Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήMediaMasterchef spoiler αποχωρηση 22/3: Ποιος φεύγει σήμερα με ντροπιαστική βαθμολογία;

Masterchef spoiler αποχωρηση 22/3: Ποιος φεύγει σήμερα με ντροπιαστική βαθμολογία;

Masterchef spoiler αποχωρηση 22/3: Σήμερα έχουμε αποχώρηση στο masterchef και ένας από τους υποψηφίους θα φύγει με ντροπιαστικό τρόπο.

Μέρα αποχώρησης η σημερινή στο κορυφαίο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής της χώρας μας.

Οι υποψήφιοι είναι τρεις και αναμένεται “μάχη” για την παραμονή στο παιχνίδι.

Ποιος θα αποχωρήσει όμως σήμερα από το Masterchef;

Masterchef spoiler αποχωρηση 22/3: Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο

Γεμάτο από μαγειρική ήταν το χθεσινό επεισόδιο (21/3) του MasterChef που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ενόψει της διαμόρφωσης της τελικής δεκάδας.

Η χθεσινή ημέρα έφερε ένα ακόμη Mystery Box που αποδείχθηκε άκρως απαιτητικό καθώς οι παίκτες θα έπρεπε με τα υλικά που είχαν στο κουτί τους να δημιουργήσουν πιάτα που θα ταξιδέψουν τους τρεις κριτές μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Τέσσερις προσπάθειες ήταν αυτές που κέντρισαν το ενδιαφέρον των κριτών του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και αυτές ανήκαν στον Νικήτα, τον Χριστόφορο, την Ελπίδα και τον Γιάννο.

Η υπόθεση νίκη όμως αφορούσε μόνο έναν και αυτή πήγε στον Νικήτα που κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο πιάτο με ανατολίτικες γεύσεις.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Νικήτας κλήθηκε να μοιράσει πιάτα και χρόνους στους υπόλοιπους παίκτες, με τους περισσότερους να δηλώνουν άγνοια γύρω από την κουζίνα της Πόλης γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στο Twitter.

Ταυτόχρονα, ο παίκτης των μπλε είχε το δικαίωμα να προκαλέσει τον Γιάννο σε μια μαγειρική μονομαχία με φόντο την κατάκτηση της κάρτας ασυλίας, κάτι που όμως επέλεξε να μην κάνει.

Masterchef spoiler: Οι κόκκινοι πήραν το τεστ δημιουργικότητας

Έναν λόγο για να χαίρονται έχουν οι κόκκινοι μετά την ολοκλήρωση του τεστ δημιουργικότητας της εβδομάδας καθώς νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπίδα.

Η παίκτρια των κόκκινων κατάφερε να επικρατήσει του συμπαίκτη της, Νίκου που επίσης είχε μια πολύ καλή προσπάθεια και να παρουσιάσει ενώπιον των κριτών ένα πιάτο με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μια πρωτοποριακή ιδέα που συνδύαζε την ανατολίτικη κουζίνα κατάφερε να κερδίσει αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά φέτος πως η Ελπίδα είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού.

Την ίδια στιγμή, η Φανή σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη νίκη της Ελπίδας ενώ σημείωσε πως περιμένει να δει με αγωνία κατά πόσο ο Γιάννος θα επιλέξει να γλείψει ούτως ώστε να έχει κέρδος από αυτήν, κάτι που όπως δήλωσε στις κάμερες την κάνει να γελάει.

Φυσικά, μετά τα ευχάριστα ήρθαν και τα δυσάρεστα για την ομάδα των κόκκινων καθώς ο Γρηγόρης, ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη είχαν τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες και θα είναι αυτοί που θα κληθούν σήμερα να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Masterchef spoiler αποχωρηση 22/3: Τι θα δούμε σήμερα

Τρεις εξαιρετικοί μάγειρες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κάποιος θα έχει μια πολύ δύσκολη μέρα, απόψε 22/3, στο νέο επεισόδιο του MasterChef, αποχωρώντας με ένα πολύ κακό πιάτο.

Η πολίτικη κουζίνα όχι μόνο έβαλε δύσκολα στους διαγωνιζόμενους αλλά φανέρωσε και την άγνοια μερικών στο συγκεκριμένο είδος. Τρεις παίκτες όμως τα πήγαν εμφανώς χειρότερα από τους υπόλοιπους.

Γρηγόρης, Καλλιόπη και Παναγιώτης φορούν απόψε τις μαύρες ποδιές και είναι έτοιμοι για μια σκληρή μάχη. Τρεις κόκκινοι αντιμέτωποι με φόντο την παραμονή στο παιχνίδι. Το πιάτο αντιγραφής θα αποδειχτεί πολύ πιο δύσκολο από ότι αρχικά φαινόταν. Ειδικά για έναν από τους τρεις. Τα λόγια του Πάνου Ιωαννίδη πρωτόγνωρα αλλά και ενδεικτικά της κατάστασης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του καλεσμένου chef, ο οποίος τόνισε ότι λυπάται για αυτήν την βαθμολογία. Θα δούμε ένα εκ των φαβορί του διαγωνισμού να αποχωρεί τόσο πρόωρα ή το γυναικείο φύλο θα μετρήσει ακόμα μια απώλεια;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ