survivor spoiler 7/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα το επαθλο
survivor spoiler 7/5: Με επαθλο επιστρεφει σημερα στις οθονες μας το ριάλιτι επιβιωσης. Ποια θα ειναι η ομαδα που θα καταφερει να κερδισει; Το νευρικό σύστημα της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor χτύπησε «κόκκινο» εξαιτίας των φωνών που άκουγε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητού. Ο παίκτης που την εκνεύρισε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, […]

survivor spoiler 7/5: Με επαθλο επιστρεφει σημερα στις οθονες μας το ριάλιτι επιβιωσης. Ποια θα ειναι η ομαδα που θα καταφερει να κερδισει;
Το νευρικό σύστημα της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor χτύπησε «κόκκινο» εξαιτίας των φωνών που άκουγε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητού.
Ο παίκτης που την εκνεύρισε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος της φώναζε στόχευσε.
Η Βρισηίδα πήγε να του ζητήσει τα… ρέστα για τη συμπεριφορά του με τον ίδιο να αντιδρά.
Β.Α.: Μου είπες σκάσε; Δεν σε έβρισα αγόρι μου. Χαλάρωσε
K.E.: Τι φωνάζεις; Με σπρώχνεις; Επικοινωνείς;
Β.Α.: Δεν σέβεσαι!
Κ.Ε.: Με σπρώχνεις μπροστά στην κάμερα και που πάω να παίξω; Υστερική. Δεν ντρέπεσαι και με χτυπάς;
Γιατί με σπρώχνεις;
Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση των υπολοίπων των παικτών του Survivor για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Survivor: Η Σοφιάννα Αβραμάκη «έσπασε» τη σιωπή της για τον Άρη Σοϊλέδη
Να ξεκαθαρίσει το «θολό τοπίο» γύρω από τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη επιχείρησε η Σοφιάννα Αβραμάκη, λίγες ημέρες μετά την αποχωρησή της από το Survivor.
«Είναι πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό που φτιάχτηκε, δεν ξέρω από πού προέκυψε, αν το ξεκίνησε ο Εμμανουήλ όλο αυτό.
Στην αρχή ήταν αστείο, μέχρι που καταλάβαμε την σοβαρότητα του πράγματος.
Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ειδικά όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν η κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι στην τηλεόραση και δέχεται πόλεμο από παντού», τόνισε η Σοφιάννα Αβραμάκη και πρόσθεσε:
«Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς και δεν υπάρχει.
Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του.
Φεύγαμε στην ζούγκλα μέσα, αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, πάντα φεύγαμε και οι τέσσερις μαζί.
Δεν έχουμε φύγει ποτέ οι δυο μας κάπου, ώστε να πω ότι υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο.
Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό, γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας, γιατί έχω έξω μια οικογένεια η οποία ακούει όλα αυτά και στεναχωριέται και επίσης δεν με τιμά καθόλου».
«Ενημερώθηκα από τον Άρη και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω, δεν πίστευα ότι κάποιος θα το πάρει τόσο σοβαρά.
Μετά, όμως, κατάλαβα τη σοβαρότητα του πράγματος. Μπήκα στη θέση της Μαρίας, σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος 24 ώρες το 24ωρο με μια συγκεκριμένη κοπέλα.
survivor spoiler 7/5: Ήταν πάρα πολύ άσχημο. Σκεφτήκαμε πολλούς τρόπους για να το χειριστούμε…
Εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήσαμε έναν έναν από την ομάδα αν έχουν δει κάτι και αν ναι γιατί κανείς δεν ήρθε να μας το πει και το είπε σε προσωπική συνέντευξη.
Όλοι το αρνήθηκαν. Ο μοναδικός που το παραδέχτηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δικαιολογώντας ότι το έκανε σαν τρολ.
Κανένας άλλος δεν βγήκε να μιλήσει γιατί κανένας αποκλείεται να έχει δει κάτι», τόνισε η Σοφιάννα.
«Η Ασημίνα το είπε για να με εκθέσει γιατί ήμασταν σε μια φάση που δεν ήταν καθόλου καλό το κλίμα.
Δεν ξέρω αν η Ασημίνα έφτασε να πει κάτι τόσο ψευδές στη Τζο, έπεσα από τα σύννεφα. Σαφώς και δεν έχω εκμυστηρευτεί κάτι τέτοιο στην Ασημίνα.
Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω με την Μαρία Αντωνά, αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω.
Μου το ζήτησε και ο Άρης Σοϊλέδης, ήταν το τελευταίο πράγμα που μου είπε όταν αποχαιρετηθήκαμε στο συμβούλιο.
Μου είπε «πήγαινε να βρεις τη γυναίκα μου να της πεις όλη την αλήθεια». Θέλω να πάω με όλη μου την καλή διάθεση να την συναντήσω.
Πιστεύω ότι και η ίδια ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπός της και ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο εις βάρος της, ξέρει ότι την λατρεύει, Θα ήθελα να μου δώσει κι εμένα τη δυνατότητα να βρεθούμε και να συζητήσουμε κάποια πράγματα», κατέληξε.
Βαλάντης: «Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη – Πέρασα καρκίνο, έχασα το μισό μου νεφρό»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια ήταν το βράδυ της Πέμπτης (5/5) ο Βαλάντης.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Survivor ενώ εξομολογήθηκε ότι νιώθει μετανιωμένος για τη φράση που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
«Μετάνιωσα που πληγώθηκε. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή, με λύπη μου μεγάλη το είπα. Το έχω περάσει κι εγώ πριν από τρία χρόνια, έχασα το μισό νεφρό μου. Ήταν τόσο μεγάλη μου η λύπη…
Είπαν ότι εγώ πρότεινα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κάνουμε ψεύτικη σχέση. Αισθάνθηκα θιγμένος και θυμωμένος» είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.
Στη συνέχεα πρόσθεσε ο τραγουδιστής:
«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πώς είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα.
Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα».
survivor spoiler 7/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα το επαθλο
Πάμε όμως και στα φρέσκια νέα! Σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφουν τα αγωνίσματα.
Ποια είναι η ομαδα που θα κερδισει το επαθλο φαγητού;
Η μπλε ομάδα!
Ακολούθησε το Newsme.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις