Έσκασε ασύληπτη προσφορά από την Vodafone – Δείτε τι δίνει σε όλους τους πελάτες

Vodafone: Τα δίνει στην κυριολεξία όλα η μεγάλη πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, Vodafone προκειμένου να φτάσει στην αύξηση των ποσοστών των συνδρομητών της. Τις τελευταίες μέρες η εταιρία της Vodafone πλασάρει στην αγορά μια πραγματικά σούπερ προσφορά για τα ελληνικά δεδομένα, όπου για κάθε νέα κάρτα CU διπλασιάζει όλες τις παροχές του πακέτου για […]

Έσκασε ασύληπτη προσφορά από την Vodafone – Δείτε τι δίνει σε όλους τους πελάτες

Vodafone: Τα δίνει στην κυριολεξία όλα η μεγάλη πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, Vodafone προκειμένου να φτάσει στην αύξηση των ποσοστών των συνδρομητών της.

Τις τελευταίες μέρες η εταιρία της Vodafone πλασάρει στην αγορά μια πραγματικά σούπερ προσφορά για τα ελληνικά δεδομένα, όπου για κάθε νέα κάρτα CU διπλασιάζει όλες τις παροχές του πακέτου για δώδεκα ολόκληρους μήνες και επιπλέον χαρίζει 17 Giga Bytes για έξι μήνες για κάθε ανανέωση ύψους των 12 ευρώ.

Αν πάρεις μια νέα κάρτα Vodafone CU μπορείς να έχεις διπλασιασμό των παροχών σου για ένα ολόκληρο χρόνο και μαζί 17GB για έξι μήνες με κάθε 12 ευρη ανανέωση κάρτας.

Πάρε νέα CU SIM ή μετάφερε τον αριθμό σου από άλλο πάροχο και έχεις διπλασιασμό των παροχών στα πακέτα για 1 χρόνο και ΔΩΡΟ 17GB με την πρώτη 12ευρη ανανέωση κάθε μήνα για 6 μήνες. Τώρα αλλάζεις πάροχο από το σπίτι σου!

Vodafone: Κάνε παραγγελία online για SIM κάρτα, σε 4 απλά βήματα!

Τι εννοούμε;

Παραγγέλνεις νέο CU αριθμό ή επιλέγεις μεταφορά του αριθμού σου από άλλο πάροχο και ανεβάζεις τα δικαιολογητικά σου

Για τον πρώτο μήνα, όλες οι παροχές θα είναι ενεργοποιημένες από την ομάδα του CU. Μόλις τελειώσει ο μήνας, βάλε 12 ευρώ, ενεργοποίησε το CU Shake και συνέχισε να απολαμβάνεις τις παροχές!
Τέλος, κατεβάζοντας το My CU App παίρνεις 5GB για 7 μέρες.

Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς!

Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να επιλέξεις άυλη κάρτα eSIM με επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο.

Ο διπλασιασμός των παροχών για 12 μήνες ισχύει για την ενεργοποίηση των πακέτων: CU MeApOla 13.5, CU MeApOla 10.9, CU MeApOla Extra13.5, CU MeApOla 18, CU MeApOla 7.2, CU MeApOla 7.2 EXTRA, CU XCLUSIVE MeApOla 9, CU XCLUSIVE MeApOla 10.9, CU XCLUSIVE MeApOla 13.5, CU XCLUSIVE MeApOla 17.5, CU MeApOla 27.

Ενισχύεται στην Κρήτη με επενδύσεις σε υποδομές, υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό

Το νησί της Κρήτης επισκέφτηκαν μέλη της διοικητικής ομάδας της Vodafone Ελλάδας, στο πλαίσιο των συναντήσεών τους με συνεργάτες σε όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρουσιάστηκε η στρατηγική της εταιρίας για την ενίσχυση του αποτυπώματος της εταιρίας στο νησί μέσα από στοχευμένες επενδύσεις σε υποδομές, ψηφιακές υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό.

Η εστίαση της Vodafone Ελλάδας στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου αντανακλά την εμπιστοσύνη των συνδρομητών στην συγκεκριμένη περιφέρεια, στην οποία το μερίδιο αγοράς της εταιρίας βρίσκεται σταθερά πάνω από τον πανελλαδικό μέσο όρο.

Με αυτή τη βάση, επενδύει στρατηγικά στη λιανική της αλυσίδα και φέρνει μία νέα εποχή για τις εμπορικές επιλογές των καταναλωτών, λειτουργώντας -μεταξύ άλλων- 3 πρότυπα, digital καταστήματα στο Ηράκλειο. Παράλληλα, ενισχύει τη σύνδεσή της με τη δυναμική φοιτητική κοινότητα του νησιού μέσα από το CU κατάστημα στο Ηράκλειο και το CU hub που βρίσκεται στο Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Η τοποθέτηση της Vodafone Ελλάδας στο νησί αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα 

Παράλληλα, η εταιρία συνεχίζει να επενδύει στις υποδομές του δικτύου της στην Κρήτη και στην κινητή τηλεφωνία, με πυξίδα τις νέες υποδομές που δημιουργούνται όπως ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Εξίσου δυναμικά εξελίσσονται και οι συνεργασίες με τους τοπικούς εταιρικούς πελάτες, όπου το Vodafone Business συνεχίζει να αναπτύσσεται με εφαλτήριο τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και την εξειδικευμένη ομάδα προσωπικών σύμβουλων της Vodafone που εστιάζει στην καθοδήγηση για την επιλογή των ιδανικών Ψηφιακών Εργαλείων με βάση τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, με ορίζοντα την επέκταση σε νέες υπηρεσίες, αναπτύσσεται η συνεργασία με το Σεισμολογικό Δίκτυο Κρήτης που αξιοποιεί το δίκτυο Internet of Things (IoT) της Vodafone Ελλάδας για την υλοποίηση εφαρμογών τηλεμετρίας ακριβείας που συμβάλλουν στη βελτίωση της παρακολούθησης της σεισμικής δραστηριότητας στην Κρήτη.

Την ίδια ώρα, η Vodafone Ελλάδας, περίπου ένα έτος μετά τη δημιουργία του Vodafone Tech Hub στο Ηράκλειο της Κρήτης, συνεχίζει να επενδύει και αναδεικνύει το ταλέντο του νησιού γύρω από τις ψηφιακές τεχνολογίες και τα επαγγέλματα του μέλλοντος και να δίνει την ευκαιρία σε νέους και έμπειρους επαγγελματίες να συμμετάσχουν σε κορυφαία ψηφιακά έργα του ομίλου Vodafone.

Τι δείχνουν τα ετήσια αποτελέσματα και οι επόμενες κινήσεις

Καλύτερα σε σχέση με τον υπόλοιπο όμιλο της Vodafone κινήθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Vodafone Ελλάδος με την ελληνική θυγατρική να παρουσιάζει αύξηση 4,2% στα έσοδα της για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 2023 με την πελατειακή βάση να παραμείνει σταθερή.

Ο βρετανικός όμιλος ανακοίνωσε ότι προχωρά στην περικοπή 11.000 θέσεων εργασίας, οι οποίες πάντως, σύμφωνα τουλάχιστον με πηγές της ελληνικής θυγατρικής, δεν αφορούν τις δραστηριότητες της Vodafone στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Vodafone, η ελληνική θυγατρική παρουσίασε έσοδα ύψους 964 εκατ. ευρώ για το οικονομικό έτος 2023 (Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023) παρουσιάζοντας αύξηση 4,2% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο οικονομικό έτος που είχαν διαμορφωθεί στα 925 εκατ. ευρώ.

Σε συνολικό επίπεδο ο όμιλος παρουσίασε αύξηση εσόδων 0,3%. Τα έσοδα από υπηρεσίες για το τελευταίο τρίμηνο (Ιανουάριος – Μάρτιος 2023) διαμορφώθηκαν στα 217 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,3% και γενικότερα και τα προηγούμενα οικονομικά τρίμηνα το πρόσημο ήταν θετικό όσον αφορά στο συγκεκριμένο δείκτη.

Αύξηση εσόδων

Αυξημένα παρουσιάζονται και τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, τόκων και
αποσβέσεων που διαμορφώθηκαν για το σύνολο του οικονομικού έτους στα 252 εκατ.
ευρώ έναντι 228 εκατ. ευρώ. Ενισχυμένες παρουσιάζονται και οι επενδύσεις που
διαμορφώθηκαν στα 137 εκατ. ευρώ έναντι 120 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο πελατών, οι αριθμοί δείχνουν μία σταθερότητα όσον αφορά στο τρίμηνο
Ιανουάριος – Μάρτιος 2023. Συγκεκριμένα, οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας
διαμορφώθηκαν στο τέλος Μαρτίου στα 4,269 εκατ. έναντι 4,270 εκατ. στο τέλος
Δεκεμβρίου 2022. Αντίστοιχα μικρή μείωση υπήρξε και στους πελάτες σταθερής καθώς οι ευρυζωνικές συνδέσεις που εξυπηρετεί η Vodafone Ελλάδος έφθασαν στο τέλος Μαρτίου στις 946 χιλιάδες έναντι 948 χιλιάδων στο τέλος Δεκεμβρίου 2023.

Όσον αφορά στις περικοπές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν αφορούν την ελληνική θυγατρική, όπου μάλιστα τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει προσλήψεις σε τομείς αιχμής όπως η πληροφορική και τα δίκτυα, ενώ αναμένεται να υπάρξουν άλλες 50 προσλήψεις.

Από εκεί και πέρα, μία σημαντική αλλαγή σε επίπεδο ομίλου είναι ότι στο εξής η λήψη αποφάσεων και ο καθορισμός των εμπορικών στρατηγικών και προϊόντων θα υλοποιείται από κάθε χώρα ξεχωριστά, αλλάζοντας το κεντρικοποιημένο μοντέλο που ακολουθούσε η Vodafone στο παρελθόν και είχε δημιουργήσει αρκετά ζητήματα σε τοπικό επίπεδο.