Survivor spoiler 1/8: Η επαφή με κρούσμα με κορονοϊό… έκλεισε σπίτι του πασίγνωστο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος είναι…
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και ολόκληρη η οικογένειά του!
Πριν από λίγες ημέρες είδαμε πως ο τραγουδιστής δεν παρευρέθηκε στο πάρτι που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε γνωστό μαγαζί για τα γενέθλιά της!
Ενώ σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες της ήταν εκεί, ο τραγουδιστής άφαντος! Αυτό, όπως καταλαβαίνετε δημιούργησε αναπάντητα ερωτήματα γιατί ο Ντάφυ ήταν ένας από τους πολύ κοντινούς ανθρώπους της Μαριαλένας, μετά το παιχνίδι.
Οι ρεπορτάζ, λοιπόν, της Σούλας Γκλάμορους αποκάλυψαν πως ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού και έπρεπε να μείνει καραντίνα για λίγες ημέρες μαζί με την οικογένειά του!
Survivor spoiler 1/8: «Η γυναίκα μου όταν γύρισα, μου είπε…»
Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή After Dark βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να μιλήσει για όλα. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 4 αναφέρθηκε, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του, αλλά και στην προσωπική του ζωή.
Η συζήτηση μάλιστα, έφτασε και στην οικογένεια του και συγκεκριμένα, στη γυναίκα του, που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ.
«Αποφάσισα να πάω για ένα στοίχημα με τη Δήμητρα. Της είπα για την πρόταση και μου λέει δεν θα αντέξεις ούτε μια βδομάδα. Μου γύρισε το μυαλό και είπα θα πάω και μπορεί να λείψω 4-5 μήνες. Στις 2 μέρες έκλαιγα στην Ελευθερία και τον Άλεξ και έλεγα δώστε με, είπα η Δήμητρα έχει δίκιο. Η υγρασία και το ξύλο που κοιμάσαι κάτω είναι απίστευτο. Δεν περίμενα να είναι έτσι, έχασα 21 κιλά και όταν στην ένωση με είδα στον καθρέφτη είχα πει σε όλους θέλω να φύγω, φοβήθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.
Survivor spoiler 1/8: Και συνέχισε:
«Θα πήγαινα στο Survivor ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πανδημία. Εγώ δεν περίμενα ότι θα κάτσω μισό χρόνο. Στρατηγική στο παιχνίδι δεν είχα ποτέ, ήμουν ο εαυτός μου. Στρατηγική έκανα μια φορά και το δήλωσα σε όλους μπροστά. Τότε στο παιχνίδι ασυλίας με τον Σάκη. Γίναμε κάτι παραπάνω από φίλοι. Τα παιδιά ήταν αθλητές, προσπαθούσα, στον στόχο ήμουν καλός και γρήγορος στην ευθεία».
«Με τη Δήμητρα γνωριστήκαμε τυχαία. Έμενα στη Βάρκιζα και είχε ένα καφέ από κάτω και μου έστειλε ο Χρήστος Μαυρίδης να πάω να του κάνω παρέα. Λέω δεν έρχομαι και επέμενε. Τελικά πήγα, πάω τουαλέτα και ακούω κάτι γέλια από κάτι κορίτσια. Λέω πιο σιγά και πετάγεται η μία και λέει “ο Νίνο”. Ποιος Νίνο λέω αυτός είναι ψηλός. Μιλήσαμε στο διάδρομο, η Δήμητρα δεν μίλαγε, δεν μου έδωσε καμία σημασία, τη ρώτησα το όνομά της, μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα και η γλυκύτητά της. Δεν με ήξερε.
Η πρώτη κουβέντα που της είπα ήταν “εσένα θα σε παντρευτώ”. Μου απάντησε “αυτός είναι τρελός”. Της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει όποτε θέλει. Πήγαμε για ένα φαγητό και στο πρώτο ραντεβού έφερε τη μαμά της, τη θεία, ξαδέρφια, ήμασταν 8-9 άτομα. Έφυγε για εξωτερικό, μιλάγαμε στο τηλέφωνο, ήταν δύσκολο παιδί. Μετά από 3 χρόνια έρχεται στο μαγαζί, στο καμαρίνι με μια φίλη της και της λέω γιατί με παιδεύεις; Και πετιέται η φίλη της και λέει “που ξέρεις μπορεί να έχει άλλον”.
Μετά το δεύτερο πρόγραμμα ήρθε και με φίλησε και από τότε είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προβάλλεται. Μου είπε όταν γύρισα “Δεν ξέρεις τι πέρασα όσο έλειπες”».
Γιώργος Κόρομι: «Τα αρνητικά σχόλια για το ψάρι που δεν έδωσα στον Τριαντάφυλλο πείραξαν περισσότερο τους γονείς μου»
Στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε ο Γιώργος Κόρομι για να αφηγηθεί τις περιπέτειές του στο Survivor.
Ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν στο παιχνίδι επιβίωσης τόσο με θετικό πρόσημο όσο και με αρνητικό ειδικά μετά το συμβάν με το ψάρι και τον Τριαντάφυλλο.
Πολλά όσα ακούστηκαν τότε για εκείνον, τα οποία περισσότερο αποκάλυψε ότι πείραξαν τους γονείς του.
«Τα αρνητικά σχόλια ήταν τα πιο πολλά για το ψάρι που δεν έδωσα στον Τριαντάφυλλο και πείραξαν περισσότερο τους γονείς μου, εμένα καθόλου, γιατί είμαι ρεαλιστής. Ο κόσμος δεν έχει δει τι έχει συμβεί, δεν ξέρει τον λόγο που το έκανα, δεν ξέρει τι έχουμε ζήσει» είπε.
Ο ίδιος δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να μην μοιραστεί την ψαριά του με τον τραγουδιστή διότι ενώ εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε για να συνδράμει την ομάδα του ο Τριαντάφυλλος δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσει στο οτιδήποτε.
«Στο Survivor ο καθένας ήταν με τις δεξιότητές του. Εμένα ήταν το ψαροντούφεκο και κάποιες κατασκευές. Όταν εγώ κάνω ψαροντούφεκο και με εξαντλούσε, θέλω ο καθένας να βοηθάει. Βοήθησε με έστω στο να καθαρίσουμε τα ψάρια , να πλύνουμε τα πιάτα, να ανάψουμε φωτιά… Οπότε δεν έβλεπα από την μεριά του να προσφέρει έτσι ή αγωνιστικά συν ότι έβλεπα ότι υπήρχε μία επίθεση απέναντί μου» εξήγησε.
Απόλαυσε με την ψυχή του την εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο και παραδέχτηκε ότι το Survivor ήταν το μόνο ριάλιτι που θα μπορούσε να λάβει ποτέ μέρος γιατί τον αντιπροσώπευε.
Η αγάπη που έλαβε από τον κόσμο ήταν ακόμη ένα «δώρο» που αποκόμισε από το παιχνίδι.