Survivor spoiler ασυλια 31/5: Δευτερη ασυλια της εβδομαδας σημερα στο ριαλιτι επιβίωσης. Ποια ομαδα κερδιζει αποψε;
Οι μπλε μοιάζουν ασταμάτητοι και οι κόκκινοι τα έχουν χαμένα!
Το 1-0 έγινε εύκολα στις ασυλίες της εβδομάδας και όλοι περιμένουν τη δεύτερη.
Θα γίνει το 2-0 από τους μπλε ή οι κόκκινοι θα… απαντήσουν;
Η απάντηση, λίγο πιο κάτω…
Survivor: Με πυρετό και ρίγη ο Μαρτίκας
Με νέο μεγάλο δώρο μετά το Μαιάμι ξαναχτύπησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τη νικήτρια ομάδα στέλνοντάς τους «καρφί» στο Μεξικό.
Ένας αγώνας με ένα ακριβοθώρητο έπαθλο που έκανε Μπλε και Κόκκινους να σηκώσουν μανίκια για γερή αναμέτρηση.
Επόμενο ήταν το παιχνίδι που στήθηκε να είναι από τα πιο απαιτητικά με υγρό στοιχείο και βαθμό δυσκολίας στο κόκκινο.
Θα έλειπε όμως από την αρένα ο Σπύρος Μαρτίκας καθότι την «άρπαξε» και ήταν όλο το βράδυ με πυρετό και ρίγη.
Το ματς τσίτωσε τα νεύρα των παικτών και φυσικά της Βρισηίδας που δεν θέλει και πολύ να «ανάψει» βάζοντας τις τσιρίδες. Και το… τερμάτισε με υστερίες και ουρλιαχτά με αφορμή τις «χασούρες» της.
Την νίκη πήραν στο τέλος οι Μπλε και ετοίμασαν τα μπαγκάζια τους για Μεξικό μεριά!
Survivor spoiler ασυλια 31/5: Εμμανουήλ: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του
Μία εμπειρία ζωής που του έμαθε πολλά είναι για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ το Survivor, όπως παραδέχτηκε στους διαδικτυακούς του φίλους ο γνωστός makeup artist.
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται πια στην Ελλάδα και θέλησε να μοιραστεί κάποιες από τις σκέψεις του στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή του.
«Είναι από τις φορές που ανεβάζω ένα post και δεν έχω ιδέα τι θέλω να γράψω , δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και πως να το κλείσω …
Έχω τόσα πολλά μέσα μου που θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας αλλά ακόμα νιώθω ότι είμαι μέσα στο παιχνίδι και οι σκέψεις μου τα συναισθήματα μου είναι μπερδεμένα !
Το μόνο που θα γράψω για την ώρα είναι ότι όλο αυτό το ταξίδι που έζησα τους τελευταίους μήνες με άλλαξε σε πολλά , μου έμαθε πολλά με έκανε πιο δυνατό και θα το θυμάμαι όσο ζω ( ως ) την πιο γλυκιά – δύσκολη εμπειρία ζωής… P.S. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε» έγραψε χαρακτηριστικά.
Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισιήδα
Ανυπόφορη θεωρεί πια στο Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ την συμπαίκτρια του, Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν το κρύβει στιγμή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο επεισόδιο της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.
Σε αυτό, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετώπισε την Στέλλα Ανδρεάδου, γνωρίζοντας την ήττα ξεκίνησε για μια ακόμα φορά την ένταση, την γκρίνια και τα παράπονα. «Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ» τόνισε λιτά, αρχικά, ο Γιώργος Ταλάντσεβ.
«Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει… Τι κρίμα… Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να λαμβάνει την αγνόησή του Γιώργου Ταλάντσεβ. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς τους ανθρώπους της παραγωγής ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.
«Τον πείραξε η δική μου φωνούλα; Δεν πειράζει! Τώρα να δείτε τι θα πάθει» πρόσθεσε στη συνέχεια, εκνευρισμένη, η Βρισηίδα Ανδριώτου απευθυνόμενη στον πάγκο της κόκκινης ομάδας του Survivor.
Λίγο μετά τον δικό του αγώνα, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ξεσπάθωσε κατά του νεαρού μοντέλου! «Η άλλη τι μου έκανε, ρε φίλε; Με ακούμπαγε στο κεφάλι, με έσπρωχνε, τι είναι αυτή η συμπεριφορά ρε; Ότι πιο ανώριμο έχω δει πραγματικά σε κοπέλα! Απίστευτο! Απίστευτο, δεν το πιστεύω αλήθεια».
Survivor: Τα ‘παιξε μες στη νύχτα η Μέη – «Έπεσε πάνω μου ποντίκι»
Μια πολύ διαφορετική νύχτα έμελλε να βιώσει στο Survivor η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου όπως παρακολουθήσαμε, απολαυστικά ομολογουμένως, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Και αυτό γιατί ένα… ποντικάκι θέλησε να πέσει στην αγκαλιά της!
Πιο συγκεκριμένα, ενώ η ομάδα του Survivor είχε πέσει για ύπνο στην καλύβα της, ένα ποντίκι έπεσε ακριβώς πάνω στην Μέη και την τρόμαξε όσο τίποτα άλλο! Αποτέλεσμα είχε να αρχίσει η παίκτρια να ουρλιάζει και να τρομοκρατήσει και όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.
«Χθες δεν ήταν το καλύτερο μου βράδυ. Γενικώς κάθε βράδυ ακούμε χρατς χρατς οπότε είμαστε συνηθισμένοι ότι κάτι περπατάει εκεί πάνω. Κάποιο ζωάκι, κάποιο ποντικάκι, έτσι το έχω πάντα εγώ στο μυαλό μου.
Ήταν ένα μεγάλο πράγμα που έκανε πάρα πολύ μεγάλη φασαρία! Ξυπνήσαμε όλοι και λέμε «τι είναι αυτό, τόσο μεγάλο;». Το πήγαμε στην πλάκα και είπαμε ότι σίγουρα θα είναι κάποιο μεγάλο ποντίκι που θα μαλώνει με κάποιο άλλο και θα έχουν καβγά, θα παίζουν πυγμαχία ή θα μαλώνει με την γκόμενα του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου μιλώντας, το επόμενο πρωί, στην κάμερα του Survivor.
«Ακούω ένα γκντουμπ και νιώθω πάνω στο χέρι μου, σαν χλαπάτσα, να με έχει αγκαλιάσει το ποντίκι και ρίχνω μια τσιρίδα! Άρχισα να κάνω σαν την τρελή και δεν ξεκολλούσε από πάνω μου! Ήταν σαν μια τεράστια χλαπάτσα πάνω στο χέρι μου! Προφανώς και δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ».
Επικές στιγμές, σε κάθε περίπτωση, για την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στο Survivor…
Survivor spoiler ασυλια 31/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα την 2η ασυλια
Οι μπλε μοιάζουν ασταμάτητοι και οι κόκκινοι τα έχουν χαμένα!
Το 1-0 έγινε εύκολα στις ασυλίες της εβδομάδας και όλοι περιμένουν τη δεύτερη.
Θα γίνει το 2-0 από τους μπλε ή οι κόκκινοι θα… απαντήσουν;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ!
2-0!