Survivor Spoiler 2/6: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα – Ποιος αποχωρει
Survivor Spoiler 2/6: Ενδιαφέρον διπλό σήμερα, καθως εχουμε να δουμε επαθλο, αλλα και αποχωρηση. Ποια ομαδα κερδίζει; Η μπλε ομάδα ήτα η μεγάλη πρωταγωνίστρια της εβδομάδας που ολοκληρώνεται σήμερα! Και το λέμε αυτό καθώς κατάφερε να πάρει και τις δύο ασυλίες. Ετσι οι κόκκινοι χάνουν απόψε έναν παίκτη τους… Survivor: Πήγε στην αντίπαλη ομάδα και […]

Survivor Spoiler 2/6: Ενδιαφέρον διπλό σήμερα, καθως εχουμε να δουμε επαθλο, αλλα και αποχωρηση. Ποια ομαδα κερδίζει;
Η μπλε ομάδα ήτα η μεγάλη πρωταγωνίστρια της εβδομάδας που ολοκληρώνεται σήμερα!
Και το λέμε αυτό καθώς κατάφερε να πάρει και τις δύο ασυλίες.
Ετσι οι κόκκινοι χάνουν απόψε έναν παίκτη τους…
Survivor: Πήγε στην αντίπαλη ομάδα και «πρόδωσε» το σχέδιο Μαρτίκα
Σε παιχνίδι για γερά νεύρα έχει μετατραπεί το Survivor κι οι στρατηγικές λίγο πριν το τέλος δίνουν και παίρνουν.
Κι όσο η μπλε ομάδα συζητούσε για το πως θα κινηθεί ο Σπύρος Μαρτίκας σε ενδεχόμενο που χάσει η ομάδα του, η Μαίη Εμμανουηλίδου ήρθε να επιβεβαιώσει το σκεπτικό τους. Η Μαίη εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά την ομάδα κι είπε:
«Συγγνώμη που επεμβαίνω γιατί άκουσα τι είπες Ασημίνα και καθόμουν δίπλα. Αυτό είναι όντως ένα σχέδιο, που τώρα κανονίζει με τους υπόλοιπους γιατί δεν θέλει να βγει με τον Στάθη στον τάκο και μια κοπέλα.
Θέλει να με ψηφίσουν εμένα από κάλπη και να βγάλουν από ατομική την Στέλλα, ώστε να έχει περισσότερες ευκαιρίες να μείνει αυτός στο Survivor… Αυτό το σχέδιο ήδη ετοιμάζεται».
Η Ασημίνα εκνευρίστηκε κι απόρησε γιατί δεν βλέπει η άλλη ομάδα πως πρέπει να διώξει από το Survivor τον πιο αδύναμο κρίκο.
Survivor: Πέτυχε το σχέδιό του και βγήκαν στον τάκο
Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε στο Survivor κι οι δύο ομάδες ρίχθηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν τη νίκη.
Την ίδια στιγμή η κόντρα ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και στην Σπύρο Μαρτίκα δεν λέει να ηρεμήσει αλλά αντίθετα ολοένα και φουντώνει, ιδιαίτερα μετά από τα χθεσινά στο συμβούλιο του νησιού.
Εκεί ο Σπύρος έριξε ευθέως τα βέλη του στον ποδοσφαιριστή ότι δεν τον σέβεται κι ότι ξαφνικά έχει αναπτύξει φιλίες με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Βρισηίδα Ανδριώτου γιατί έχει σχέδιο κι απώτερο σκοπό στο Survivor.
Απόψε, ο Άρης στράφηκε εναντίον του καθώς δήλωσε πως δεν πιστεύει πως ο Σπύρος έχει πρόθεση να αποχωρήσει από το Survivor, όπως δηλώνει, κι ότι δεν εννοεί όταν αναφέρει στον κόσμο να μην τον στηρίξει αυτήν τη φορά. Από την άλλη πλευρά, ο φαρμακοποιός ανέφερε πως δεν μπορεί με τίποτα να ανεχτεί πια τη στάση του.
Στο αποψινό αγώνισμα για την ασυλία οι κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν ξανά την ήττα, με τους μπλε να είναι θεατές στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όπως ανάφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι κόκκινοι ψήφισαν κι η απόφαση έχει παρθεί.
Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου ενώ ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια για την ομάδα του, την Στέλλα Ανδρεάδου.
Οι δύο τους θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είχε συζητήσει με τους συμπαίκτες του για να γίνει έτσι.
Το λάθος του ΣΚΑΪ με τους πέντε νεκρούς στη Χαλκιδική – Η συγγνώμη του καναλιού
Στη διάρκεια της προβολής του χθεσινού (31/5) επεισοδίου του Survivor, οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν από τον ΣΚΑΪ μέσω ενός super ότι υπάρχουν «πέντε νεκροί από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική».
Η είδηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής -και όχι μόνο- και τελικά αποδείχθηκε -ευτυχώς- πως επρόκειτο για λάθος. Το κανάλι διόρθωσε άμεσα το λάθος, όμως έγινε μεγάλος ντόρος στα social media μετά από αυτή τη γκάφα.
Η συγγνώμη του ΣΚΑΙ για το λάθος
Οι άνθρωποι του καναλιού που αντιλήφθηκαν αμέσως το λάθος για το μήνυμα που έμεινε στις οθόνες για λίγα δευτερόλεπτα, ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με είδηση που αναρτήθηκε στο skai.gr το οποίο ανέφερε:
«O τίτλος παλαιότερης είδησης εμφανίσθηκε στο κάτω μέρος της τηλεοπτικής οθόνης κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου του Survivor, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για την αναστάτωση».
Survivor Spoiler 2/6: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα
Σήμερα η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο είναι η μπλε.
Survivor Spoiler 2/6: Ποιος αποχωρει
H παίκτρια που αποχωρεί την Πέμπτη (2/6) είναι η Στέλλα Ανδρεάδου. Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να βγήκε για 10η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και να περίμεναν οι περισσότεροι να φύγει, μετά και την έκκλησή του να μην τον στηρίξει ο κόσμος αλλά και μετά το τέλος της σχέσης του με την Βρισηίδα, τελικά όμως απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ο «εξολοθρευτής του φετινού Survivor.
Ακολούθησε το Newsme.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις