Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕπιχειρήσειςΠανικός στον ΑΒ Βασιλόπουλο - «Βρέχει» ξαφνικά αποχωρήσεις

Πανικός στον ΑΒ Βασιλόπουλο – «Βρέχει» ξαφνικά αποχωρήσεις

Αποχωρήσεις θα υπάρξουν από το δυναμικό του ΑΒ Βασιλόπουλου όπως έγινε γνωστό. Ποιος είναι ο λόγος των απομακρύνσεων.

Αρκετές αποχωρήσεις στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλο είναι στα σκαριά με απόφαση της μητρικής Ahold – Delhaize.

Ειδικότερα, τα στελέχη που θα αποχωρήσουν, απασχολούνται στις κεντρικές της εγκαταστάσεις και είναι στις αλλαγές που κάνει ο μητρικός όμιλος στις θυγατρικές του στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Δείτε αναλυτικά…

Πόσα άτομα φεύγουν από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Στελέχη της αγοράς υποστηρίζουν ότι το νέο κύμα επηρεάζει μέχρι στιγμής 85 άτομα από τα τμήματα συντονισμού, αποθηκών, πωλητών, περιφερειακών διευθυντών και merchandising και έπονται τα τμήματα του back office και των οικονομικών υπηρεσιών.

Οι πληροφορίες πάντως παραμένουν συγκεχυμένες για το πόσοι ακριβώς από τα κεντρικά γραφεία, στα οποία απασχολούνται 680-700 άτομα, αποχωρούν.

Από την άλλη βέβαια, πηγές της «αλυσίδας» επιμένουν ότι αυτά τα νούμερα δεν ισχύουν, ούτε ότι τα στελέχη που εξέρχονται θα λάβουν μόνο τη νόμιμη αποζημίωση. Υποστηρίζουν, χωρίς να δίνουν όμως περαιτέρω πληροφορίες και ακριβή στοιχεία, ότι όσοι φεύγουν λαμβάνουν πέραν της νόμιμης αποζημίωσης και «πριμ» αποχώρησης.

Μεγάλες εκπτώσεις από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

σε μεγάλες προσφορές αποφάσισε να προχωρήσει η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», στο νέο φυλλάδιο της εβδομάδας , το οποίο περιλαμβάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές… για όσους προλάβουν, καθώς έχει διάρκεια για λίγες ακόμη ημέρες!

Μάλιστα σήμερα οι προσφορές στα καταστήματα κορυφώνονται και όσοι σπεύσουν θα είναι διπλά κερδισμένοι.

Δείτε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ εδώ

Έρχεται επέκταση του δικτύου

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φιλοδοξεί και διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων κάθε χρόνο, έχοντας ως στόχο το 2022 να ανοίξει 50 νέα καταστήματα AB Shop & Go σε γειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Νέο ξεκίνημα με τη στήριξη της ΑΒ!: Η ΑΒ είναι εδώ και προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα στην επιχειρηματικότητα δημιουργώντας το δικό τους κατάστημα ΑΒ! Στην Ελλάδα λειτουργούν ήδη 130 καταστήματα με την στήριξη της ΑΒ και κατά τη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε θα γίνουν περισσότερα από 160 σε Αττική & Θεσσαλονίκη!

Τι είναι το ΑΒ Shop&Go;: Το mini market της γειτονιάς σου!

Ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις άμεσες και έκτακτες καθημερινές αγορές σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς παραμένει ανοιχτό έως και τις 23:00 καλύπτοντας παράλληλα και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης. Άλλωστε, οι γρήγορες κι εύκολες αγορές αποτελούν μια καθημερινή ανάγκη, ειδικά σε μια εποχή που όλα τρέχουν, όπως όλοι μας.

Μαζί και στην Επένδυση: Το ΑΒ Shop&Go είναι το μοντέλο franchise όπου η ΑΒ αναλαμβάνει η ίδια το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, του δικού σου καταστήματος!

Πώς θα σας υποστηρίξει η ΑΒ Βασιλόπουλος;

Η ΑΒ αναλαμβάνει:

  • όλη την απαιτούμενη διαδικασία για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλόλητας ακινήτου, λοιπές διαδικασίες)
  • την ενοικίαση του ακινήτου, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα εύρος χρόνου
  • τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου που θα στεγάσει το κατάστημα
  • τη δαπάνη αγοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα
  • την εκπαίδευση από ανθρώπους της ΑΒ, πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας του

Μάθετε όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο Franchise της ΑΒ στο www.ab.gr/franchise και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε ένας εκπρόσωπος της ΑΒ να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας και να σας λύσει όλες τις απορίες σας.

Κάνε το βήμα που πάντα ονειρευόσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ