Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήMediaΣασμος επομενα επεισοδια: Στο τέλος θα πεθάνουν όλοι

Σασμος επομενα επεισοδια: Στο τέλος θα πεθάνουν όλοι

Σασμος επομενα επεισοδια: Δείτε τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς Σασμός και το φοβερό spoiler που έδωσε πρωταγωνιστής της σειράς!

Στο προηγουμενο επεισόδιο είδαμε:

Ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα.

Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους.

Ο Πέτρος κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη Σεμίνα που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή.

Ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. Πόσο ασφαλές είναι πλέον το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

Σασμος επομενα επεισοδια: Σασμός 9/12 Επεισόδιο 57:

Ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της.

Η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πια τη φριχτή αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της και ξεσπά την οργή της στον λάθος άνθρωπο.

Θα προδώσει άθελά της ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία;

Παράλληλα, η Θοδώρα μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Πέτρου στη Σεμίνα, και θα αντιδράσει απρόβλεπτα.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ κανονίζουν μία μικρή απόδραση, την ώρα που μία είδηση σκάει σαν κεραυνός στο χωριό και θα προκαλέσει ερωτηματικά στους κατοίκους.

Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των ερευνών του ντετέκτιβ για την Ανθούλα είναι απρόσμενα, και θα φέρουν τον Άγγελο σε δεινή θέση.

Η αστυνομία σφίγγει τον κλοιό ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, ψάχνοντας το όπλο του φόνου. Θα καταφέρει να τους ξεφύγει ή θα αποδειχτεί ότι είναι πλέον πολύ αργά για εκείνον…;

Σασμος επομενα επεισοδια: Στο τέλος θα πεθάνουν όλοι

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο ερωτοχτυπημένος Αστέρης από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός», πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στο θεατρικό έργο του Benoit Soles «Η μηχανή του Τούρινγκ» σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά από την παράσταση στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, την οποία παρακολούθησε και η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη, ο ηθοποιός δήλωσε ότι η παρουσία της ανάμεσα στο κοινό τον ανακουφίζει.

«Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε και που ξέρεις ότι, και μαντάρα να τα κάνεις, θα σε αγκαλιάσουν και θα σε χαϊδέψουν» απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν αγχώθηκε.

Και επισήμανε πως η πρώτη επαγγελματική συνεργασία του με τη μητέρα του είναι μια ευτυχής στιγμή.

«Είναι μια πολύ ωραία στιγμή. Δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις συνέχεια, πόσο μάλλον με μια τέτοια σχέση. Δηλαδή παίζουμε μια ανάλογη σχέση χωρίς να υποδυόμαστε τους εαυτούς μας φυσικά» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έδωσε και το πιο αναπάντεχο spoiler για την εξέλιξη της δράσης στον «Σασμό».

«Θα πεθάνουν όλοι» είπε, αφήνοντας άφωνους τους παραβρισκόμενους.

Σασμός: η Καλλιόπη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

H Μαρίνα μαθαίνει για τις απειλές του Μαθιού εναντίον της οικογένειάς της, και πάει να τον βρει… Η Θοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση. Μέσα σε όλα αυτά, Αργυρώ και Αστέρης ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του. Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσω πικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης! Ο Άγγελος από την άλλη, υποψιασμένος για τον ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΜΑΘΙΟΣ

Εν τω μεταξύ, μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και την Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται: Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση! Ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνά ντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Ο φτερωτός Θεός τους σημαδεύει με τα βέλη του κι ένας νέος έρωτας γεννιέται. Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο πρώτος μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή.

Σασμος επομενα επεισοδια: ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο να ξα ναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. ενώ ο Άγγελος γοητεύεται από τη Στέλλα και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πια τη φριχτή αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της και ξεσπά την οργή της στον λάθος άνθρωπο. Παράλληλα, η Θοδώρα μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Πέτρου στη Σεμίνα, και θα αντιδράσει απρόβλεπτα.

Σασμος επομενα επεισοδια: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΣΤΕΡΗΣ-ΑΡΓΥΡΩ

Ο Αστέρης και η Αργυρώ κανονίζουν μία μικρή απόδραση, την ώρα που μία είδηση σκάει σαν κεραυνός στο χωριό και θα προκαλέσει ερωτηματικά στους κατοίκους. Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των ερευνών του ντετέκτιβ για την Ανθούλα είναι απρόσμενα και θα φέρουν τον Άγγελο σε δεινή θέση. Η αστυνομία σφίγγει τον κλοιό ολοένα και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό, ψάχνοντας το όπλο του φόνου. Θα καταφέρει να τους ξεφύγει ή θα αποδειχτεί ότι είναι πλέον πολύ αργά για εκείνον;

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Όπως θα δούμε σε αρκετά επεισόδια παρακάτω, ο Αστέρης μετά τον φόνο του Πέτρου βρίσκεται στη φυλακή. Οι τύψεις και οι ενοχές για το κακό που προκάλεσε άθελά του τον βασανίζουν καθημερινά, μετατρέποντάς τον σε σκιά του εαυτού του. Κάθε του σκέψη είναι γύρω από την Αργυρώ, η οποία είναι επίσης απαρηγόρητη. Η Καλλιόπη τον επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία, ορκίζοντάς του ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον βγάλει από τη φυλακή, «Έχε μου εμπιστοσύνη και σύντομα θα είσαι και πάλι ελεύθερος», του λέει.

Οι «φουρτούνες» όμως για τον Αστέρη δεν έχουν τελειωμό, αφού εκτός από τις μαύρες σκέψεις που τον στοιχειώνουν, κάποιοι από τους συγκρατούμενούς του, του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Οι καβγάδες και οι εντάσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, με τον Αστέρη να προσπαθεί να μείνει μακριά από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο αρχηγός ωστόσο αυτής της «συμμορίας», δίνει εντολή να βγάλουν τον Αστέρη από τη μέση. Έτσι μια μέρα και ενώ ο Αστέρης κάνει μπάνιο στις μπανιέρες των φυλακών, δέχεται μια μαχαιριά, «Θα σε σφάξουμε αλήτη», λέει. Ο Αστέρης σωριάζεται αιμόφυρτος με τους γιατρούς των φυλακών να σπεύδουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Θα τα καταφέρουν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ