Survivor spoiler 11/4: Ποια είναι η ομάδα που θα καταφέρει σήμερα να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Κόκκινοι ή μπλε…
Συνεχίζεται το σερί νικών που έχουν ξεκινήσει οι Κόκκινοι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο Survivor, καθώς κέρδισαν, και μάλιστα σχετικά εύκολα, τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.
Οι Μπλε εμφανίστηκαν για ακόμη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων, απόντος πάντα και του Άρη Σοϊλέδη, πλέον δεν φαίνεται πως μπορεί να γυρίσει η όλη κατάσταση.
Τα καλά νέα ωστόσο και για τις δύο ομάδες είναι ότι βρίσκονται μόλις μια αποχώρηση μακριά από το πάρτι της ένωσης και της αλλαγής των όρων του παιχνιδιού.
Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας η Σοφιάννα επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και έγινε η πρώτη παίκτρια που βρίσκεται και με τα δύο πόδια στο πάρτι της ένωσης.
Το γεγονός αυτό όμως δεν την απαλλάσσει από την ευθύνη να υποδείξει ακόμη έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση στο επόμενο Συμβούλιο του Νήσιου, μετά τον Κ. Εμμανουήλ ο οποίος προέκυψε από την Μπλε κάλπη.
Survivor: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στους Μπλε – Απελπισία για τον Εμμανουήλ
Η Μπλε ομάδα τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς μέσα σε εντάσεις και ομηρικούς καυγάδες.
Το διάστημα αυτό συνάδει με την παρουσία του Κ. Εμμανουήλ στο Survivor, ενώ έχει συνδυαστεί και με σειρά από αρνητικών αποτελεσμάτων για τους Μπλε.
Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει. Στο επεισόδιο της Κυριακής υπήρξε ένα μαζικό κύμα σε βάρος του make up artist των Μαχητών, ακόμα και από παίκτες που δεν μας έχουν συνηθίσει σε εντάσεις.
Όλα ξεκίνησαν όταν μετά το αγώνισμα της χαμένης για τους Μπλε ασυλίας, ο Κ. Εμμανουήλ έσπευσε να καρπωθεί τα θετικά σχόλια των συμπαικτών του για την επίδοσή του, ακόμα και αν δεν έφερε νίκη, ζητώντας τους να μην τον ψηφίσουν αφού έγιναν μάρτυρες των δυνατοτήτων του.
Όπως ήταν φυσικό μια τέτοια δήλωση δεν θα μπορούσε παρά να εγείρει αντιδράσεις.
Ο ίδιος όμως δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται ως λανθασμένη τη συμπεριφορά του και στράφηκε ενάντια στους συμπαίκτες του για το ότι τον έχουν περιθωριοποιήσει.
Το πράγμα όμως ξέφυγε, καθώς παίκτες όπως ο Τάλα, η Μαίη και η Στέλλα κουράστηκαν από τις συνεχόμενες παρεμβάσεις του και του επιτέθηκαν. Από την άλλη ο Τάκης και ο Σπύρος δεν είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνίστησαν σε καυγά.
Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν σοβαρότερα καθώς ο Εμμανουήλ πρόσβαλε τον Τάκη ως πατέρα. Ο Τάκης δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο αναπάντητο και ο καυγάς άναψε για τα καλά με εκατέρωθεν προσβολές και βρισιές.
Survivor: Λύγισε η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Με έχει φτύσει και ο καιρός»
Την συναισθηματική της φόρτιση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, στο Survivor της Κυριακής, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπειτα από την ήττα τόσο στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας όσο και στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Κάτι που δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να μην προσέξει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.
Έτσι, αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος της ατομικής ασυλίας στο Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου παραδέχθηκε πως «είμαι τόσο άτυχη που μου έριξε ο αέρας το μπαλάκι! Γιατί στην ισορροπία είμαι πάρα πολύ καλή οπότε είμαι τόσο άτυχη που με έχει φτύσει και ο καιρός! Δηλαδή τι να πω πια… Είμαι πάρα πολύ καλή στην ατομική ασυλία, είχα ισορροπία και ξαφνικά το μπαλάκι απλά έπεσε».
«Απλά έπεσε χωρίς να κάνω τίποτα! Δηλαδή τόσο άτυχη… Έλεος… Ήταν απίστευτο! Μπορείτε να μου πείτε ποιος με έχει φτύσει; Ποιος; Τι να πω» συμπλήρωσε, σε εμφανή απόγνωση, η νεαρή παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.
Survivor spoiler 11/4: Εκτός εαυτού ο Ταλάντσεβ με τον Εμμανουήλ – «Δεν μπορώ άλλο, έχω τρελαθεί»
Εξοργισμένος εμφανίστηκε στο Survivor της Κυριακής τόσο ο Γιώργος Ταλάντσεβ όσο και όλα τα υπόλοιπα μέλη της μπλε ομάδες με τον συμπαίκτη τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.
Η συμβίωση μαζί του μοιάζει ανυπόφορη και ο ταχύτατος παίκτης των Μπλε, αρχικά, βγήκε κυριολεκτικά εκτός εαυτού στην καλύβα.
«Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε! Αλήθεια σου λέω… Έχω τρελαθεί κάθε φορά να μιλάμε όλοι και να πετάγεσαι εσύ! Κάθε φορά! Πραγματικά δεν μπορώ να σε ακούω άλλο» σημείωσε, μέσα σε όλα, με ένταση ο Γιώργος Ταλάντσεβ.
Την ίδια άποψη, βεβαίως, με τον παίκτη της μπλε ομάδας στο Survivor είχε και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος και πρόσθεσε, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, πως «μας έχει κουράσει πραγματικά και δεν αντέχουμε άλλο αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον αντέχουμε».
Επίσης, ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε μάλλον το αίμα του πίσω για όσα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ του είχε πει παλαιότερα και απασφάλισε και αυτός κατά του make up artist.
Survivor spoiler 11/4: Ανατροπή! Αυτή η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια
Σήμερα θα έχουμε μεγάλη ανατροπή…
Και ξέρετε γιατί; Γιατί οι μπλε θα βρουν τρόπο να σηκώσουν κεφάλι.
1-1 λοιπόν…