Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήMediaMasterChef Spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Τι αναμένεται να συμβεί

MasterChef Spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Τι αναμένεται να συμβεί

MasterChef Spoiler 17/3: Συνεχίζεται σήμερα το ριάλιτι μαγειρικής με αμείωτο το ενδιαφέρον. Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει στη δοκιμασία.

Νέο ανατρεπτικό επεισόδιο σήμερα στο MasterChef με το έπαθλο να μην αφήνει ασυγκίνητους τους παίκτες.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, όμως στο τέλος μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει.

Δείτε παρακάτω τι έχουμε στο… μενού για σήμερα.

MasterChef Spoiler 17/3: Την… έδιωξαν από την ομάδα και νευρίασε

Μετά τη νίκη του στο Tεστ Δημιουργικότητας, ο Γιάννος Σδούγκας έχει στην κατοχή του τη μόνιμη κάρτα ασυλίας και είναι εκείνος που καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας.

Η χθεσινή Ομαδική βρήκε την Μπλε Ομάδα ακέφαλη, χωρίς αρχηγό.

Aυτό το αδιέξοδο έλυσε ο Γιάννος και τα πλεονεκτήματα που έχει ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας. Αρχηγό στην Μπλε ομάδα όρισε τον Δημήτρη Ταϊρίδη ενώ πήρε τον Τζόναθαν από την Μπλε ομάδα κι έστειλε πίσω τη Φανή, η οποία και ξέσπασε με αυτή την κίνηση.

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και θεωρούν ότι θα κάνω φασαρίες μέσα στην ομαδική. Δεν θα κοιτάξω το δικό μου καλό για να κερδίσω και να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα κοιτάξω να βγάλω τα δικά μου μέσα στην ομαδική. Αυτά που κάνουν αυτοί, θα τα κάνω κι εγώ», είπε οργισμένη.

MasterChef: Ποιο είναι το έπαθλο

Οι δυο ομάδες, κόκκινη και μπλε, φτάνουν στο συμβούλιο και περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας. Μετά τις επιλογές του Γιάννου Σδούγκα, ως νικητή του Tεστ Δημιουργικότητας, ο Τζόναθαν Χάρνετ επέστρεψε στην κόκκινη ομάδα και η Φανή Ζιώγα στην μπλε, ενώ αρχηγός της μπλε ομάδας ορίστηκε και πάλι ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Στην πέμπτη ομαδική δοκιμασία, οι δυο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με θέμα τη fusion μαγειρική, συνδυάζοντας προϊόντα τεσσάρων διαφορετικών χωρών με ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουζίνα. Η κόκκινη ομάδα, επιλέγοντας πρώτη, είχε στη διάθεση της υλικά από την Ιαπωνία και τη Γαλλία και η μπλε ομάδα από την Ισπανία και την Ταϊλάνδη.

Ποια ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τους τρεις chef κριτές και από τον καλεσμένο chef Αντώνη Δρακουλαράκο; Τα λάθη και οι αστοχίες, που θα επισημάνουν οι κριτές, θα αφήσουν κάποιους έκπληκτους, αφού δεν τα είχαν εντοπίσει οι ίδιοι και ο αρχηγός της χαμένης ομάδας θα κληθεί και πάλι να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια ιδιαίτερη και ευχάριστη βραδιά στο εστιατόριο «Omikron». Αντίθετα, την ηττημένη ομάδα περιμένει η δοκιμασία ασυλίας, που πέρα από άρτιο και δημιουργικό μαγειρικό αποτέλεσμα, απαιτεί και ταχύτητα.

Μια ομάδα θα κληθεί να μαγειρέψει για την παραμονή στο παιχνίδι, με τους παίκτες να διεκδικούν την ασυλία που όμως δεν θα δοθεί πουθενά. Καμία από τις προσπάθειες δεν προκάλεσε ικανοποίηση, με τις αστοχίες να φέρνουν μεγάλη αναστάτωση.

Δείτε το σημερινό trailer:

Masterchef spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει στην αποψινή δοκιμασία

Σήμερα οι κριτές αναμένεται να ανακοινώσουν στις δύο ομάδες την βαθμολογία των προσπαθειών τους αναλύοντας ταυτόχρονα τις αστοχίες που είχαν.

Οριακές καταστάσεις οι σημερινές και η παραγωγή κάνει ότι μπορεί να μην περνάει τίποτα προς τα έξω.

Φαβορί για τη νίκη σήμερα είναι η κόκκινη ομάδα, όμως δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν τελικά οι μπλε κάνουν την διαφορά μιας και έχουν να κερδίσουν καιρό και πιο συγκεκριμένα από την πρώτη ομαδική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ