Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήMediaΣασμος επομενα επεισοδια: Η εγκυμοσύνη αποκαλύπτεται, ραγδαίες οι εξελίξεις...

Σασμος επομενα επεισοδια: Η εγκυμοσύνη αποκαλύπτεται, ραγδαίες οι εξελίξεις…

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha Σασμός είδαμε:

Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης.

Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει.

Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη.

Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

Σασμος επομενα επεισοδια: 19/10 Επεισόδιο 27:

Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά;

Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη.

Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη. Η εγκυμοσύνη της Στέλλας αποκαλύπτεται στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Σασμός spoiler: η Στέλλα στήνει καρτέρι στην Αργυρώ

Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, γνωρίζοντας όμως Πολύ καλά ότι τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν είναι πολλά και δύσκολα. Όταν η Στέλλα αποκαλύπτει πως θα κρατήσει το μωρό του Αστέρη, ο νεαρός άντρας καταρρέει, γιατί καταλαβαίνει πως η αγαπημένη του δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα, η Αργυρώ πέφτει στην παγίδα που της στήνει η Στέλλα… Το περιοδικό Τηλέραμα έχει όλο το ρεπορτάζ…

Η σχέση στα πρόθυρα της διάλυσης

H απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ, που βλέπουν τη σχέση τους να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Η Αργυρώ ξέρει πολύ καλά ότι με αυτόν τον τρόπο ο Αστέρης δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωτικά δικός της.

Στο μεταξύ, η Στέλλα έχει κουραστεί να πλάθει σενάρια για τη νέα αγαπημένη του Αστέρη. Νιώθει πως ήρθε η ώρα για πράξεις και ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει τώρα σχέση με τον πρώην της. Όταν λοιπόν μαθαίνει από τη μητέρα της πως είναι πελάτισσα στο γραφείο της και μάλιστα έχουν την ίδια μέρα ραντεβού, αποφασίζει να στήσει καρτέρι στη μυστηριώδη γυναίκα.

Σασμος επομενα επεισοδια: Κατηγορία

Η Στέλλα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει! Αυτή που βγαίνει από το γραφείο της μητέρας της δεν είναι άλλη από την Αργυρώ Βρουλάκη! Η Στέλλα λοιπόν την κατηγορεί ευθέως ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη και είναι υπεύθυνη που διαλύθηκε ο αρρα βώνας τους. Οι δύο γυναίκες είναι έτοιμες να αρπαχτούν.

Η Αργυρώ πρέπει πάση θυσία να θολώσει τα νερά και να πείσει την αντίζηλό της πως έχει κάνει κάποιο λάθος, πως δεν τα έχει με τον Αστέρη και πως είχε δώσει ψεύτικη ταυτότητα στη μητέρα της γιατί δεν θέλει το χωριό να μάθει τις κινήσεις της. Αυτή τη φορά καταφέρνει να τη γλιτώσει, όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι τώρα που η Στέλλα την υποψιάζεται πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τον Αστέρη…

Απόγνωση

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας ολοένα και περισσότερο μοιάζει αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατά σταση, και για τον τρόπο με τον οποίο θα ανακοινώσει τα νέα της εγκυμοσύνης στην Καλλιόπη αλλά πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, λέει στην Αργυρώ ότι θα σταθεί στη Στέλλα και στο μωρό τους.

Εκείνη του εκμυστηρεύεται όσα συνέβησαν έξω από το γραφείο της Σοφίας και για πρώτη φορά βγαίνει από τα ρούχα της και του ζητά να κάνει επιτέλους κάτι! Το ζευγάρι προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια, για την ώρα όμως αυτό φαντάζει αδύνατο… Μια αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ