ιδεατό εργασιακό περιβάλλον άλλοι δύο ή τρεις άνθρωποι. Επίσης, οι κακές συνθήκες διαμονής παίζουν καταλυτικό ρόλο, με εργαζόμενους να μοιράζονται καταλύματα-τρώγλες με άλλους συναδέλφους και να κοιμούνται ουσιαστικά με βάρδιες, ανέφερε ο κ. Αγραπιδάς.

Μπορεί η ανάγκη για εργασία να είναι τεράστια, ωστόσο οι νέοι δεν επιλέγουν τα τουριστικά επαγγέλματα σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή παρατηρείται και brain drain στον τουρισμό. Προτιμούν δηλαδή να δουλέψουν σε χώρα του εξωτερικού.

«Ο τουρισμός πάει πολύ καλά, και δημιουργούνται θέσεις εργασίας. Ωστόσο υπάρχει ανεργία και παρότι δημιουργούνται θέσεις εργασίας, δεν επιθυμούν να εργαστούν για τους παραπάνω λόγους. Το υπουργείο Εργασίας από την πλευρά του, έχει επεκτείνει δύο συλλογικές συμβάσεις σε όλον τον κλάδο και αφορά στα ξενοδοχεία που ο κατώτατος μισθός είναι στα 800 ευρώ και εξελίσσεται στα 850-900 ευρώ. Επίσης στα επισιτιστικά καταστήματα υπάρχει συλλογική σύμβαση που καλύπτουν μαζί, πάνω από 400.000 εργαζόμενους. Τα ωράρια απασχόλησης είναι πρόβλημα. Τα ωράρια είναι εξοντωτικά και λόγω της πίεσης και των κενών, οι εργαζόμενοι καλύπτουν 2 και 3 θέσεις», ανέφερε ο κ. Αγραπίδας.

Δυσεύρετοι είναι λοιπόν για τους εργοδότες, ξενοδοχοϋπαλλήλοι, σερβιτόροι, ρεσεψιονίστ, σομελιέ, μπάρμαν και βοηθητικό προσωπικό για καθαρισμό (πισίνας – παραλίας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ