survivor spoiler 7/6: Δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σημερα και οι πληροφορίες για το ποια ομαδα κερδιζει. Η κόκκινη ή η μπλε;
Η μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει ξανά…
Εκανε το 1-0 στις ασυλίες και θέλει σήμερα να κάνει το 2-0.
Μπορούν οι κόκκινοι να αντιδράσουν;
Η απάντηση λίγο πιο κάτω…
Survivor: Ο αγώνας κατάταξης έφερε αλλαγές
Λέγεται το παιχνίδι των ανατροπών και όχι άδικα. Το Survivor από σήμερα μπαίνει σε άλλη φάση και το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πριν από τον στίβο μάχης.
Είπε στους παίκτες ότι ξεκινούν οι αγώνες κατάταξης αλλά και η δημιουργία νέων ομάδων μέσα από την ανάδειξη δύο αρχηγών.
Οι δύο παίκτες με τους καλύτερους χρόνους στο αποψινό αγώνισμα επιλέγουν συμπαίκτες και σχηματίζουν τη νέα Κόκκινη και τη νέα Μπλε ομάδα.
Οι survivors πήραν θέση και στόχευσαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα σκορ πρώτος αρχηγός αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας για την Κόκκινη ομάδα και ο Νίκος Γιάννης για τους Μπλε.
Στη συνέχεια οι δύι αρχηγοί επέλεξαν και το «πλήρωμα» της ομάδας τους.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ
Στάθης Σχίζας
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Γιώργος Ταλάντσεβ
Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
Σπύρος Μαρτίκας
ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ
Νίκος Γιάννης
Άρης Σοϊλέδης
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Βρισηίδα Ανδριώτου
Survivor: Καταπέλτης η Στέλλα Ανδρεάδου για Μαρτίκα-Σοϊλέδη
Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Πέμπτης (2/6) μια ανάσα πριν το reality επιβίωσης γίνει ατομικό.
Σήμερα η Στέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love It, όπου και μίλησε για την εμπειρία της, αλλά και τους Σπύρο Μαρτίκα και Άρη Σοϊλέδη.
Στο πλατό τη ρώτησαν για τη σχέση Μαρτίκα-Βρισηίδας, με τη Στέλλα να απαντάει:
«Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, λαϊκά είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα. Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε.
Μου έκανε απλά εντύπωση το πόσο γρήγορα τελείωσε όλο αυτό, και αυτό συνέβη γιατί πληγώθηκε από όσα είπε η Βρισηίδα», είπε αρχικά για το ειδύλλιο που όλοι είδαμε στις οθόνες μας.
Φυσικά δεν έμεινε μόνο εκεί και μίλησε και για τον Άρη Σοϊλέδη, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως ο ποδοσφαιριστής είχε έπαρση από την αρχή του παιχνιδιού.
«Από την αρχή του παιχνιδιού ο Άρης μπήκε με λίγο έπαρση, “δεν χάνω ποτέ”, “έχω 30 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο”, “έχεις έπαρση Τάλα”, “έχω τα καλύτερα στατιστικά” κ.ο.κ..
Έχει κάνει διάφορες δηλώσεις που δείχνουν πως έχει έπαρση», ανέφερε η Στέλλα.
survivor spoiler 7/6: Το σερί του απόλυτου ολέθρου και η ψυχολογία στα πατώματα για την κόκκινη ομάδα
Ένας απαιτητικός στίβος μάχης στήθηκε στο Survivor για το έπαθλο φαγητού της Κυριακής.
Και οι δύο ομάδες το ήθελαν για να πάρουν δυνάμεις για τις δύσκολες ασυλίες που έρχονται – αλλά ίσως περισσότερο οι Κόκκινοι που δεν έχουν σταυρώσει νίκη για νίκη στα τελευταία επεισόδια.
Η δυναμική τους έχει πέσει στα τάρταρα όπως και η ψυχολογία τους.
Ένα boost θα έκανε μεγάλο καλό στην ομάδα για να πάρουν τα πάνω τους και να δείξουν ότι τους έχει απομείνει ακόμη ψυχή.
Όλοι περίμεναν το θαύμα, αλλά το θαύμα δεν ήρθε ποτέ…
Παρότι η κόκκινη ομάδα πήρε τη Σταυρούλα συν την αριθμητική της υπεροχή δεν σήκωσε ανάστημα και βούλιαξαν στην ήττα για άλλη μία φορά.
Survivor: Μετρά το… «παραδάκι» ο Σοϊλέδης και ετοιμάζεται για μεγαλεία
Με τα μούτρα κατεβασμένα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Στέλλας.
Για εκείνον ήταν ό,τι πιο αγνό σε άνθρωπο έχει γνωρίσει ποτέ και θα του λείψουν βαθύτατα οι αξίες, το ήθος και η ποιότητά της.
Λίγο αργότερα, ο φαρμακοποιός επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια… Άρχισε λοιπόν να θάβει τον Άρη και την Ασημίνα. Τον ποδοσφαιριστή για τις στρατηγικές του και την ποδοσφαιρίστρια που έχει μεγάλο στόμα και τον κατηγόρησε για έπαρση.
«Απέκτησες τη Βρισηίδα που την εκμεταλλεύεσαι και τον Άρη που έχει τεράστια έπαρση» είπε.
Και με τον Στάθη Σχίζα τα είπαν ένα χεράκι για το πόσο έχει καβαλήσει ο Άρης το καλάμι. «Τι έλεγε ο Άρης χτες; Έχω πάρει τόσα μέχρι τώρα θα πάρω και το έπαθλο και θα νοικιάσω μία βίλα στη Γλυφάδα να μένω» αποκάλυψε ο Σπύρος.
survivor spoiler 7/6: «Πλέον δεν σοκάρομαι από τίποτα γιατί έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά»
Την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Δευτέρα (6/6).
Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε σε όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς και τις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.
Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, του είπα την δική μου προσωπική αλήθεια που είναι πως έκανε φάουλ.
Με αυτά που είπε για μένα άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί ανάμεσα σε μένα και τον Άρη να τρέχει κάτι ερωτικό, ας πούμε. Όπως και οι δηλώσεις που κάνει και γενικότερα αυτά που αφήνει να εννοηθούν για την Σοφιάνα και τον Άρη, κατεμέ είναι χωρίς κανέναν λόγο και αιτία».
«Πλέον δεν σοκάρομαι από τίποτα γιατί έχω δει και έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα. Ειδικά μέσα στο Survivor ζεις έναν τέτοιο παραλογισμό οπότε τι να μου φανεί περίεργο. Έχω βιώσει 100 φορές χειρότερα».
survivor spoiler 7/6: Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλια σημερα
Η μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει ξανά…
Εκανε το 1-0 στις ασυλίες και θέλει σήμερα να κάνει το 2-0.
Μπορούν οι κόκκινοι να αντιδράσουν;
Η απάντηση είναι ναι! 1-1