Ωράριο καταστημάτων σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν την Κυριακή 23/5

Ωράριο καταστημάτων σούπερ μάρκετ: Τη δυνατότητα να λειτουργήσουν έχουν τα καταστήματα την Κυριακή 23 Μαΐου σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, που ισχύσουν από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 6:00. Κανονικά λειτουργούν τα […]

Ωράριο καταστημάτων σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν την Κυριακή 23/5

Ωράριο καταστημάτων σούπερ μάρκετ: Τη δυνατότητα να λειτουργήσουν έχουν τα καταστήματα την Κυριακή 23 Μαΐου σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, που ισχύσουν από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 6:00.

Κανονικά λειτουργούν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή 23 Μαΐου σύμφωνα με σχετική απόφαση της κυβέρνησης

Τη δυνατότητα να λειτουργήσουν έχουν τα καταστήματα την Κυριακή 23 Μαΐου σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, που ισχύσουν από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 6:00.

Η απόφαση αφορά στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία , ζαχαροπλαστεία) φαρμακεία, βενζινάδικα καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων και το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 μέχρι τις 22:30 με την εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 1 τη νύχτα και τα φαρμακεία και τα πρατήρια που λειτουργούν με βάση τος ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Για τα λιανεμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, επίσης επιτρέπεται η λειτουργία τους την προσεχή Κυριακή. Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Σούπερ μάρκετ: «Ντου» από τα Lidl – Τι ετοιμάζουν

Σούπερ μάρκετ: Η Lidl Ελλάς, μέσα από τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια, καλεί το κοινό να δει πίσω από τις «ταμπέλες», τους πραγματικούς ανθρώπους της Lidl Ελλάς, έναν προς έναν και μία προς μία.

Τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί, εξελίσσονται μαζί, ξεπερνούν τον εαυτό τους μαζί και είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν. Και το γιορτάζουν σε κάθε ευκαιρία. Θέλει να δείξει πως, στη Lidl Ελλάς, όλοι ανεξαιρέτως έχουν τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να εξελιχθούν, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Και το προσκαλεί να γνωρίσει τα πρόσωπα πίσω από την πιο δυναμική ομάδα στο λιανικό εμπόριο.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε: «Με τη συγκεκριμένη επικοινωνία θέλουμε να δείξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την «ταμπέλα» της Lidl Ελλάς και να προσκαλέσουμε το κοινό να τους γνωρίσει. Να δείξουμε μερικούς μόνο από τους ανθρώπους που είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν. Να δείξουμε την πραγματική Lidl Ελλάς».

Η βάση της επικοινωνίας αποτελεί μια τηλεοπτική παραγωγή που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους της Lidl Ελλάς, για τους ανθρώπους της Lidl Ελλάς.

Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι εργαζόμενοι από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είναι πραγματικοί, καθημερινοί άνθρωποι, που έμαθαν και εξελίχθηκαν στην εταιρεία – απόδειξη της ποικιλομορφίας που χαρακτηρίζει τη Lidl Ελλάς. Η καμπάνια είναι στον τηλεοπτικό αέρα από την Κυριακή 16/05 και θα απλωθεί σε ψηφιακά αλλά και έντυπα μέσα.

Ωράριο καταστημάτων σούπερ μάρκετ: Λίγα λόγια για τα Lidl

Η Lidl είναι γερμανική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων (discount) σούπερ μάρκετ από το Νέκαρζουλμ της Γερμανίας. Η εταιρεία έχει περισσότερα από 10.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και απασχολεί περισσότερους από 315.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, με παρουσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2017.

Ανήκει στον Όμιλο Schwarz Gruppe, η οποία κατέχει τις αλυσίδες καταστημάτων Handelshof και την υπεραγορά Kaufland, οι οποίες δεν έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Lidl σε πολλές χώρες της Ευρώπης, άλλα και στην Αμερική είναι η εταιρία Aldi (Aldi Nord/Aldi Süd), η οποία αποχώρησε από την Ελλάδα το 2010. Χαρακτηριστικές για την εταιρία είναι οι διεθνείς εβδομάδες (“Σκανδιναβικές”, “Ιταλικές” κλπ ) που προσφέρουν παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες χώρες.

Το 2017 και το 2018 βραβεύθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ευρώπη.