Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022
ΑρχικήMediaΣασμος επομενα επεισοδια: Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης έφτασε

Σασμος επομενα επεισοδια: Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης έφτασε

Σασμος επομενα επεισοδια: Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα θέσουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα, και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση…

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Καλλιόπη σοκαρισμένη βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι.

Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφάνη έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας.

Πού μπορεί να τους οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν; Ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου.

Ο Άγγελος ακούει κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό.

Πώς θα αντιδράσει εκείνη;

Σασμος επομενα επεισοδια: Σασμός 17/01

Η Καλλιόπη εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Αστέρης ζητά επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της.

Θα καταφέρει να βάλει τέλος στην έχθρα που χωρίζει τις δύο οικογένειες; Την ίδια στιγμή, το νέο της σχέσης τους διαδίδεται ταχύτατα στο χωριό.

Παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμη μία φορά, και η ίδια βρίσκεται στο μεγάλο δίλημμα: να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει;

Ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.

Αργυρώ και Πέτρος καλούνται στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση.

Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα θέσουν σε δοκιμασία τη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα, και θα φέρουν τα παιδιά της σε δεινή θέση…

Σασμός: ο Πέτρος νεκρός από τα χέρια του Αστέρη!

Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha, Σασμός, με τον Αστέρη να σκοτώνει τον Πέτρο.

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και το epeisodia.gr σας έχει εξασφαλίσει τη δραματική σκηνή του θανάτου του Πέτρου…

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της. Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν πολύ κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ. Ο Πέτρος φεύγει για το Ηράκλειο, για να συναντήσει τη Σεμίνα.

Ο Αστέρης, όμως, τον αναζητά για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει το γάμο της Θοδώρας.

Σασμος επομενα επεισοδια: Αστέρης και Πέτρος πιάνονται στα χέρια

Όταν ο Αστέρης εντοπίζει τον Πέτρο με τη Σεμίνα, τον αρπάζει και λογομαχεί μαζί του, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή, και να λέει διαρκώς ψέματα.

Ο Πέτρος, που διαισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητά από τη Σεμίνα να απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα.

Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και πυροβολεί κι αυτός στον αέρα. Μόνο που η σκληρή και απάνθρωπη μοίρα κι αυτή τη φορά βάζει το κακούργο χέρι της.

Η σφαίρα του Αστέρη χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Ουρλιάζοντας από απόγνωση, η Σεμίνα παίρνει το άψυχο σώμα του ανθρώπου που λάτρεψε και τα ανείπωτα «γιατί» σφυροκοπούν την καρδιά της. Η δυστυχία φαίνεται να σφραγίζει αμετάκλητα τη ζωή της.

Ο Αστέρης, έντρομος, το βάζει στα πόδια. Έγινε ό,τι μισούσε περισσότερο στη ζωή του, φονιάς, έστω από λάθος. Όλη του η ζωή κρέμεται από τα χείλη της Σεμίνας, που είναι και η μοναδική μάρτυρας του φονικού.

Άραγε, η κοπέλα θα αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δεν σκότωσε τον Πέτρο από πρόθεση, αλλά ήταν δυστύχημα, ή θα τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή, σαν φονιά; Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη θ’ ανοίξει ένα νέο κύκλο αίματος, μια νέα φονική βεντέτα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ