Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήMediaMasterChef spoiler 18/3: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι σήμερα;

MasterChef spoiler 18/3: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι σήμερα;

MasterChef spoiler 18/3: Αποχώρηση έχει σήμερα το μενού στο ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το masterchef στο newsme.gr.

Με ηχηρή αποχώρηση συνεχίζεται σήμερα το Masterchef, με το τηλεοπτικό κοινό να βρίσκεται σε αγωνία.

Οι εξελίξεις τρέχουν και ένας από τους παίκτες θα αποτελέσει παρελθόν μετά το σημερινό επεισόδιο.

Τι αναμένεται να δούμε;

MasterChef spoiler 18/3: Τι έχει γίνει μέχρι τώρα

Στην πέμπτη Ομαδική Δοκιμασία, οι δυο ομάδες του MasterChef κλήθηκαν να μαγειρέψουν με θέμα τη fusion μαγειρική, συνδυάζοντας προϊόντα τεσσάρων διαφορετικών χωρών με ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουζίνα.

Όμως η ομάδα που έχασε τη δοκιμασία στο ριάλιτι μαγειρικής του Star ήταν η μπλε και έτσι ο αρχηγός της, ο Δημήτρης ή αλλιώς ο Μπόμπαινας, έπρεπε να προτείνει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και επέλεξε τον Σταύρο.

Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας του είχαν ζητήσει να είναι εκείνοι υποψήφιοι, όμως ο Δημήτρης έκανε την επιλογή του. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο Σταύρος γιατί όπως είπε και ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία».

Η δοκιμασία Ασυλίας για την μπλε ομάδα ήταν μία ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, αφού ήταν ένας αγώνας ταχύτητας. Οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ένα νόστιμο club sandwich σε λίγο χρόνο!

Όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος η δοκιμασία τελειώνει ότι φτάσει μπροστά στους κριτές και το τρίτο club.

Οι τρεις πρώτοι που παρέδωσαν τα πιάτα τους ήταν η Ελισάβετ, η Φανή και ο Νικήτας και έτσι διεκδίκησαν την κάρτα ασυλίας.

Τελικά ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία ήταν o Νικήτας!

Η τελική βαθμολογία ήταν για τους κόκκινους 137/180 και για τους μπλε 125/180. Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι στο MasterChef κρίνονται ακόμα και οι λεπτομέρειες.

Τα μέλη της κόκκινης ομάδας για ακόμα μία φορά έκαναν ένα διάλλειμα από την κουζίνα του διαγωνισμού και πήγαν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα.

Η νικήτρια ομάδα απόλαυσε μια ιδιαίτερη και ευχάριστη βραδιά στο εστιατόριο «Omikron» παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

MasterChef spoiler αποχωρηση 18/3: Τι θα δούμε σήμερα

Σε one man show θα εξελιχθεί το σημερινό επεισόδιο στο MasterChef αφού ο Δημήτρης θα δώσει ακόμα ένα ρεσιτάλ.

Μάλιστα θα αναγκάσει τον Σωτήρη Κοντιζά να επέμβει. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όμως στο τέλος της ημέρας, απόψε (18/3) και ποιος θα αποχωρήσει από το MasterChef (Spoiler);

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον διαγωνισμό σήμερα θα αποχωρήσει άντρας.

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα υπάρχουν δύο γυναίκες αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και ο Γιάννος που κρατάει την κάρτα ασυλίας στα χέρια του, την οποία πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει! Θα είναι άραγε ο Δημήτρης αυτός ο άντρας ή θα εξολοθρεύσει κι άλλους στο πέρασμα του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια ηχηρή και επεισοδιακή αποχώρηση περιμένει απόψε το βράδυ, το πιστό κοινό του MasterChef!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ