Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ποιο μυστικό θα αποκαλυφθεί

Η γη της ελιάς: Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στη γνωστή σειρά. Τι θα γίνει. Έχουμε συγκεντρώσει τι θα γίνει μέχρι και το επεισόδιο της Παρασκευής. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην αγαπημένη σειρά του Mega με ένα μυστικό να αποκαλύπτεται. Δείτε αναλυτικά… Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 179 (Πέμπτη 25 […]

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ποιο μυστικό θα αποκαλυφθεί

Η γη της ελιάς: Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στη γνωστή σειρά. Τι θα γίνει.

Έχουμε συγκεντρώσει τι θα γίνει μέχρι και το επεισόδιο της Παρασκευής.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην αγαπημένη σειρά του Mega με ένα μυστικό να αποκαλύπτεται.

Δείτε αναλυτικά…

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 179 (Πέμπτη 25 Μαΐου)

Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πώς η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική (αυτό είναι και το μυστικό που αποκαλύπτεται).

Η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα. Ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλει παραίτηση.

Το σημερινό τρέιλερ:

Η Γη της ελιάς: Επεισόδιο 180 (Παρασκευή 26 Μαΐου)

Ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας, και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει.

Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη.

Η Αθηνά της συμπαραστέκεται σε όλα και τη συνοδεύει στην καύση της σωρού του Αλέξη. Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας της Μυρτάλης. Η Εύα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, φεύγει από τη Μάνη αποχαιρετώντας τελευταίο τον Στάθη.

Πως αποχαιρέτησε τη γη της ελιάς η Αφροδίτη Λιάντου

Πιο αναλυτικά η Αφροδίτη Λιάντου, σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, την Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!»

Ποιος μπαίνει στη σειρά

Ένας εκ των νέων ηθοποιών που θα κάνουν την είσοδό τους στο σίριαλ είναι ο Νίκος Κοσώνας. Πρόκειται για τον γιο της Δάφνης Μπόκοτα, ο οποίος έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Ο 25χρονος Νίκος Κοσώνας ξεκίνησε να σπουδάζει Φυσική, ωστόσο παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας του αποφάσισε να σταματήσει και να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη το θέατρο.

«Χαίροµαι πολύ για την αποδοχή του κόσµου, που έχει αγκαλιάσει τη “Γη της ελιάς”. Θεωρώ πως αυτή η σειρά είναι η πρώτη µου δουλειά, πως ήταν ένα πρώτο βήµα», δήλωσε μέσα στην εβδομάδα ο Αντρέας Γεωργίου για τη συνέχεια της σειράς.

«Την αγαπώ πολύ αυτή τη σειρά, κάθε µέρα την ερωτεύοµαι όλο και πιο πολύ και ήθελα να πάει και τρίτη σεζόν. ∆εν ήθελα να τελειώσει», είχε πει σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά».

Ο Νίκος Κοσώνας θα υποδυθεί τον ρόλο ενός νέου άνδρα, του Μιλτιάδη. Ο Μιλτιάδης αναλαμβάνει έπειτα από πρόταση της Μαργαρίτας να δουλέψει ως εργάτης στα κτήματα των Βρεττάκων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ήδη έχουμε δει τη Μαργαρίτα να μιλάει μαζί του στο τηλέφωνο και να τον πιέζει να επισπεύσει την επιστροφή του από την Αθήνα όπου βρίσκεται για οικογενειακούς λόγους προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα ως επιστάτης στον ελαιώνα και έτσι να ξεκουράσει τον Αποστόλη.