Η γη της Ελιάς: Αλλάζει η μετάδοση – Πότε θα προβάλλεται;

Η γη της ελιάς αλλάζει μέρες μετάδοσης και θα το βλέπουμε διαφορετικές μέρες πλέον στην τηλεόραση. Δείτε τις μέρες προβολής. Η σειρά της Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη νέα σεζόν! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές όμως αλλάζουν οι μέρες προβολής. Ποιες θα είναι οι νέες; Δείτε αναλυτικά… Η γη […]

Η γη της Ελιάς: Αλλάζει η μετάδοση - Πότε θα προβάλλεται;

Η γη της ελιάς αλλάζει μέρες μετάδοσης και θα το βλέπουμε διαφορετικές μέρες πλέον στην τηλεόραση. Δείτε τις μέρες προβολής.

Η σειρά της Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη νέα σεζόν!

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές όμως αλλάζουν οι μέρες προβολής. Ποιες θα είναι οι νέες;

Δείτε αναλυτικά…

Η γη της Ελιάς: Η νέα μέρα που προστίθεται

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στη βραδινή ζώνη των καναλιών την επόμενη εβδομάδα. Μετά την είδηση ότι οι σειρές του ALPHA, «Σασμός» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα προβάλλονται και τα βράδια της Παρασκευής, έχουμε μία ακόμη προσθήκη στην prime time.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα προβάλλεται επίσης Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός πλέον «παίζει» σε άλλο επίπεδο και ότι, επτά μέρες την εβδομάδα, θα βλέπουμε σκληρές μάχες για την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Η «Γη της Ελιάς» επιφυλάσσει και καταιγιστικές εξελίξεις. Απόψε, η Άννα φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της για τον φόνο του Ανέστη και, προκειμένου να μην τη δει στη φυλακή, τη συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του.

Η Χάιδω περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Σούνιο μαζί με τη Μαργαρίτα, την Αθηνά και τη Μαρία, ενώ η παρέα μεγαλώνει με την εμφάνιση του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος εκμεταλλεύεται την απουσία της Χάιδως και κάνει ατασθαλίες, αδιαφορώντας για τη δίαιτα.

Ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από τη Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές στον Ισίδωρο, μην μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο και αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

Όσον αφορά στην επόμενη εβδομάδα; Η Μυρτάλη, ηττημένη και πιο μόνη από ποτέ, μάταια γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη, ο οποίος παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από εκείνη. Την ίδια ώρα, η Μαρία τού βάζει «χέρι» για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαργαρίτα και απαιτεί να την αφήσει να φτιάξει τη ζωή της.

Η Γη της ελιάς – Επεισόδιο 86 (Τετάρτη 25 Ιανουαρίου)

Η είδηση ότι ο Κίμωνας είναι εγκεφαλικά νεκρός συγκλονίζει την οικογένεια. Σε μια στιγμή αδυναμίας, μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από τον γιο του και η Ασπασία απορεί με την κίνησή του.

Ο Κουράκος ερευνά το όπλο της απόπειρας και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα. Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια, με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό από το νοσοκομείο. Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη, δίνοντάς της την άδεια να δει τον Κίμωνα.

Παράλληλα, ο γιατρός προτείνει στην οικογένεια να δωρίσουν τα όργανά του. Ο Δημοσθένης είναι αρνητικός, αλλά η Ασπασία θα πάρει την τελική απόφαση, θεωρώντας πως αυτό είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος της. Ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Ειρήνη και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική με σκοπό να αποχαιρετίσουν τον Κίμωνα.

Επεισόδιο 87 (Πέμπτη 26 Ιανουαρίου)

H Βασιλική δεν πιστεύει τον Φίλιππο και του λέει ότι στο εξής θα μιλάει μόνο με τον Λυκούργο. Παράλληλα, η Μυρτάλη ζητά συγγνώμη από τον Αλέξη για όλα και τον παρακαλάει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Φίλιππος ζητά από τη Μαρίνα να διώξει τη Βασιλική από το σπίτι της ώστε να επιστρέψει στο δικό τους. O Γιώργης πηγαίνει από το σπίτι του Δημοσθένη και κάνει μια σειρά ερωτήσεων σε όλους, προσπαθώντας να βγάλει άκρη. Παρά τις ενστάσεις του Δημοσθένη, η Ασπασία καλεί τη Δήμητρα στην αγρύπνια του Κίμωνα. Το αποτέλεσμα του τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια, και η Χάιδω πρέπει να το κρατήσει μυστικό πάση θυσία.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης παραδέχεται στον Κωνσταντίνο ότι ο Κεφάλας σκότωσε τον Κίμωνα και αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Σε απόγνωση βρίσκεται η Ειρήνη μετά την απώλεια του αδελφού της και παίρνει χάπια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στη Βασιλική. Ο Φίλιππος βρίσκει το αποτέλεσμα του τεστ DΝΑ στο σπίτι και η Χάιδω αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη.