Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήMediaΣασμος επομενα επεισοδια: Σοκ στη γιορτή! Κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά

Σασμος επομενα επεισοδια: Σοκ στη γιορτή! Κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά

Σασμος επομενα επεισοδια: Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha Σασμός επεισόδιο 22 είδαμε:

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν.

Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο.

Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση.

Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί…

Σασμος επομενα επεισοδια: Σασμός 12/10 Επεισόδιο 23

Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα.

Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί.

Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη. Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί.

Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της. Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο.

Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή.

Ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά.Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος!

Σασμός, ανατροπή: Ο Μανόλης έτοιμος να καταδώσει τον Μαθιό!

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΙΟ
Ο Μαθιός φοβάται ότι ο Μανόλης μπορεί να τον έχει δει να σκοτώνει τον Στεφανή και κρυφά προσπαθεί να μάθει αν κάποιος έχει πει κάτι από το οποίο να προσανατολίζεται η αστυνομία για τον φόνο. Την ίδια στιγμή ο έρωτάς του για τη Βασιλική φουντώνει όλο και πιο πολύ, ενώ ο Μανόλης σκέφτεται να πει όλη την αλήθεια.Το εβδομαδιαίο περιοδικό Tv Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ…

Σασμος επομενα επεισοδια: Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ

Tην ώρα που ο Μανόλης και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται για να πάνε στο πανεπιστήμιο, ο Μανόλης συνεχίζει να δέχεται μεγάλη ψυχολογική βία από την αδελφή του τη Θοδώρα, που τον απειλεί ότι θα πάει στην αστυνομία: «Γιατί δεν μιλάς, ρε βλαμμένο; Τι φοβάσαι; Μη σε σκοτώσει κι εσένα; Τέρμα τα αστεία. Λέγε, ο Πέτρος ο Βρουλάκης το έκανε, ε; Λοιπόν θα πας και θα τον καταδώσει σήμερα κιόλας, αλλιώς θα πάω εγώ», τον φοβερίζει.

Ο Μανόλης δεν αντέχει τις τύψεις και το βαρύ μυστικό που κουβαλάει. Οι εφιάλτες τα βράδια γίνονται όλο και πιο έντονοι, ενώ σιγά-σιγά έχει αρχίσει να σκέφτεται μήπως να πει επιτέλους την αλήθεια. Λίγο αργότερα ο αστυνομικός θα τον συναντήσει την ώρα που ψαρεύει: «Ελα Μανόλη, μπες στη βάρκα να ψαρέψουμε, να περάσει η ώρα», του λέει.

Σ’ αυτή όμως την τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη, ο αστυνόμος προσπαθεί να ψυχολογήσει το παιδί και να καταλάβει αν λέει αλήθεια ότι δεν ξέρει τίποτα. Ωστόσο, η ίδια βαρκάδα θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Ο Μανόλης σχεδόν το έχει αποφασίσει να πάει στην αστυνομία, αλλά ένα ακόμα γεγονός θα του κλείσει και πάλι το στόμα.

Λίγες ώρες αργότερα, κάνοντας μια βόλτα με τον σκύλο του, πέφτει επάνω σε μια σκηνή που τον κάνει να παγώσει στην κυριολεξία.

Βλέπει τον Μαθιό με τη Βασιλική να φιλιούνται με πάθος. Το μυαλό του Μανόλη σταματάει. Πώς είναι δυνατόν η μάνα του Νικηφόρου να φιλιέται με τον ξάδελφο του άντρα της και τον φονιά του; Μήπως ξέρει; Μήπως μαζί είχαν σχεδιάσει τον φόνο του για να τον βγάλουν από τη μέση και να είναι μαζί ζευγάρι;

Ολα αυτά τα ερωτηματικά τριγυρίζουν στο μυαλό του και κάνει ξανά πίσω. «Οχι, δεν πρέπει να μιλήσω σε κανέναν ό,τι κι αν γίνει», σκέφτεται και φεύγει τρομαγμένος από αυτά που είδε στη βόλτα του. Οι μέρες περνάνε και ο Μανόλης με τον Νικηφόρο έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση στο Ηράκλειο. Ωστόσο οι εφιάλτες του Μανόλη επιστρέφουν ακόμα πιο τρομακτικοί και μαζί με τις πιέσεις της αδελφή του, σκέφτεται Πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ