Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήMediaΣασμος επομενα επεισοδια: Η στιγμή της δολοφονίας έφτασε!

Σασμος επομενα επεισοδια: Η στιγμή της δολοφονίας έφτασε!

Σασμος επομενα επεισοδια: Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων.

Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό.

Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, αλλά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της.

Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ.

Ο Πέτρος φεύγει για Ηράκλειο για να συναντήσει τη Σεμίνα, όπου τον περιμένει μια έκπληξη που θα τον γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν…

Καθώς η αλήθεια εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό, Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο.

Σασμος επομενα επεισοδια: Σασμός 20/01 Επεισόδιο 78

Το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έχει πέσει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης εξοργίζοντας τον Αστέρη.

Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καυγά.

Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ.

Η σύγχυσή του και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε βίαια ξεσπάσματα.

Ο Αστέρης αναζητά τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας…

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του.

Σασμός: ο Πέτρος νεκρός από τα χέρια του Αστέρη!

Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha, Σασμός, με τον Αστέρη να σκοτώνει τον Πέτρο. Το επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και το epeisodia.gr σας έχει εξασφαλίσει τη δραματική σκηνή του θανάτου του Πέτρου…

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της.

Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν πολύ κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ. Ο Πέτρος φεύγει για το Ηράκλειο, για να συναντήσει τη Σεμίνα. Ο Αστέρης, όμως, τον αναζητά για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει το γάμο της Θοδώρας.

Αστέρης και Πέτρος πιάνονται στα χέρια

Όταν ο Αστέρης εντοπίζει τον Πέτρο με τη Σεμίνα, τον αρπάζει και λογομαχεί μαζί του, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή, και να λέει διαρκώς ψέματα.

Ο Πέτρος, που διαισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητά από τη Σεμίνα να απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο.

Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα.

Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και πυροβολεί κι αυτός στον αέρα.

Μόνο που η σκληρή και απάνθρωπη μοίρα κι αυτή τη φορά βάζει το κακούργο χέρι της. Η σφαίρα του Αστέρη χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Ουρλιάζοντας από απόγνωση, η Σεμίνα παίρνει το άψυχο σώμα του ανθρώπου που λάτρεψε και τα ανείπωτα «γιατί» σφυροκοπούν την καρδιά της. Η δυστυχία φαίνεται να σφραγίζει αμετάκλητα τη ζωή της.

Ο Αστέρης, έντρομος, το βάζει στα πόδια. Έγινε ό,τι μισούσε περισσότερο στη ζωή του, φονιάς, έστω από λάθος. Όλη του η ζωή κρέμεται από τα χείλη της Σεμίνας, που είναι και η μοναδική μάρτυρας του φονικού.

Άραγε, η κοπέλα θα αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δεν σκότωσε τον Πέτρο από πρόθεση, αλλά ήταν δυστύχημα, ή θα τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή, σαν φονιά; Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη θ’ ανοίξει ένα νέο κύκλο αίματος, μια νέα φονική βεντέτα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ