Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΟικονομίαΣκλαβενίτης: Χαμός με νέες προσφορές - Τρέξτε να προλάβετε

Σκλαβενίτης: Χαμός με νέες προσφορές – Τρέξτε να προλάβετε

Σκλαβενίτης: Σε ρυθμούς Black Friday κινείται η αγορά αυτές τις μέρες καθώς το μεγάλο καταναλωτικό γεγονός για καταναλωτές και καταστηματάρχες πλησιάζει – συγκεκριμένα απέχει μόνο λίγες ώρες πλέον!

Μέσα σε αυτό το κλίμα τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» ετοιμάζουν ένα δελεαστικό πακέτο προσφορών έτσι ώστε να κάνουν το μεγάλο μπαμ και να προσελκύσουν χιλιάδες καταναλωτές σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τι περιλαμβάνει το πακέτο των προσφορών που έχει ετοιμάσει ο Σκλαβενίτης, το χρονικό εύρος κατά το οποίο θα ισχύει και όλα τα προϊόντα που θα αφορά!

Όπως είπαμε, λοιπόν, ο Σκλαβενίτης φέρνει «καταιγισμό» προσφορών σε «κλίμα» Black Friday, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Από πότε ως πότε; Από 21/11 έως 26/11, τρέχουν προνομιακές τιμές σε προϊόντα του καταστήματος!

Σκλαβενίτης: Τι θα αφορούν οι προσφορές:

20% σε είδη ρουχισμού, είδη σπιτιού, εποχικά παιχνίδια.

10% σε ηλεκτρικά είδη.

Την ίδια στιγμή, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις γιορτές των Χριστουγέννων έτσι  τα ράφια των σούπερ μάρκετ μέρα με τη μέρα κατακλύζονται με τα εορταστικά είδη. Σημειώνεται επίσης πως ειδικά αυτές τις μέρες θα βρείτε τιμές σε τρόφιμα που δεν ξανάγιναν.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι περιλαμβάνουν οι εκπτώσεις και οι προσφορές του «Σκλαβενίτη».

Δείτε όλη τη λίστα ΕΔΩ

Σκλαβενίτης: Αυξήσεις και παροχές σε 30.000 εργαζόμενους – Αναλυτικά τα ποσά

Σε αυξήσεις και νέες παροχές ύψους 25 εκατ. ευρώ για το σύνολο των 29.500 εργαζομένων της προχωρά η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (ΕΥΣ).

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση προχωρά σε αυξήσεις αποδοχών ύψους 17 εκατ. ευρώ για 25.800 εργαζομένους από την 1η Νοεμβρίου 2022 ως εξής:

α. Αύξηση αποδοχών ποσοστού έως 5,50% σε εργαζομένους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές μέχρι 870 ευρώ.

β. Αύξηση αποδοχών ποσοστού έως 5% σε εργαζομένους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές μέχρι 930 ευρώ.

γ. Αύξηση αποδοχών ποσοστού 4% σε εργαζομένους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές μέχρι και 1.300 ευρώ.

δ. Αύξηση αποδοχών έως 50 ευρώ/μηνιαίως σε εργαζόμενους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές από 1.301 ευρώ έως 1.350 ευρώ, με ανώτατο όριο το ποσό των 1.350 ευρώ.

Επίσης προχωρά σε χορήγηση έκτακτης παροχής ποσού 200 ευρώ με άμεση ισχύ για κάθε έναν από τους 29.500 εργαζόμενους με τη μορφή διατακτικών, συνολικού ύψους 5,9 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, από τη Δευτέρα 28/11/2022 αυξάνεται για όλους τους εργαζόμενους:

α. Το ποσοστό έκπτωσης για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης από τα καταστήματα της επιχείρησης από 5% σε 7%, η οποία αντιστοιχεί σε επιπλέον ετήσιο κόστος 2 εκατ. ευρώ.

β. Το ετήσιο όριο αγορών από 6.000 ευρώ σε 7.000 ευρώ, ενώ για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους εργαζόμενους, καθώς και για τους εργαζόμενους γονείς με τέκνα με ειδικές ανάγκες το ετήσιο όριο αυξάνεται από τις 7.000 ευρώ στις 8.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως στην επιχειρησιακή σύμβαση της Σκλαβενίτης έως και τα τέλη του 2023 περιλαμβάνονται οι ακόλουθες παροχές:

Οι νέες παροχές

– Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης ζωής και υγείας για όλους τους εργαζόμενους. Διάθεση μηνιαίων δωροεπιταγών ύψους 50 ευρώ σε τρίτεκνους εργαζόμενους και μηνιαία δωροεπιταγή 100 ευρώ ανά παιδί σε εργαζόμενους που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

– Χορήγηση δωροεπιταγών σε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων (100 ευρώ) και του Πάσχα (50 ευρώ).

– Χορήγηση δωροεπιταγών ύψους 300 ευρώ για εργαζόμενους που συμπληρώνουν 30 χρόνια στην επιχείρηση.

– Επίδομα γάμου 60 ευρώ για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

– Μηνιαίο επίδομα 50 ευρώ για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους εργαζόμενους.

– Μηνιαίο επίδομα προϋπηρεσίας στην επιχείρηση (100 ευρώ για 20 έως 30 χρόνια και 150 ευρώ για πάνω από 30 χρόνια).

– Επίδομα θέσης ευθύνης για τα στελέχη της επιχείρησης.

– Ειδική άδεια 10 ημερών με αποδοχές, επιπλέον των προβλεπόμενων από τον νόμο, για εργαζόμενους γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σημειώνεται ότι όλες οι ανωτέρω παροχές και επιδόματα ισχύουν αναλογικά και για τους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης.

Επίδομα 200 ευρώ από Σκλαβενίτη – Οι δικαιούχοι

Με έκτακτο επίδομα παροχής ύψους 200 ευρώ ενισχύει το σύνολο των εργαζομένων της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (ΕΥΣ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το καθημερινό ψηφιακό newsletter για τον κλάδο τροφίμων και ποτών FnB Daily, η Σκλαβενίτης το επόμενο διάστημα σχεδιάζει να διαθέσει έκτακτο επίδομα παροχής ύψους 200 ευρώ στο σύνολο των 29.000 ανθρώπων της για τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της εν μέσω των πληθωριστικών πιέσεων.

Σκλαβενίτης: Μεγάλες αλλαγές με τα φυλλάδια

Μεγάλα σούπερ μάρκετ, όπως γίνεται γνωστό είναι έτοιμα να «κόψουν» τα φυλλάδια και να ενημερώνουν με άλλους τρόπους τους καταναλωτές για τις προσφορές της εβδομάδας.

Το παράδειγμα του Σκλαβενίτη αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι μεγάλοι παίκτες των σούπερ μάρκετ καθώς αναμένεται να προχωρήσουν σε περικοπές φυλλαδίων και διαφημίσεων.

Πρόκειται για φυλλάδια με τα οποία διαφήμιζαν τα προϊόντα που είναι σε προσφορά στα ράφια των καταστημάτων.

Μάλιστα, οι όποιες αποφάσεις λάβουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναμένεται να εφαρμοστούν από το 2023. Τις σκέψεις αυτές κάνουν οι αλυσίδες τόσο εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της τιμής του χαρτιού όσο και για τον πληθωρισμό που έχει αυξήσει σημαντικά τις τιμές τόσο σε προϊόντα όσο και το κόστος ενέργειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ