Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήMediaΣασμος επομενα επεισοδια: Αποκαλύπτει μυστικά που τη βαραίνουν χρόνια

Σασμος επομενα επεισοδια: Αποκαλύπτει μυστικά που τη βαραίνουν χρόνια

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο σταυρός που εμφανίζεται στον τάφο με το όνομα της Ανθούλας κάνει την Καλλιόπη να αναλάβει δράση: Προειδοποιεί τον Άγγελο να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο τη συνταράσσει συθέμελα, την ώρα που τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν τον γύρο του χωριού.

Η κατάθεση του Διακομανώλη οδηγεί το φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, γεγονός που προβληματίζει περαιτέρω τον Μανόλη για το αν θα έπρεπε να καταδώσει τον Μαθιό.

Η Αργυρώ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Φραγκφούρτη, την ώρα που η Σεμίνα απειλεί ανοιχτά το Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους.

Ο Αστέρης δεν θα κρατηθεί, και θα πάει να αποχαιρετήσει την Αργυρώ στο αεροδρόμιο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, μία ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη στο νεκροταφείο του χωριού, θα οδηγήσει την Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης…

Σασμος επομενα επεισοδια: Τι θα δούμε αύριο, Πέμπτη 25/11 Επεισόδιο 49:

Ο Πέτρος βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ μαζί και γίνεται έξαλλος.

Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τη συμπλοκή, αλλά ο Πέτρος πιάνεται στα χέρια με τον Αστέρη.

Ο Μαθιός γίνεται μάρτυρας του καυγά και πιέζει τον Αστέρη να του πει τον λόγο που τσακώθηκαν.

Τα νέα κυκλοφορούν στο χωριό και ο παπα Μιχάλης ζητά από τον Αντώνη να παρέμβει πριν να είναι αργά.

Παράλληλα, ο σταυρός που εμφανίζεται στον τάφο με το όνομα της Ανθούλας κάνει την Καλλιόπη να αναλάβει δράση: Προειδοποιεί τον Άγγελο να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν.

Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Άγγελος εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη.

Μαθιός κι Αστέρης παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια…

Σασμός: ο Άγγελος αναγκάζει την Καλλιόπη να ομολογήσει

Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι το μωρό που έφερε η Ανθούλα στον κόσμο χρόνια πριν και κλονίζεται. Όσο κι αν προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει το ψάξιμο, αυτός αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό ότι είναι ο ξάδερφος που ποτέ δεν ήξεραν πως είχαν. Το περιοδικό 7μέρεςtv έχει όλο το ρεπορτάζ από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός…

Όλη η αλήθεια για την Ανθούλα έρχεται στο φως!

O Άγγελος στέκεται πάνω από το στολισμένο τάφο της Ανθούλας και προσπαθεί να φανταστεί τι μπορεί να συνέβη στο παρελθόν, τότε που η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο αναγκάστηκε να αποχωριστεί το μωρό της, πριν καταλήξει στο μνήμα…

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του σε αυτό το χωριό, ο ίδιος αισθανόταν μια παράξενη οικειότητα, σαν η ψυχή του να ένιωθε πως ανήκε εκεί.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι δεν γνωρίζει την αλήθεια δεν τον αφήνει να γαληνέψει.

Έτσι σκεπτικό τον βλέπει ο παπα-Μιχάλης και αποφασίζει να του μιλήσει. Ξέρει καλά πως κάποια μυστικά πρέπει να μείνουν για πάντα κρυμμένα και θέλει να τον σταματήσει πριν αρχίσει να σκαλίζει όσα έγιναν χρόνια πριν…

Τον ρωτά γιατί ενδιαφέρεται τόσο για Ανθούλα κι αυτός του ανοίγει την καρδιά του και του αποκαλύπτει την ιστορία του.

Το ίδιο κάνει και λίγο αργότερα, μιλώντας ανοιχτά στην Καλλιόπη, η οποία επισκέπτεται το ιατρείο του. Μόλις εκείνη συνειδητοποιεί ότι μπροστά της στέκεται ο γιος της Ανθούλας, συγκλονίζεται.

Νιώθει πως το παρελθόν που ποτέ δεν σταμάτησε να τη στοιχειώνει επιστρέφει για να λογαριαστούν και τώρα, με όλα όσα έχουν γίνει, είναι ανήμπορη να το αντιμετωπίσει.

Την ίδια στιγμή, τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν το γύρο του χωριού και κάτι την τραβάει ξανά στο νεκροταφείο. Όμως αυτό που αντικρίζει εκεί την οδηγεί στα όρια της κατάρρευσης.

Ο σταυρός που έχει εμφανιστεί επάνω στον τάφο δείχνει πως ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και δεν θα σταματήσει αν δεν αποκαταστήσει την τιμή της μητέρας του.

Η Καλλιόπη, όμως, ξέρει πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, το τίμημα θα είναι μεγάλο. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει κι έτσι πηγαίνει ξανά να τον βρει και να τον προειδοποιήσει να μη σκαλίζει άλλο το παρελθόν.

Όμως ο Άγγελος δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Έτσι, το ίδιο κιόλας βράδυ πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη.

Τα δυο αδέλφια παγώνουν και η Καλλιόπη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Πλέον, είναι υποχρεωμένη να αποκαλύψει στους γιους της τα μυστικά που τη βαραίνουν όλα αυτά τα χρόνια…

Σασμος επομενα επεισοδια: Η Αργυρώ φεύγει για Μόναχο και ο Πέτρος χτυπά τον Αστέρη!

Ενώ γίνονται όλα αυτά, η Στέλλα έχει το δικό της καημό. Η εικόνα του Αστέρη με την Αργυρώ να ζουν τον έρωτά τους την εξαγριώνει και την αναγκάζει να κάνει πράγματα εκτός εαυτού. Απειλεί λοιπόν τον πρώην αγαπημένο της ότι θα αποκαλύψει τη σχέση τους στην Καλλιόπη, γνωρίζοντας καλά τις συνέπειες…

Η Αργυρώ αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και να της μιλήσει στα ίσια, όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να τη θυμώσει ακόμα περισσότερο.

Συνειδητοποιώντας πως η αγάπη της για τον Αστέρη πληγώνει διαρκώς όσους έχουν γύρω τους, η κοπέλα παίρνει τη σκληρή απόφαση να φύγει, αφήνοντάς τον για πάντα πίσω. Θέλει να επιστρέψει στο Μόναχο, μακριά από την Κρήτη, το χωριό της και τις βεντέτες, όμως ο Αστέρης δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει έτσι απλά…

Πηγαίνει στο αεροδρόμιο να την αποχαιρετήσει, κι εκεί θα τους δει μαζί ο Πέτρος και δεν θα συγκρατηθεί.

Μάταια η Μαρίνα θα προσπαθήσει να αποτρέψει τη συμπλοκή… Πέτρος και Αστέρης πιάνονται στα χέρια και ο Μαθιός τούς βλέπει και πιέζει τον αδελφό του να του πει για ποιο λόγο τσακώθηκαν. Όταν τα νέα φτάνουν Και στο χωριό, ο παπα-Μιχάλης, τρέμοντας τι μπορεί να συμβεί, ζητά από τον Αντώνη να επέμβει πριν να είναι αργά…

Σασμος επομενα επεισοδια: Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΙΟΥ!

Λίγο πριν ξεσπάσει η θύελλα με τον Άγγελο, η Καλλιόπη είχε δεχθεί ένα άλλο τεράστιο χτύπημα: είχε μάθει για τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Αστέρης επίσης ξέρει την αλήθεια αλλά, αντίθετα από τη μητέρα του, υπερασπίζεται τον αδελφό του.

Οι δυο τους τσακώνονται άγρια και ο Νικηφόρος ακούει τον καβγά τους και παραξενεύεται όταν αναφέρεται η σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη. Σπεύδει να ρωτήσει τη μητέρα του αν γνωρίζει για ποια πρόκειται και η Βασιλική παγώνει…

Ξέρει πως αν ο γιος της μάθει την αλήθεια, δεν θα την αντέξει και ίσως, τυφλωμένος από θυμό, βάψει κι αυτός τα χέρια του με αίμα. Φυσικά δεν του λέει τίποτα και τότε ο μικρός απευθύνεται στον ίδιο τον Μαθιό.

Ούτε αυτός του δίνει τις απαντήσεις που ήθελε, την ώρα που ο μοναδικός άνθρωπος που τον έχει δει να σκοτώνει τον Στεφανή, ο Μανόλης, νιώθει τον εφιάλτη να επιστρέφει.

Η ανακάλυψη του πτώματος μιας γυναίκας σε ένα χαντάκι ταράζει το χωριό και ο Αντώνης με την Ντίνα και τον Μύρωνα αναλαμβάνουν δράση. Τελικά, ο δράστης συλλαμβάνεται μετά την κατάθεση του Διακομανώλη, κάνοντας τον Μανόλη να αμφιβάλλει για τη δική του απόφαση να μη μιλήσει για το φόνο του Στεφανή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ