Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕπιχειρήσειςBlack Friday και στην ενέργεια! Η προσφορά-γίγας της Watt+Volt

Black Friday και στην ενέργεια! Η προσφορά-γίγας της Watt+Volt

Black Friday: Ποιος είπε πως η Black Friday αφορά μόνο αγορές δώρων, ρούχων και ηλεκτρονικών συσκευών; Αυτή την Black Friday η εταιρεία WATT+VOLT σκάει τη μεγάλη βόμβα δίνοντας μια εντυπωσιακή διπλή προσφορά.

Διαβάστε παρακάτω στο άρθρο το περιεχόμενο της προσφοράς, τη διάρκεια που αυτή θα ισχύει καθώς και τους πελάτες που αφορά.

Συγκεκριμένα με αφορμή τις προσφορές της Black Friday, η εταιρεία WATT+VOLT έχει ετοιμάσει μια δελεαστική, διπλή προσφορά, έτσι ώστε κάθε νέος της πελάτης να βγει κερδισμένος.

Ας δούμε τι περιλαμβάνει η προσφορά! Ειδικότερα λοιπόν, για τους νέους πελάτες της εταιρείας WATT+VOLT από τις 17/11 μέχρι τις 30/11 ισχύει κέρδος 60€ στο ρεύμα και 60€ στο φυσικό αέριο.

Μάλιστα αν συνδυάσουν ρεύμα και φυσικό αέριο θα δουν διπλό όφελος κερδίζοντας 120€! Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το πακέτο προσφοράς γίνεται χωρίς να χρειάζεται συνδρομή, χωρίς να πληρώνεται κάποιο πάγιο και χωρίς να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρηθούν.

Η εταιρεία WATT+VOLT τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως μεριμνώντας για το συμφέρον των πελατών της, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα που ασχολείται με επίκεντρο την καινοτομία, την ενσωμάτωση όλων των σύγχρονων αλλαγών στην αγορά και με φροντίδα οι πελάτες να είναι πάντα ικανοποιημένοι.

Πώς, όμως, η εταιρεία φροντίζει να είναι πάντα στην πρωτοπορία; Φυσικά προσπαθώντας να συνδυάσει όλα τα παραπάνω σε μία πρωτοποριακή εξίσωση.

Σκοπός της εξίσωσης αυτής είναι η συνεχόμενη ανάπτυξη των υπηρεσιών, καθώς και μέσα από διαγωνισμούς και προϊόντα που στοχεύουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πελατών της εταιρείας! Με λίγα λόγια, οι προσφορές και τα δώρα δε σταματάνε ποτέ με τη WATT+VOLT!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και για αυτή την προσφορά!

WATT+VOLT: Μοναδικά προνόμια για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να γίνουν «πράσινες»

To Chargespot της WATT+VOLT φέρνει για ακόμη μία φορά τις επιχειρήσεις πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση με το Chargespot Business Public, καλώντας τις να κάνουν το επόμενό τους «πράσινο» βήμα και να γίνουν μέλη του ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου φορτιστών στην Ελλάδα!

Εγκαθιστώντας σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τους πελάτες τους, οι επαγγελματίες που θα επιλέξουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μια ποικιλία γενικών και ειδικών προνομίων ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής τους.

Μεταξύ αυτών είναι και τα εξής:

  • Έσοδα από τις φορτίσεις
  • Προβολή του brand τους μέσω της εφαρμογής του Chargespot
  • Πρόσβαση του πελατολογίου σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας
  • Αύξηση της επισκεψιμότητας από κατόχους ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων
  • Αύξηση του πράσινου αποτυπώματος μέσω της έμπρακτης βοήθειας στο περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος τόσο για την ίδια την επιχείρηση όσο και για το προσωπικό της

Black Friday στις 25 Νοεμβρίου, ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 27

Εβδομάδα για ψώνια για τους περισσότερους που επιθυμούν να αγοράσουν κάτι για το εαυτό τους ή για δώρο με προσφορές σε καταστήματα και διαδίκτυο μέσα από την Black Friday και τη Cyber Monday που έρχονται από την Παρασκευή.

Μάλιστα προαιρετικά ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου σε όλη την επικράτεια από τις 11:00 έως τις 20:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), ενώ πολλοί θα διατηρήσουν τις προσφορές από την Black Friday

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή: Μεγάλες προσφορές σε Black Friday – Cyber Monday υπόσχονται οι επιχειρήσεις

Μεγάλες προσφορές για τους καταναλωτές λόγω Black Friday

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου (Black Friday 2022) αλλά και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου (Cyber Monday 2022) οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΛΠΕ αναφέρει «Πληροφορούμε, επίσης, το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες-μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων».

Οι επόμενες Κυριακές του 2022 κατά τις οποίες τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά είναι:

– Στις 11 Δεκεμβρίου 2022, την προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.

– Στις 18 Δεκεμβρίου 2022, την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.

Πώς θα ψωνίσουμε φέτος στην Black Friday

Η φετινή περίοδος της Black Friday, σύμφωνα με το τμήμα ερευνών και αναλύσεων της Generation Y, που συγκέντρωσε στοιχεία από πολλές και διαφορετικές πηγές, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συνοδεύεται από μια σειρά νέων προκλήσεων που επηρεάζει το καταναλωτικό κοινό και συνδέεται μεταξύ άλλων και με τον υψηλό πληθωρισμό που έχει οδηγήσει τις τιμές σε υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της Focus Bari, όπου παρουσιάζεται η ψυχολογία και η καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων, την τρέχουσα περίοδο το 97% των Ελλήνων δηλώνουν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον μία περικοπή εξόδων από τις 18 κατηγορίες προϊόντων που εξετάστηκαν.

Την ίδια στιγμή το 60% των Ελλήνων δηλώνουν ότι έχουν προχωρήσει σε περικοπές, διότι το εισόδημά τους δεν επαρκεί. Ταυτόχρονα, παρουσιάζεται αύξηση στη συμπεριφορά «αναζητώ πολύ περισσότερο εκπτώσεις / προσφορές» (74% τον Οκτώβριο 2022 σε σχέση με 61% τον Απρίλιο 2022), γεγονός που όπως εκτιμά το τμήμα αναλύσεων της Generation Υ ενδέχεται να συμβάλλει θετικά στις πωλήσεις της Black Friday.

Την ίδια, πάντως, στιγμή – σύμφωνα με στοιχεία του Google Trends – παρατηρείται φθίνουσα πορεία της ανεύρεσης του όρου «Black Friday» στη μηχανή αναζήτησης της Google. Το εύρημα αυτό ισχύει εξίσου για την Ελλάδα, όσο και για τις Google-αναζητήσεις παγκοσμίως. Eπίσης, το μερίδιο του online search interest για την Black Friday για την Ελλάδα – συγκριτικά με άλλες χώρες παγκοσμίως – ανέρχεται μόλις στο 0,8%.

Χρήσιμες οδηγίες

Εν όψει των επερχόμενων εκπτωτικών ημερών (Black Friday και Cyber Monday), καταναλωτικές ενώσεις απευθύνουν συστάσεις για ψύχραιμες και υπεύθυνες αγορές από τους καταναλωτές.

Στους βασικούς κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι καταναλωτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η έρευνα αγοράς και ο έλεγχος όχι μόνο της τιμής (αρχικής και τελικής) αλλά και της ποιότητας των προϊόντων. Επίσης θα πρέπει να οριοθετούν τις ανάγκες τους και να προγραμματίζουν λίστα αγορών που θα συμβαδίζουν με τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις καθώς επίσης και να ζητούν την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει, ώστε σε περίπτωση που είναι ελαττωματικά να μπορούν να τα επιστρέψουν ή να τα αλλάξουν.

Εξάλλου, λόγω της αυξημένης ζήτησης για ταχυδρομικές υπηρεσίες που παρατηρείται το ίδιο διάστημα, η ΕΕΤΤ εξέδωσε συστάσεις για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διαδικασία παραλαβής των παραγγελιών τους από εταιρείες ταχυμεταφορών (courier).

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές συνίσταται, μεταξύ άλλων, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στο χρόνο και το σημείο παράδοσης/ παραλαβής, να αναζητούν την πορεία παράδοσης της παραγγελίας από το σύστημα εντοπισμού (tracking system) στην ιστοσελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών, να παραλαμβάνουν με επιφύλαξη και να προχωρούν σε καταγγελία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ