Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήPlusCosmote: Τεράστια προσφορά - Έτσι θα πάρετε 100gb τζάμπα

Cosmote: Τεράστια προσφορά – Έτσι θα πάρετε 100gb τζάμπα

Cosmote: Πολύ μεγάλη προσφορά τρέχει από τη γνωστή εταιρεία εν όψει της Black Friday. Δείτε τι δίνει και πως μπορείτε να το πάρετε.

Όπως προκύπτει σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει, η Cosmote δίνει αυτή τη στιγμή 100GB εντελώς δωρεάν για 3 μήνες, στα πλαίσια της Black Friday 2022 και ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις του Cosmote Neo.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις που θα γίνουν ως τις 30/11.

Δείτε αναλυτικά…

Τι είναι το Cosmote Neo

Με το COSMOTE Neo, έχεις την δυνατότητα να διαμορφώνεις εσύ το πρόγραμμα σου, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες!

Κάθε μήνα, μπορείς να επιλέγεις data & λεπτά ομιλίας, ενώ έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις τις επιλογές σου εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου.

Κι αν στο τέλος του μήνα δεν τα έχεις καταναλώσει, τότε τα data σου, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS μεταφέρονται για έναν μήνα ακόμη.

To COSMOTE Neo εξοφλείται μηνιαία με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, την οποία θα χρειαστεί να εισάγεις κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης.

Αυτό το κάνεις μόνο μια φορά και έπειτα η χρέωση πραγματοποιείται αυτόματα κάθε μήνα.

Δεν εκδίδεται λογαριασμός και λαμβάνεις κάθε μήνα τα αποδεικτικά πληρωμής, στο e-mail που έχεις δηλώσει κατά την ενεργοποίηση.

Και φυσικά, το κόβεις όποτε θέλεις.

Cosmote: Που δίνει εντελώς δωρεάν ίντερνετ – Για ποιος ισχύει

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, η Cosmote μέσα από την δημοφιλή της εφαρμογή What’s UP δίνει σε πελάτες της απεριόριστα GB.

Η εν λόγω προσφορά και η χρήση αυτού του πακέτου απεριόριστων GB έχει χρονική διάρκεια τριών ημερών, ενώ η εταιρεία δίνει και πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία ενεργοποίησης του πακέτου.

Συγκεκριμένα για να πάρετε τα απεριόριστα GB που δίνει το What’s UP για τρείς μέρες αρκεί να ακολουθήσετε μια και μόνο οδηγία: να μπείτε στην εφαρμογή What’s UP που έχετε κατεβασμένη στο κινητό σας και να εντοπίσετε το banner. Προσοχή, όμως! Πρέπει να πραγματοποιήσετε λήψη του token το αργότερο μέχρι τις 25/11 και ώρα 23:59 για να μπορέσετε να πάρετε το πακέτο των απεριόριστων GB.

Μόλις ακολουθήσετε την διαδικασία αυτή θα λάβετε αμέσως ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε το Mystery token από το What’s Up Reloaded.

Τόσο απλά  θα έχετε στη διάθεση σας απεριόριστα GB για 3 ημέρες χωρίς να πληρώσετε το παραμικρό. Μπορεί το πακέτο να μην έχει μεγάλη χρονική διάρκεια, όμως αφενός το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με απεριόριστα GB, αφετέρου με το γεγονός ότι είναι δωρεάν σίγουρα το καθιστά αξιοζήλευτο. Να σημειωθεί επίσης ότι για τους παρόχους της  εταιρείας Vodafone παίζει αυτή τη στιγμή το πακέτο Giga Unlimited Ultra με 29 ευρώ!

Payzy της Cosmote: Ξεπέρασε τους 40.000 χρήστες

Ολοένα και επεκτείνεται η διείσδυση του payzy, της νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών και συναλλαγών της Cosmote που εγκαινιάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών, το payzy έχει ξεπεράσει τους 40.000 χρήστες.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εγκαινιάσει και νέες υπηρεσίες, όπως η “απελευθέρωση” της απόκτησης και δεύτερης / τρίτης κάρτας payzy από τον ίδιο κάτοχο.

Το payzy είναι προϊόν της Cosmote Payments, θυγατρικής του oμίλου ΟΤΕ, η οποία έχει λάβει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος.

Το payzy επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, μέσα από το κινητό του, ανεξαρτήτως παρόχου κινητής.

Μέσω εφαρμογής στο κινητό (iOS & Android), η οποία απαιτεί συγκεκριμένα βήματα, όπως ταυτοποίηση, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει χρεωστική VISA κάρτα (ψηφιακή ή/και φυσική) και να κάνει, π.χ. τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και να πληρώσει λογαριασμούς.

Στόχος της Cosmote η μεγέθυνση της “κοινότητας” των χρηστών του payzy

Όπως ανέφεραν στελέχη του ΟΤΕ στην παρουσίαση της νέας υπηρεσίας, το payzy περιλαμβάνει και πρόσθετες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα του χρήστη να ανταλλάσσει χρήματα με φίλους του μέσω του Chat & Pay. Επίσης, μπορεί να μοιράζεται κοινά έξοδα, μέσω του Split it.

Σημαντικό είναι, όπως αποσαφήνισαν στελέχη της Cosmote, ότι στο payzy δεν υπάρχει προμήθεια κατά τη φόρτιση του ΙΒΑΝ λογαριασμού, ούτε για τις μεταφορές χρημάτων μέσω του Chat & Pay και του Split It.

Τι λένε οι αναλυτές της αγοράς

Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς των ηλεκτρονικών συναλλαγών, όσο μεγαλώνει η “κοινότητα” των χρηστών του payzy, τόσο η Cosmote θα ενισχύει τα μεγέθη της, αποκομίζοντας έσοδα από τις προμήθειες μεταφοράς χρημάτων, πλην των εσωτερικών διαδικασιών της υπηρεσίας.

Γενικότερα, η νέα υπηρεσία της Cosmote εγκαινιάστηκε σε μια περίοδο, κατά την οποία η μετάβαση στις ψηφιακές συναλλαγές επιταχύνεται, με αρκετούς καταναλωτές να χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο μετρητά στις καθημερινές αγορές και πληρωμές, εάν και το μερίδιο αγοράς του e-payment εξακολουθεί να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, οι ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ελλάδα βρίσκονται ακόμα σε χαμηλό επίπεδο, καθώς δεν ξεπερνούν το 3% των συναλλαγών, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη ανέρχεται στο 11%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ