Δεν ξανάγινε: Απίθανη προσφορά της Cosmote – Δείτε την ανακοίνωση

Cosmote: Στη μάχη του ανταγωνισμού και των εντυπώσεων έχει ριχτεί για τα καλά ο μεγάλος πάροχος επικοινωνίας Cosmote πλασάροντας στην αγορά ένα νέο προνομιακό πακέτο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου όλοι οι νέοι συνδρομητές και τα μέλη της οικογένειάς τους έχουν τη δυνατότητα με δυο συνδέσεις κινητής των 29 ευρώ η […]

Δεν ξανάγινε: Απίθανη προσφορά της  Cosmote  – Δείτε την ανακοίνωση

Cosmote: Στη μάχη του ανταγωνισμού και των εντυπώσεων έχει ριχτεί για τα καλά ο μεγάλος πάροχος επικοινωνίας Cosmote πλασάροντας στην αγορά ένα νέο προνομιακό πακέτο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου όλοι οι νέοι συνδρομητές και τα μέλη της οικογένειάς τους έχουν τη δυνατότητα με δυο συνδέσεις κινητής των 29 ευρώ η κάθε μια μέσω του Gigamax Family Unlimited σε συνδυασμό με το σταθερό τους τηλέφωνο να απολαύσουν απεριόριστα data και χρόνο ομιλίας.

Απεριόριστα data και ομιλία με 29€ το μήνα για καθεμία από δύο συνδέσεις κινητής προσφέρει το Cosmote Gigamax Family Unlimited.

Οι συνδρομητές Cosmote και τα μέλη της οικογένειάς τους μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία σε γρήγορες ταχύτητες με 29€ ανά σύνδεση.

Cosmote: Απίστευτη προσφορά

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η προσφορά αφορά σε συνδρομητές με δύο νέες συνδέσεις κινητής Family Unlimited που συνδυάζουν σταθερό Cosmote.

Το 1ο πάγιο είναι εντελώς δωρεάν.

Στα προγράμματα Cosmote Gigamax Family Unlimited ο πελάτης μπορεί να προσθέσει επιπλέον έως 2 συνδέσεις με 14,63€ ανά σύνδεση.

Cosmote: Γρήγορη και εύκολη ασφάλιση κατοικίας για όλους

Νέα ψηφιακά ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σχεδίασε και διαθέτει αποκλειστικά το COSMOTE Insurance, σε συνεργασία με τη Hellas Direct, εμπλουτίζοντας σημαντικά τις ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει. Τα ολοκληρωμένα προγράμματα COSMOTE Insurance HOME απευθύνονται σε ιδιοκτήτες με ή χωρίς δάνειο και ενοικιαστές, αφορούν σε κύριες αλλά και εξοχικές κατοικίες και κάνουν την ασφάλεια κατοικίας προσιτή σε όλους, με τιμές που ξεκινούν μόλις από 2,5€/μήνα.

Στο cosmoteinsurance.gr ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσα από μερικές μόνο απλές ερωτήσεις να βρει online το ασφαλιστικό πρόγραμμα κατοικίας που του ταιριάζει, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Ειδικότερα, προσφέρεται πλήρες πρόγραμμα δανειοληπτών αποδεκτό από όλες τις τράπεζες, πλήρης κάλυψη για ιδιοκτήτες κατοικιών χωρίς δανειακές υποχρεώσεις με δυνατότητα δημιουργίας του πακέτου που επιθυμούν, καθώς και ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

“Στο COSMOTE Insurance ακούμε τις ανάγκες των καταναλωτών και για πρώτη φορά φέρνουμε ένα πλήρες πλαίσιο ασφάλισης κατοικίας, με τιμές προσιτές σε όλους. Τα απλά και αξιόπιστα προγράμματά μας, ενσωματώνουν πλήθος καλύψεων που έχουν προσαρμοσθεί στις ανάγκες του κοινού.

Αποτελούν μια ιδανική λύση για να προστατέψει κανείς το σπίτι του και την περιουσία του, με ευρεία κάλυψη και εξαιρετικά χαμηλό κόστος”, αναφέρει ο επικεφαλής του COSMOTE Insurance Ομίλου ΟΤΕ, κ. Διαμαντής Μπουζάνης.

Αποκλειστικά ασφαλιστικά πακέτα κατοικίας σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε ανάγκη
Το COSMOTE Insurance Home περιλαμβάνει αποκλειστικά ασφαλιστικά πακέτα κατοικίας, σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες δανειοληπτών, ιδιοκτητών και ενοικιαστών. Ειδικότερα:

Cosmote: Ασφάλιση Δανειοληπτών

Απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο και αφορά σε μόνιμη και εξοχική κατοικία. Παρέχει πλήρη ασφάλιση μόνο του κτιρίου, αποδεκτή από όλες τις τράπεζες. Περιλαμβάνει 36 καλύψεις και διατίθεται με πολύ χαμηλό ασφάλιστρο, από 30€/χρόνο. Με την εισαγωγή μόλις 3 στοιχείων στο cosmoteinsurance.gr, οι δανειολήπτες λαμβάνουν προσφορά και μπορούν να ασφαλισθούν επωφελούμενοι επιπρόσθετων εκπτώσεων 10%.

2. Ασφάλιση μόνο περιεχομένου κατοικίας

Απευθύνεται σε όλους και περιλαμβάνει ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας, μόνιμης και εξοχικής, με συνολικά 30 καλύψεις (κλοπή, φωτιά, βραχυκύκλωμα, φυσικά φαινόμενα, σεισμός, κατολίσθηση, κ.ά.). Ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών ποσών αποζημίωσης (6.000€ με κόστος 18€/χρόνο, 15.000€ με 36€/χρόνο και 25.000€ με 54€/χρόνο) και σε ένα λεπτό να καλύψει την οικοσκευή του.

3. Ασφάλιση Ιδιοκτητών

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που δεν έχουν δάνειο και περιλαμβάνει πλήρη ασφάλιση κτιρίου (από 20€/χρόνο) ή κτιρίου και περιεχομένου μαζί (από 24€/χρόνο). Ισχύει για μόνιμη κατοικία και εξοχικό, με 35 βασικές καλύψεις (φωτιά, διαρροή/θραύση σωληνώσεων, βραχυκύκλωμα, φυσικά φαινόμενα, ταραχές κ.ά.). Ο πελάτης συν-δημιουργεί το ασφαλιστικό προϊόν προσθέτοντας καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του, ενώ έχει τη δυνατότητα να λάβει έκπτωση 10%.

Το COSMOTE Insurance, η προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE, απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως παρόχου τηλεφωνίας και βρίσκεται σταθερά σε ανοδική τροχιά. Εκτός από προγράμματα κατοικίας, παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις οχήματος, πρωτοβάθμιας υγείας και σκάφους από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Με μερικά μόνο κλικ, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και γρήγορα, να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που τους ταιριάζει. Βρίσκοντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας – τιμής, ο χρήστης συγκρίνει και επιλέγει αυτό που πραγματικά τον συμφέρει ανάμεσα σε πολλά προγράμματα, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με υποστήριξη όλο το 24ωρο από πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων.

Πρόσφατα, μάλιστα, το COSMOTE Insurance διακρίθηκε ως “Insurtech company of the year” στα Digital Finance Awards 2023, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια σύγχρονη ψηφιακή λύση ασφάλισης με άριστη εμπειρία χρήσης και οικονομικές λύσεις.

Πανδαισία με ΝΒΑ και πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας, Τουρκίας

Η μπασκετική πανδαισία συνεχίζεται στα κανάλια της COSMOTE TV με ΝΒΑ και τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Μη χάσετε ούτε ένα σουτ από τους αστέρες του NBA στη Regular Season! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία μπάσκετ με ζωντανές μεταδόσεις κάθε αγώνα.

Απολαύστε τους αγαπημένους σας παίκτες στις συναρπαστικές αναμετρήσεις των Μπρούκλιν Νετς εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Ντένβερ Νάγκετς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, μεταξύ πολλών άλλων.

Παρακολουθήστε τα παιχνίδια στην απόλυτη ποιότητα εικόνας και ήχου, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV και απολαύστε το υπερθέαμα του μπάσκετ στο έπακρο!

NBA

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 24.03.23

01.30 Μπρούκλιν Νετς–Κλίβελαντ Καβαλίερς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

Σάββατο 25.03.23

04.00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Φιλαδέλφια 76ερς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

04.00 Σακραμέντο Κινγκς-Φίνιξ Σανς, NBA Regular Season (NBA TV) LIVE COSMOTE SPORT7HD

23.00 Aτλάντα Χοκς-Ιντιάνα Πέισερς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

Κυριακή 26.03.23

04.00 Ντένβερ Νάγκετς–Μιλγουόκι Μπακς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

05.30 Λος Άντζελες Κλίπερς-Νιου Όρλεανς Πέλικανς, NBA Regular Season (NBA TV) LIVE COSMOTE SPORT7HD

20.00 Σάρλοτ Χόρνετς-Ντάλας Μάβερικς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

22.30 Λος Άντζελες Λέικερς-Σικάγο Μπουλς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT8HD

Δευτέρα 27.03.23

01.00 Aτλάντα Χοκς-Μέμφις Γκρίζλις, NBA Regular Season (NBA TV) LIVE COSMOTE SPORT7HD

Τρίτη 28.03.23

02.00 Ντιτρόιτ Πίστονς-Μιλγουόκι Μπακς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT7HD

04.30 Ντένβερ Νάγκετς–Φιλαδέλφια 76ερς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

05.00 Σακραμέντο Κινγκς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT7HD

Τετάρτη 29.03.23

02.00 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Μπόστον Σέλτικς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT7HD

05.00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Νιου Όρλεανς Πέλικανς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

Πέμπτη 30.03.23

02.30 Φιλαδέλφια 76ερς-Ντάλας Μάβερικς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT4HD

03.00 Μέμφις Γκρίζλις-Λος Άντζελες Κλίπερς, NBA Regular Season LIVE COSMOTE SPORT7HD

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο τρίποντα έρχεται με τις κορυφαίες αναμετρήσεις από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Μπάσκετ!

Μπείτε στο παιχνίδι με Turkish Basketball Super League, ACB Liga Endesa και Lega Basket Serie A όλο το σαββατοκύριακο!

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 25.03.23

12.00 Μανίσα-Μερκεζεφέντι, Turkish Basketball Super League, 22η Αγωνιστική LIVE COSMOTE SPORT8HD

21.45 Μπαρτσελόνα-Μπανταλόνα, ACB Liga Endesa, 24η Αγωνιστική LIVE COSMOTE SPORT8HD

Κυριακή 26.03.23

14.00 Τενερίφη-Γραν Κανάρια, ACB Liga Endesa, 24η Αγωνιστική LIVE COSMOTE SPORT8HD

18.00 Τόφας-Φενέρμπαχτσε, Turkish Basketball Super League, 22η Αγωνιστική LIVE COSMOTE SPORT8HD

20.00 Μπρέσια-Αρμάνι Μιλάνο, Lega Basket Serie A, 23η Αγωνιστική LIVE COSMOTE SPORT7HD

20.00 Βίρτους Μπολόνια-Πέζαρο, Lega Basket Serie A, 23η Αγωνιστική LIVE COSMOTE SPORT9HD