Νέες θέσεις εργασίας στον Καρέλια με «τρελά» μπόνους – Αίτηση ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες της χώρας. Τα μπόνους που δίνουν είναι πολύ μεγάλα… Δουλειά ψάχνουν χιλιάδες συμπολίτες μας με τα περιθώρια να έχουν στενέψει δραματικά. Συγκεκριμένα, η οικονομική κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα έχει “ζορίσει” την αγορά, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες. Μια από αυτές είναι οι θέσεις […]

Νέες θέσεις εργασίας στον Καρέλια με «τρελά» μπόνους - Αίτηση ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες της χώρας. Τα μπόνους που δίνουν είναι πολύ μεγάλα…

Δουλειά ψάχνουν χιλιάδες συμπολίτες μας με τα περιθώρια να έχουν στενέψει δραματικά.

Συγκεκριμένα, η οικονομική κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα έχει “ζορίσει” την αγορά, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.

Μια από αυτές είναι οι θέσεις που έχουν ανοίξει στον Καρέλια…

Ποιες οι ανοιχτές θέσεις εργασίας – Κάντε αίτηση

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς εργοδότες στη χώρα μας, και είναι διάσημος ανάμεσα σε άλλα για τα μεγάλα μπόνους που μοιράζει στους εργαζομένους. Ο λόγος για τον Καρέλια.

Αυτή την περίοδο η εταιρία κάνει προσλήψεις με δύο θέσεις εργασίας να είναι ανοιχτές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν ΕΔΩ το βιογραφικό τους.

Δείτε τις θέσεις:

Επίσης, αν δεν σε καλύπτει κάποια από τις ανοιχτές θέσεις, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στην εταιρία για μελλοντική χρήση.

«Αν είστε δημιουργικοί, αφοσιωμένοι, έχετε πάθος για την επιτυχία και σας ενδιαφέρει να κάνετε καριέρα στην Καρέλια, στείλτε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις βρεθεί μία θέση που σας ταιριάζει» σημειώνει η εταιρία.

Ποιες θέσεις είναι ανοικτές σε σούπερ μάρκετ

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Δείτε εδώ τη λίστα.

Προσλήψεις στα σούπερ μάρκετ METRO και My Market

Η εταιρία METRO και τα My market αναζητούν ικανούς υποψήφιους όλων των ειδικοτήτων με όρεξη για εργασία και φιλοδοξία για προσωπική ανάπτυξη και καταξίωση σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας My Market, κάντε κλικ εδώ.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας METRO, κάντε κλικ εδώ.

Προσλήψεις στα Lidl

Δείτε εδώ τι ειδικότητες ζητάει και πώς να στείλετε βιογραφικό.

Θέσεις εργασίας στον Μασούτη

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας.