Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήMediaMasterchef spoiler αποχωρηση 5/4: Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα;

Masterchef spoiler αποχωρηση 5/4: Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα;

Masterchef spoiler αποχωρηση 5/4: Ημέρα αποχώρησης σήμερα στο masterchef. Δείτε τι θα συμβεί με την αποχώρηση. Ποιος θα φύγει.

Με έντονο ενδιαφέρον εξελίσσεται το Masterchef και στο σημερινό… μενού υπάρχει αποχώρηση.

Ποιοι είναι οι σημερινοί υποψήφιοι και ποιο είναι το φαβορί για να αποτελέσει παρελθόν.

Δείτε τι θα γίνει…

Masterchef spoiler αποχωρηση 5/4: Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο – Οι υποψήφιοι

Υλικά για να μαγειρέψουν περίμεναν οι μάγειρες από το χθεσινό Mystery Box και τελικά βρήκαν εργαλεία κηπουρικής!

Με αυτά όμως θα έπρεπε να σκάψουν σ’ έναν αυτοσχέδιο κήπο που στήθηκε στο πλατώ και να βρουν τα υλικά για τα πιάτα τους.

Στόχος τους να αναδείξουν τη σημαντικότητα της ελαχιστοποίησης της φύρας στην κουζίνα αλλά και της μαγειρικής με σεβασμό στην πρώτη ύλη και κατ’ επέκταση στο περιβάλλον. Ακολούθησε το τεστ δημιουργικότητας, στο οποίο αρκετοί τα έκαναν “σαλάτα”!

Ανέλπιστη εξέλιξη είχε χθες το επεισόδιο του Masterchef, καθώς η νικήτρια που παρέδωσε το καλύτερο πιάτο στο Mystery Box, προκαλώντας το Γιάννο σε μαγειρική μονομαχία με απώτερο σκοπό την κάρτα ασυλίας βγήκε στον.. τάκο.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση όπως αποφάσισαν οι κριτές ήταν η Φανή, η οποία σημειωτέον ξεχώρισε στη μαγειρική κόντρα, ανταγωνιζόμενη τα εξίσου καλά πιάτα που έβγαλαν, ο Νικήτας και ο Γιάννος. Ωστόσο η συγκεκριμένη παίκτρια κινήθηκε με στρατηγική μη πετυχαίνοντας ωστόσο το στόχο της.

Η Φανή δεν αξιοποίησε το πρώτο της πλεονέκτημα που της έδινε τη δυνατότητα να μη μαγειρέψει. Το δεύτερο της επέτρεπε να επιλέξει ποιοι θα έχουν περιορισμούς στην αποθήκη τροφίμων.

Ποιοι δηλαδή θα μαγείρευαν χρησιμοποιώντας υλικά μόνο από το ένα εκ των δύο πάντρι. Αυτούς που θέλησε να βοηθήσει ήταν ο Νικήτας, η Ελισάβετ και ο Μπόλλος. Η ίδια όχι μόνο αποφάσισε να διαγωνιστεί, αλλά διεκδίκησε και την κάρτα μόνιμης ασυλίας από τον Γιάννο, τον οποίο προκάλεσε σε μαγειρική μονομαχία.

Σύμφωνα με τους κανόνες αν έχαναν θα έβγαινε απευθείας στον «τάκο», ενώ αν έχανε ο Γιάννος θα έπρεπε να παραδώσει την κάρτα. Οι δυο τους θα είχαν να διαχειριστούν ίδια υλικά.

MasterChef: Η κίνηση από τη Φανή που προκάλεσε σχόλια

Η Φανή θέλησε να μπει στα παπούτσια της Ελπίδας που είχε προκαλέσει μαγειρικά τον Βασίλη και του είχε πάρει την κάρτα ασυλίας απέναντι όμως σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου, Γιάννο.

Η απόφαση της αυτή βρήκε πολλούς επικριτές με πρώτη και καλύτερη την Βασιλική που τόνισε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από τη Φανή καθώς ο Γιάννος είναι ένας από τους φίλους της.

Την αντίθεση του εξέφρασε και ο Παναγιώτης αλλά και ο Μπόμπαινας που σημείωσε πως ο Γιάννος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα μαγειρικά από την παίκτρια των μπλε.

Έτσι κι έγινε με τους δύο παίκτες να μπαίνουν σε ένα μαγειρικό battle και τον Γιάννο να διατηρεί την κάρτα ασυλίας στα χέρια του, κάτι που όμως που μπορεί να αλλάξει σήμερα το βράδυ, καθώς υποψήφια προς αποχώρηση βρίσκεται μια από τις καλύτερες φίλες του, η Ελισσάβετ.

Φυσικά, η ήττα της Φανής την οδήγησε στον τάκο, μια εξέλιξη που δεν ήθελε η ίδια και η σημερινή μονομαχία αναμένεται πιο συναρπαστική από κάθε άλλη

Masterchef spoiler αποχωρηση 5/4: Ποιος φέυγει σήμερα;

Για έναν σήμερα το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef θα φτάσει στο τέλος του με τους παίκτες να δίνουν μάχη παραμονής σε μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Και οι τέσσερις παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, Παναγιώτη Γιακαλή όμως πριν από αυτό όλα ίσως να αλλάξουν χάρη στον Γιάννο.

Ο Γιάννος είναι αυτός που έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας και θα σκεφτεί σοβαρά να κάνει χρήση προκειμένου να σώσει κάποιον αλλάζοντας τις ισορροπίες.

Μάλιστα αυτό ίσως το κάνει για έναν παίκτη της μπλε ομάδας και όχι της κόκκινης στην οποία ανήκει και αυτή είναι η Ελισσάβετ με τους δύο παίκτες να είναι γνωστό πως τρέφουν εκτίμηση ο ένας για τον άλλον και έχουν χτίσει μια ισχυρή φιλική σχέση.

Παρόλα αυτά ακόμη και αν η Ελισσάβετ σωθεί από τον τάκο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αριθμός των γυναικών εντός του σπιτιού θα μειωθεί καθώς αναμένεται η σημερινή αποχώρηση να έχει… γυναικείο άρωμα!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ