Τεράστιες εκπτώσεις από το ΙΚΕΑ έως 50% – Όποιος προλάβει! Δείτε ΕΔΩ

ΙΚΕΑ: Πολύ μεγάλες προσφορές έβγαλε η γνωστή αλυσίδα με το που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Δείτε τι μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση. Ειδικότερα από τις 6/6 μέχρι και τις 19/6, ορισμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου βρίσκονται σε έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως -50%! Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ με τους όρους. Δείτε αναλυτικά… ΙΚΕΑ: […]

Τεράστιες εκπτώσεις από το ΙΚΕΑ έως 50% - Όποιος προλάβει! Δείτε ΕΔΩ

ΙΚΕΑ: Πολύ μεγάλες προσφορές έβγαλε η γνωστή αλυσίδα με το που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Δείτε τι μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση.

Ειδικότερα από τις 6/6 μέχρι και τις 19/6, ορισμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου βρίσκονται σε έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως -50%!

Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ με τους όρους.

Δείτε αναλυτικά…

ΙΚΕΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προσφορά

Ισχύει από 6/6/2022 μέχρι 19/6/2022 σε όλα τα καταστήματα, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop σε επιλεγμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου.

Oι τιμές και τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια πιθανόν να διαφοροποιούνται ανά κατάστημα και οι τιμές της προσφοράς αφορούν στο διαθέσιμο απόθεμα του εκάστοτε καταστήματος.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ & στο κατάστημα «Νέας γενιάς» του Πειραιά και του The Mall Athens – σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.

Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών στην αξία της προσφοράς και ισχύει η πολιτική επιστροφών – ikea.gr/exupiretisi-pelaton/politiki-epistrofis/

Ισχύει για τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια και όχι στο σύνολο της απόδειξης (σε περίπτωση που στην ίδια απόδειξη έχουν αγοραστεί και προϊόντα από άλλες κατηγορίες ή υπηρεσίες).

Ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

ΙΚΕΑ: Πράσινη ανάπτυξη για την εταιρεία

Έναν φιλόδοξο στόχο έχει θέσει η διοίκηση της ΙΚΕΑ, να καταστεί «πράσινη εταιρεία» έως το 2030 εστιάζοντας στην κυκλική οικονομία, προσφέροντας προϊόντα στους καταναλωτές που θα συμβάλλουν στο να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, όπως για παράδειγμα οι μπαταρίες που μειώνουν αισθητά την κατανάλωση νερού στα νοικοκυριά, η αποκλειστική χρήση λαμπτήρων led, αλλά και το γεγονός ότι το ξύλο που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη, θα παράγεται μόνο από δάση υπεύθυνης διαχείρισης έτσι ώστε να αποφεύγεται η αποψίλωση.

Η ΙΚΕΑ, ήδη από το 2020 έχει αφαιρέσει από τα καταστήματα όλα τα πλαστικά μιας χρήσης, έχουν αξιολογηθεί πάνω από 9.500 κωδικοί προϊόντων, ενώ από φέτος καταργείται ο κλασικός έντυπος κατάλογος, ο οποίος ανερχόταν σε 2 εκατ. αντίτυπα στην Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η ενέργεια

«Κινηθήκαμε εξαιρετικά καλά σε επίπεδο κερδοφορίας. Το 2020 είχαμε 10 εκατ. ευρώ ζημιά, λόγω της πανδημίας, και πλέον έχουμε καλύψει σε πωλήσεις το 2019. Η αίσθηση μου είναι ότι από το καλοκαίρι του 2022 θα δούμε τον κόσμο να δαπανά μεγαλύτερα ποσά στις αγορές του. Προς το παρόν είναι συγκρατημένος» ανέφερε ο κ. Γιώργος Αλεβίζος, Group Finance Director του Ομίλου Fourlis.

Όπως επεσήμανε αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ανησυχία των εταιρειών έχει να κάνει με τις έντονες διακυμάνσεις που παρατηρούνται στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. Κάθε χρόνο ο όμιλος δαπανά 3 εκατ. ευρώ για την κατανάλωση ενέργειας και η εκτίμηση είναι ότι φέτος με τις ανατιμήσεις το νούμερο αυτό θα αγγίξει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

«Δεν είναι μόνο η ενέργεια, είναι και τα μεταφορικά κόστη που έχουν ανέβει αλλά και τα commodities σε ότι αφορά τις πρώτες ύλες. Την ίδια ώρα είναι, πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στην Ασία όπου εξαιτίας της πανδημίας ολόκληρα εργοστάσια κλείνουν, πηγαίνοντας πίσω την παραγωγή κατά 6-7 μήνες. Ήδη μεγάλα brands, όπως η Nike, έχουν ανακοινώσει ότι θα έχουν δυσκολία στις παραδόσεις παραγγελιών. Όλες οι εταιρείες αναμένεται να επηρεαστούν».

Όσα είπε για το νέο κατάστημα

Σχολιάζοντας το νέο κατάστημα των ΙΚΕΑ στο The Mall Athens, ο κ. Αλεβίζος έκανε λόγο ουσιαστικά για ένα πείραμα από το οποίο η μητρική εταιρεία περιμένει πολλά. «Η αλήθεια είναι ότι τα καταστήματα ΙΚΕΑ ήταν σε απομακρυσμένα σημεία. Οι αγορές ήταν ενός είδους εκδρομή για μια οικογένεια που επισκεπτόταν το κατάστημα, έκανε τις αγορές της και έτρωγε ή έπινε τον καφέ της εντός του καταστήματος. Αυτό έχει αλλάξει».

Κατέληξε λέγοντας πως το brand IKEA στην Ελλάδα, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω του κορονοϊού, βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο με την μητρική να δηλώνει ικανοποιημένη από τις τρέχουσες επιδόσεις.

Σχετικά με την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ προσφέρει καλοσχεδιασμένα, λειτουργικά, ποιοτικά και προσιτά έπιπλα σπιτιού, τα οποία παράγονται με φροντίδα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Υπάρχουν πολλές εταιρείες με διαφορετικούς ιδιοκτήτες που λειτουργούν υπό το brand της ΙΚΕΑ και όλες μοιράζονται το ίδιο όραμα: να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα για τους πολλούς. Η ΙΚΕΑ ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1943.