Τα πρώτα Ελληνικά NFT’s και η δυνατότητα για Mining απ’όλους!

NFT: Όλοι μας αδιαμφισβήτητα έχουμε ακούσει για τα NFT’s αλλά και για το mining τον τελευταίο ένα χρόνο και ειδικά το τελευταίο διάστημα που τα κρυπτονομίσματα φιγουράρουν στις πρώτες ειδήσεις παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. Οι λεπτομέρειες του τι είναι τα NFT μπορούν να βρεθούν παντού στο διαδίκτυο με μια απλή αναζήτηση. Μια πολύ καλή […]

Τα πρώτα Ελληνικά NFT's και η δυνατότητα για Mining απ'όλους!

NFT: Όλοι μας αδιαμφισβήτητα έχουμε ακούσει για τα NFT’s αλλά και για το mining τον τελευταίο ένα χρόνο και ειδικά το τελευταίο διάστημα που τα κρυπτονομίσματα φιγουράρουν στις πρώτες ειδήσεις παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα.

Οι λεπτομέρειες του τι είναι τα NFT μπορούν να βρεθούν παντού στο διαδίκτυο με μια απλή αναζήτηση.

Μια πολύ καλή και περιεκτική περιγραφή μπορεί να βρεθεί στην wikipedia, όπου αναφέρεται το εξής:

Δείτε τι είναι…

Τι είναι τα NFT

Τα Μη Εναλλάξιμα Κρυπτο Παραστατικά (αγγλικά: non-fungible token, NFT) αποτελούν κρυπτογραφημένα στοιχεία βασισμένα σε δίκτυο Blockchain, με μοναδικούς κωδικούς αναγνώρισης και μεταδεδομένα που τα διακρίνουν μεταξύ τους και σε σχέση με άλλα, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσής τους με φυσικά ή ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Τα μη εναλλάξιμα κρυπτο παραστατικά μπορούν να συσχετιστούν με οποιοδήποτε ψηφιακό αρχείο-έργο τέχνης, όπως φωτογραφίες, βίντεο, ήχος και άλλους τύπους πολυμέσων, είτε με ψηφιακή αποτύπωση φυσικού αντικειμένου: η σύνδεση αυτή επιτυγχάνεται συνήθως μέσω της προσθήκης ενός υπερσυνδέσμου (URL) στο έξυπνο συμβόλαιο (smart contract) που αντιστοιχεί στο κρυπτον παραστατικό, ο οποίος (υπερσύνδεσμος) παραπέμπει στον ιστοχώρο όπου απεικονίζεται το ψηφιακό αρχείο που συνδέεται με το κρυπτο παραστατικό.

NFT‘s made in Greece

Αφού ξεκαθαρίσαμε τι είναι τα NFT’s ας μιλήσουμε και για την DeFi Stakeholders Ltd. Μια εταιρεία αμιγώς Ελληνική η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των Επενδύσεων και των Κρυπτονομισμάτων πάνω από 2 χρόνια με πελάτες από την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η DeFi Stakeholders δημιούργησε λοιπόν NFT’s τα οποία μπορεί να αγοράσει ο καθένας και αντιστοιχούν σε Terahash από Bitcoin Miners. Κάθε NFT αντιστοιχεί σε 5 Terahash. Πιο συγκεκριμένα με μόλις 480 ευρώ μπορεί πλέον ο καθένας να αποκτήσει πρόσβαση σε miners και να έχει την επιλογή να μαζεύει bitcoin!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να μπορέσει να αγοράσει mining power σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές μέσω των NFT’s και να παράγει/μαζεύει bitcoin. Εσείς θα μείνετε απέξω;;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε την DeFi Stakeholders στα social media τους αλλά και στο site τους.