Survivor spoiler αποχωρηση 9/6: Φτασαμε λοιπον στη μεγάλη στιγμή! Στην αποχωρηση της εβδομαδας. Ποιος είναι ο παικτης που αποχωρει σημερα;
Η εβδομάδα που τελειώνει σήμερα, είχε κάποιες αλλαγές…
Πιο συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε τρείς ασυλίες…
Οι μπλε ήταν εκείνοι που πήραν τις δύο, ενώ η κόκκινη ομάδα τη μία.
Συνολικά έχουμε τρεις υποψηφίους για αποχώρηση.
Ποιος θα αποχωρήσει; Η απάντηση θα δοθεί λίγο πιο κάτω…
Survivor: Έργα για το… Κερατσίνι ετοιμάζει ο Μαρτίκας
Υποψήφιος για δέκατη φορά είναι ο Σπύρος Μαρτίκας πουαποτελεί σίγουρα μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του ριάλιτι καθώς οι εννιά φορές που έχει βγει αλώβητος από την διαδικασία αποχώρησης είναι τουλάχιστον σημάδι για το πόσο επιδραστικός είναι ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.
«Αν ο κόσμος αποφασίσει για τον νικητή εγώ πίσω σε αυτόν τον κόσμο με την υποχρέωση που νιώθω δεν θέλω να γυρίσω με άδεια χέρια.
Θέλω να προσφέρω στον κόσμο και στην πόλη και τους ανθρώπους του Κερατσινίου που αγαπώ και λατρεύω», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο αποψινό επεισόδιο, θυμίζοντας αρκετά… προεκλογική ομιλία.
Την ίδια στιγμή η κόντρα ανάμεσα σε Βρισηίδα Ανδριώτου και Στάθη Σχίζα φαίνεται πως κλιμακώνεται μετά το χθεσινό συμβούλιο και την ένταση ανάμεσά τους.
Η Βρισηίδα στο αποψινό επεισόδιο ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι:
«Στο συμβούλιο συζητήσαμε γιατί χάνει η κόκκινη ομάδα στο Survivor. Γιατί; Γιατί δεν μπήκε ο Άρης στην ομάδα. Ο Στάθης δεν είχε σοβαρό λόγο και δικαιολογία να απαντήσει, γιατί δεν επέλεξε τον Άρη.
Παίρνεις τον άνθρωπο που θα σου ενισχύσει την ομάδα κι έχει πολλούς πόντους, που είναι ο Άρης. Το έκανε επειδή δεν ήθελε να τον επισκιάσει ο Άρης. Προτιμούσε να τον έχει αντίπαλο και να τον κερδίσει, αν τον κερδίσει, παρά να χαθεί αυτός από τον χάρτη. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι λέει. Ότι θα έπαιρνε ο Άρης ξανά κάποιους με το μέρος του.
Δεν στέκει. Δεν έπαιξες έξυπνα. Σκέφτηκες το “εγώ” σου για να μην σε καλύψει ο Άρης και χαθείς ως καλός παίκτης. Είναι και στρατηγική πλέον, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».
Survivor spoiler αποχωρηση 9/6: «Σφάχτηκαν» Μαρτίκας και Ασημίνα στο συμβούλιο
Μία συγκλονιστική προσπάθεια έκανε η κόκκινη ομάδα στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία και έβαλε μπλόκο στη σαρωτική φόρα των αντιπάλων.
Οι Μπλε για πρώτη φορά μετά από καιρό έφτασαν στο συμβούλιο ως ηττημένοι και έτοιμοι να ψηφίσουν για το ποιος θα βγει στον τάκο δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα – που βγήκε υποψήφιος για 10η φορές στο χτεσινό επεισόδιο.
Συμβούλιο όμως θα πει και άγριες κόντρες και από αυτές είχε ουκ ολίγες να παρακολουθήσει το φιλοθεάμον κοινό.
Η Ασημίνα επιτέθηκε στον Σπύρο για τις υποχθόνιες στρατηγικές του να πάρει τον κόσμο με το μέρος του αλλά και για το ότι εκμεταλλεύτηκε τη Βρισηίδα.
«Και μην μου πας εμένα να υποστηρίξεις τη Βρισηίδα γιατί ξέρει πολύ καλά η Βρισηίδα το τι έχεις κάνει στη Βρισηίδα και το τι πλάσαρες τόσο καιρό για να πάρεις το κοινό μαζί σου».
Από την άλλη εκείνος βγήκε στη σέντρα και την κατονόμασε ως την ηθική αυτουργό μίας στοχευμένης τακτικής να αμαυρωθεί το όνομά του.
«Είσαι η ηθική αυτουργός για όλα αυτά τα ψέματα που έχω υποστεί για να σπιλώσεις την προσωπικότητα και την ηθική μου υπόσταση εδώ μέσα. Θυμήθηκαν την επόμενη ημέρα ότι την έσπρωξα. Αυτά που ακούω είναι ανεκδιήγητα.
Δεν ψήφισαν αγωνιστικά, γιατί εδώ θα ήταν η Βρισηίδα. Τσάμπα μάγκες. Δεν ψηφίσατε αγωνιστικά. Τις αντιδράσεις που βλέπω το τελευταίο διάστημα από την Βρισηίδα, δεν τις έχω ξαναδεί. Ακρότητες. Δυόμιση μήνες, που ήμουν κοντά της, ήταν μια άλλη και σαφώς μπορεί αν συγκρατήσει τα νεύρα της».
Η Βρισηίδα πάλι ακούγοντάς τους ξέσπασε σε κλάματα από την ένταση και φώναξε ότι δεν μπορεί να ακούει πια όλα αυτά τα πράγματα.
Στην ψηφοφορία οι Μπλε έδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη τη Βρισηίδα στον τάκο. Τα προβλήματα που δημιουργεί με τη συμπεριφορά της φάνηκε πως της κόστισαν και βρέθηκε στην άβολη θέση της προτεινόμενης για αποχώρηση.
Survivor: Άγριος καβγάς στην παραλία
Ηλεκτρισμένη όσο δεν πάει είναι η ατμόσφαιρα στην παραλία για τις δύο ομάδες του Survivor.
Οι εντάσεις δεν έχουν τέλος και αυτή τη φορά το μπαρουτιασμένο κλίμα μεταφέρθηκε ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Σταυρούλα λίγο πριν από τον αγώνα ασυλίας.
Η Ασημίνα δήλωσε στο κιου πως περίμενε καιρό την ώρα που θα πέσουν οι μάσκες αναφερόμενη στη Σταυρούλα.
Πίσω στις καλύβες έγινε σφοδρή σύγκρουση καθώς η Σταυρούλα την κατηγόρησε ότι κέρδισε άδικα τα ταξίδια καθώς δεν αγωνίστηκε στον αγώνα για το Μαιάμι.
Η Σταυρούλα άφησε αιχμές για την ποδοσφαιρίστρια που κέρδισε δύο ταξίδια χωρίς να καταβάλλει την παραμικρή προσπάθεια…
Αλλά η Ασημίνα είχε άλλη άποψη…. «Είχε το θράσος να μου πει ότι αυτή φταίει που πήγα ταξίδια. Βλέπουμε ξεκάθαρα μία παίκτρια που το έχει καβαλήσει. Είναι ένας εγωιστικός άνθρωπος».
Και πρόσθεσε: «Το ψηλό δέντρο όλοι το πετροβολούν».
Survivor spoiler αποχωρηση 9/6: Οι υποψήφιοι
Μαρτίκας, Βρισηίδα και Ταλάντσεβ στον τάκο…
Survivor spoiler αποχωρηση 9/6: Ποιος αποχωρει απο το παιχνιδι σημερα
Φτασαμε λοιπον στη μεγάλη στιγμή! Στην αποχωρηση της εβδομαδας. Ποιος είναι ο παικτης που αποχωρει σημερα;
Η εβδομάδα που τελειώνει σήμερα, είχε κάποιες αλλαγές…
Πιο συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε τρείς ασυλίες…
Οι μπλε ήταν εκείνοι που πήραν τις δύο, ενώ η κόκκινη ομάδα τη μία.
Συνολικά έχουμε τρεις υποψηφίους για αποχώρηση.
Ποιος θα αποχωρήσει;
Μαρτίκας ή Βρισηίδα; Ενας από τους δύο χαιρετάει…
Οριστικά, αποχωρεί η Βρισηίδα!