Τέλος γνωστό προϊόν από Σκλαβενίτη και ΑΒ – Τι συνέβη

Σούπερ μάρκετ: Γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης και ΑΒ αδειάζουν τα ράφια τους από γνωστά προϊόντα, καθώς ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε την απόσυρσή τους από την αγορά.  Ο λόγος της απόσυρσης είναι οι επικίνδυνες ουσίες που ανιχνεύτηκαν κατόπιν ελέγχου σε ριζογκοφρέτες , προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των καταναλωτών. Ο ΕΦΕΤ πήρε την απόφαση να ανακαλέσει πασίγνωστα […]

Τέλος γνωστό προϊόν από Σκλαβενίτη και ΑΒ - Τι συνέβη

Σούπερ μάρκετ: Γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης και ΑΒ αδειάζουν τα ράφια τους από γνωστά προϊόντα, καθώς ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε την απόσυρσή τους από την αγορά. 

Ο λόγος της απόσυρσης είναι οι επικίνδυνες ουσίες που ανιχνεύτηκαν κατόπιν ελέγχου σε ριζογκοφρέτες , προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των καταναλωτών.

Ο ΕΦΕΤ πήρε την απόφαση να ανακαλέσει πασίγνωστα προϊόντα από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην ανάκληση πολύ γνωστών προϊόντων από τα ράφια των σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε ο ΕΦΕΤ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Σούπερ μάρκετ: Τέλος στο προϊόν

Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ πήρε την απόφαση να ανακαλέσει και να αποσύρει ρυζογκοφρέτες για την παρασκευή των οποίων ανιχνεύτηκε αφλατοξίνη Β1.

Όσον αφορά τη διακίνηση τους στην ελληνική αγορά, αυτή γίνεται από τις βέλγικες εταιρείες «Continental Bakeries Belgium» και «Lima natuurvoeding NV».

Αναλυτικά τα προϊόντα που ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ:

Α) το προϊόν με εμπορική ονομασία «BRINK ORG RICE CAKES SALT & SESAME 12X100G» παρτίδας Η22160F και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10.06.23, το οποίο διακινήθηκε από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πασίγνωστο προϊόν από τα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Β) το προϊόν με εμπορική ονομασία «AΒ ΤΗΙΝΚ ΒΙΟ RICE CAKES 12X100G» παρτίδας Η22155J και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 05.06.23, το οποίο διακινήθηκε από την εταιρεία «AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Γ) το προϊόν με εμπορική ονομασία «LIMA ORGANIC RICE CAKES THIN 130G» παρτίδας R22182B και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 07.02.23, το οποίο διακινήθηκε από την εταιρεία «MKM VITALITY ΕΠΕ».