Survivor spoiler 4/4: Ανατροπή! Ποιοι κερδίζουν σήμερα, οι 4 υποψήφιοι

Survivor spoiler 4/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Κόκκινοι ή μπλε; Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση… Στο ίδιο έργο… θεατές όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο της Κυριακής 2 Απριλίου του Survivor All Star καθώς οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία. Οι Διάσημοι σε έναν σκληρό αγώνα κατάφεραν να επικρατήσουν και […]

Survivor spoiler 4/4: Ανατροπή! Ποιοι κερδίζουν σήμερα, οι 4 υποψήφιοι

Survivor spoiler 4/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Κόκκινοι ή μπλε; Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση…

Στο ίδιο έργο… θεατές όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο της Κυριακής 2 Απριλίου του Survivor All Star καθώς οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία.

Οι Διάσημοι σε έναν σκληρό αγώνα κατάφεραν να επικρατήσουν και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι των Μαχητών.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι Μπλέ έχουν μέχρι ώρας στείλει στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ απόψε που θα χάσουν στη δεύτερη ασυλία θα βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor spoiler 4/4: Ανατροπή! Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Σύμφωνα με τα spoiler στον σημερονό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Κόκκινοι συνεχίζουν το σερί τους και στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο.

Survivor spoiler 4/4: Οι 4 υποψήφιοι

Στο επεισόδιο της Κυριακής 2 Απριλίου του Survivor All Star οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία. Οι Διάσημοι σε έναν σκληρό αγώνα κατάφεραν να επικρατήσουν και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι των Μαχητών.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι Μπλέ έχουν μέχρι ώρας στείλει στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ απόψε που θα χάσουν στη δεύτερη ασυλία θα βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Σύμφωνα με τα spoiler στον αυριανό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Κόκκινοι συνεχίζουν το σερί τους και στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο. Έπειτα από ψηφοφορία οι Μπλε στέλνουν στον τάκο την Ρία Κολοβού.

To ρύζι «Καρολίνα» αναστάτωσε την Ελευθερία Ελευθερίου

Χθες έφτασαν στην παραλία οι προμήθειες γεγονός που ήρθε να προσφέρει χαμόγελο σε όλους τους παίκτες η άφιξη των νέων προμηθειών.

«Κοιμόμουν καλά καλά, έριξα έναν ωραίο μεσημεριανό ύπνο και ήρθε η Μελίνα με τις προμήθειες μας! Ξεκινήσαμε να μετράμε τις προμήθειες. Άκουσα όμως μια λέξη που λέω «ωχ» και είχα την ελπίδα να μην την σχολιάσει κανένας», παραδέχθηκε, αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του Survivor All Star.

Με τη σειρά της, η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το ρυζάκι είναι για γεμιστά» για να την διορθώσει αμέσως η Ρία Κολοβού λέγοντας, ενώπιων της Ελευθερίας Ελευθερίου, πως «το καρολίνα είναι για γεμιστά! Καρολίνα θέλουν τα γεμιστά».

«Μπορείτε να μη λέτε κακές λέξεις μέσα στην καλύβα», υπογράμμισε, με χαμόγελο, ο Σπύρος Μαρτίκας για να συνειδητοποιήσει η Ρία Κολοβού τι ακριβώς είχε πει και να ξεσπάσει εύλογα σε γέλια. Κάτι που μιμήθηκαν άλλωστε και οι περισσότεροι συμπαίκτες της εκείνην την ώρα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. «Όχι τέτοιες λέξεις στην καλύβα, απαγορεύονται! Απαγορευμένες λέξεις».

«Η Ελευθερία χαμογέλασε, το έπιασε. Ο Μάριος δεν ξέρω αν το κατάλαβε, πάντως σηκώθηκε και αποχώρησε» τόνισε, ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor All Star με την Ρία Κολοβού να διευκρινίσει στην συμπαίκτρια της, Ελευθερία Ελευθερίου τα εξής. «Αχ, ρε παιδιά! Συγγνώμη να σου πω. Συγγνώμη. Είμαι ξανθιά, αλήθεια».

Γιωρίκας Πιλίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που μπήκε στο Survivor

Καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο γνωστός πρωταθλητής της πάλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Καλό Μεσημεράκι μετά την αποβολή του από το φετινό Survivor All Star μαζί με τον Ηλία Γκότση, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που τον οδήγησε να πει ναι στην πρόταση της Acun Medya.

«Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί και μετά στα επαγγελματικά μου αποκλείστηκα από τους αγώνες για δύο χρόνια, οπότε αναγκάστηκα να ξαναμπώ. Γι’ αυτό ξαναμπήκα στο All Star», ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Πριν μπω δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου. Φέτος ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι, καμία σχέση με το περσινό. Επειδή το είχαμε ξαναπεράσει, είχαμε όλοι μας έναν πολύ διαφορετικό αέρα. Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επί τόπου φεύγει πίσω και λέει άλλα, προκειμένου να συνεχίσει στο παιχνίδι. Πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση από την αρχή και με απομάκρυνε από όλα», σημειώνει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Θα πω τα ονόματα όταν βγουν από το παιχνίδι. Θέλω να δω τις αντιδράσεις τους. Όταν ήρθε ο Ατζούν και είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία και δεν μου άρεσε, οπότε είπα ότι ήμουν κι εγώ μέσα στα… κόλπα. Περίμενα ότι θα το παραδεχθούν και άλλοι, απογοητεύτηκα», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Γιωρίκας Πιλίδης για το Survivor All Star.