Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕπιχειρήσειςΧαμός με προσφορά της Vodafone - Σας αφορά όλους, πάρτε ΕΔΩ

Χαμός με προσφορά της Vodafone – Σας αφορά όλους, πάρτε ΕΔΩ

Vodafone: Σούπερ προσφορά για λίγες μέρες έβγαλε η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Τι δίνει και πόσο κοστίζει για τον κόσμο.

Ειδικότερα, η εν λόγω προσφορά λήγει στο τέλος του μήνα και ειδικότερα στις 30/11.

Δίνει το VDSL 50 Mbps με απεριόριστα λεπτά προς σταθερά, 360 λεπτά προς κινητά Ελλάδας και διεθνή σταθερά 45 χωρών με 19.65 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, το VDSL 100Mbps κοστίζει 21.67 ευρώ και πάλι τις ίδιες παροχές. Δηλαδή απεριόριστα σταθερά, 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά 45 χωρών. Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και εγκατάστασης.

Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν για νέες αιτήσεις που θα γίνουν έως τις 30/11. Οι τιμές περιλαμβάνουν συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής, ΦΠΑ 24%, τέλος σταθερής τηλεφωνίας και Internet 5% και ισχύει για φορητότητα αριθμού.

Μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Επιπλέον, τις τιμές αυτές μερικοί μπορεί να τις έχουν ήδη, είτε με απειλή φορητότητας, ή μέσω από το myvodafone, σε κάθε περίπτωση τώρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 30/11 με αυτές τις τιμές και χωρίς να πληρώσει τέλη ενεργοποίησης και εγκατάστασης.

Τότε κόβει το τηλέφωνο η Vodafone στους συνδρομητές

Πάρα πολύς κόσμος δυσκολεύεται στις μέρες μας να πληρώσει το λογαριασμό του στο τηλέφωνο.

Βέβαια, και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πρέπει από την πλευρά τους να διαφυλάσσουν τα δικά τους συμφέροντα, οπότε παίρνουν αυστηρά μέτρα.

Ένα από αυτά είναι η φραγή της σύνδεσης μέχρι ο πελάτης να αποπληρώσει το ποσό. Πότε όμως οδηγούνται σε κάτι τέτοιο;

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να κοπεί σε κάποιον η σύνδεση (προσωρινά) αν δεν του έχει σταλεί πρώτα μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης λαμβάνει προειδοποιητικό μήνυμα με την ημερομηνία που θα του διακοπούν οι δυνατότητες του πακέτου που έχει στο συμβόλαιο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβηκε στο techmaniacs.gr:

Vodafone: Δωρεάν 5gb ίντερνετ – Ποιοι τα παίρνουν

5GB εντελώς δωρεάν δίνει η Vodafone για όσους κάνουν εγγραφή το CU καρτοκινητό τους στο mobilefees.gov.gr και είναι κάτω από 29 ετών για να έχουν απαλλαγή από τέλη κινητής τηλεφωνίας. Θα πάρεις το δώρο σου σε δυο ημέρες από την επιτυχή δήλωση του αριθμού σου.

Αν είστε μεταξύ 15 και 29 ετών δικαιούστε απαλλαγή από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας, υποβάλλοντας αίτηση καταχώρισης στο Μητρώο Δικαιούχων Απαλλαγής Τελών Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας και καρτοκινητής τηλεφωνίας (Μη.Δ.Α.Τε).

Μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης TAXISnet και να υποβάλετε την αίτησή σας. Για δικαιούχους που είναι ανήλικοι, η αίτηση γίνεται από τον έχοντα την επιμέλεια.

Vodafone: Τα δικαιολογητικά για την αίτηση

Για την υποβολή της αίτησης εγγραφής σας θα χρειαστεί να δηλώσετε:

τον δικό σας ΑΜΚΑ ή ΠΑΑΥΠΑ,
τον ΑΜΚΑ ή ΠΑΑΥΠΑ του δικαιούχου σε περίπτωση ανηλίκου υπό την επιμέλεια σας,
τον αριθμό κινητού τηλεφώνου προς απαλλαγή τελών,
τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, στο δίκτυο του οποίου λειτουργεί ο αριθμός κινητού τηλεφώνου προς απαλλαγή τελών.
Για την επαλήθευση χρήσης του αριθμού κινητού τηλεφώνου που δηλώσατε θα λάβετε κωδικό μιας χρήσης με SMS σε αυτόν τον αριθμό.

Για την αντικατάσταση του δηλωθέντος αριθμού κινητού τηλεφώνου θα πρέπει να προβείτε σε διαγραφή της υποβληθείσας αίτησής σας και καταχώριση νέας αίτησης.

Η δήλωση των στοιχείων επικοινωνίας στην αίτηση που θα υποβάλετε, επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Είσοδο στην υπηρεσία εδώ.

Καινούργιο πακέτο – Τι δίνει στον κόσμο

Συγκεκριμένα πρόκειται για το νέο πακέτο Vodafone One Unlimited. Το πακέτο αυτό διαμορφώνεται έτσι ώστε να παρέχει απεριόριστη κινητή, σταθερή, internet και τηλεόραση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά το πακέτο στο site Vodafone.gr, μιας και η προσφορά έχει ανέβει εδώ και μόλις λίγες ώρες.

Τι περιλαμβάνει, όμως, αναλυτικά το Vodafone One Unlimited και τι παροχές εξασφαλίζουν οι πελάτες της εταιρείας που επιλέξουν να το ενεργοποιήσουν;

Το πρόγραμμα παρέχει από το κινητό απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα SMS και απεριόριστα GB. Ενώ από το σταθερό περιλαμβάνει απεριόριστο Internet 200Mbps και το Vodafone TV, το οποίο περιλαμβάνει το Disney + και το HBO, δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες streaming όπου μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες νέες ταινίες και σειρές που κυκλοφορούν. Και όλα αυτά με 59,65 ευρώ το μήνα.

Υπάρχει, μάλιστα, και μια σοβαρή διαφοροποίηση που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της με την ενεργοποίηση αυτού του πακέτου. Ειδικότερα όπως αναφέρει η Vodafone δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα διακοπής της σύνδεσης του οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς δεσμεύσεις, αν δεν μείνεις ικανοποιημένος από το πακέτο και τα όσα αυτό περιλαμβάνει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις κινητής και σταθερής κάτω από το ίδιο ΑΦΜ και αφορά μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο ή νέα αριθμοδότηση.

Όσα πρέπει να ξέρετε για την προσφορά

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η Εγγύηση ικανοποίησης ισχύει αποκλειστικά για νέα αιτήματα κινητής και σταθερής που πραγματοποιούνται από 26/10/22 και ο συνδρομητής συνδυάζει το πρόγραμμα κινητής Vodafone Giga Unlimited Ultra και σταθερής Vodafone Triple play με TV Entertainment ή με TV Family (100/200Mbps) κάτω από το ίδιο ΑΦM.

Ενώ με την Εγγύηση ικανοποίησης δεν υφίσταται δέσμευση παραμονής στο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια του ορισμένου χρόνου της σύμβασης εκ μέρους του συνδρομητή. Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να διακόψει ατελώς, για οποιοδήποτε λόγο, τη σύνδεση κινητής ή/ και σταθερής στην οποία δικαιούται την Εγγύηση ικανοποίησης.

Στην περίπτωση που ο συνδρομητής έχει λάβει επιδότηση συσκευής κινητής και επιθυμεί να διακόψει πριν τη λήξη της σύμβασης του, θα πρέπει να καταβάλλει μόνο το αναπόσβεστο ποσό που προκύπτει από την επιδότηση συσκευής κινητού.

Η τιμή της προσφοράς προκύπτει από τον συνδυασμό των τιμών για τα προϊόντα σταθερής και κινητής και περιλαμβάνει συνδυαστική έκπτωση η οποία αποδίδεται αυτόματα μετά την ενεργοποίηση και των δύο συνδέσεων, ενώ σταματά να αποδίδεται σε περίπτωση διακοπής της μίας εκ των δύο συνδέσεων κινητής ή σταθερής.

Η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες. Από τον 13ο μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου κινητής με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ