Αυτή η νύχτα μένει επομενα επεισοδια: Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μας γυρνά στο Αγρίνιο το 1984 και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο» και σήμερα (21/12) θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο για το διάστημα των γιορτών των Χριστουγέννων.
Αυτή η νύχτα μένει spoiler: Η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη προκαλεί την οργή της Διαμάντως
Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη κάνει έξαλλη τη Διαμάντω η οποία λέει χαρακτηριστικά:
«Ποια είσαι εσύ για να αποφασίζεις για το δικό μου το παιδί; Σαν πολύ αέρα δεν πήρες; Ανάθεμα την ώρα που σε έβαλα στο σπίτι μου». Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα.
Η Βάσω και ο Χρήστος έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τα κρυμμένα τους αισθήματα, την ώρα που η επιμονή της Ζέτας να μη χάσει τον Στρατή από τη ζωή της, έχει σαν αποτέλεσμα την οργή και το έντονο ξέσπασμά του.
Η Ζέτα σοκάρεται από την οδυνηρή αλήθεια που βγαίνει στην επιφάνεια, ενώ συνεχίζει να προβληματίζεται και να γεννιούνται μέσα της ερωτηματικά. Την ίδια ώρα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου ο οποίος δεν διστάζει να της πει:
«Ξέρεις, μου αρέσεις, είσαι ενδιαφέρον άνθρωπος. Ξεχωρίζεις απ’ όλους εδώ μέσα, είσαι διαφορετική, αν και θέλεις να δείχνεις κάτι άλλο» και εκείνη αν και κολακεύεται μεν, έχει καρφωμένο το μυαλό της στον Στρατή.
Αυτή η νύχτα μένει επομενα επεισοδια: Ο Αλέξανδρος ψάχνει τον φάκελο της αδελφής του στην τροχαία
Μια ακόμα κρίση του Αχιλλέα τρομοκρατεί απίστευτα τη Μυρτώ. Ο Στρατής στον αντίποδα δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του και ψάχνει να βρει λύσεις προς όφελός του. Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Παπαδόπουλος.
Καθώς ο Χρήστος προετοιμάζει την επόμενη επίθεσή του στον Στρατή, έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη: «Αυτή τη φορά θα κάτσεις και θα με ακούσεις! Δεν με νοιάζουν οι δουλειές σου, ούτε τίποτα! Έχεις καταστρέψει τα πάντα!
Τι ζόρι τραβάς εσύ, ρε, τι κάνω εγώ με τα δικά μου τα λεφτά; Πότε σε ένοιαξε για να σε νοιάζει τώρα! Πας και με μπλέκεις στις βρομοδουλειές σου, ακούς εκεί κυνηγάς τον Βαρδάρη επειδή εγώ ξενυχτάω εκεί». «Γιώργη, δεν έχω όρεξη, παράτα με και μη με απασχολήσεις ξανά για βλακείες», του λέει ο Χρήστος, αλλά ο Γιώργης επιμένει: «Όχι ρε, δεν σε παρατάω! Βλακείες είναι τα κορίτσια; Τις έχεις σκεφτεί καθόλου που τις έχεις ρημάξει και κλαίνε κάθε μέρα; Μια καταστροφή είσαι! Πάντα ήσουν», του λέει και στη συνέχεια φεύγει.
Αυτή η νύχτα μένει επομενα επεισοδια: Επίσης
Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στον θάνατο της αδελφής του, ψάχνει στην τροχαία τον φάκελό της. Παράλληλα η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της που θα αλλάξει για πάντα τη στάση του Στρατή. Αυτή θα αποτελέσει και την οριστική ρήξη στη φιλία τους η οποία θα τιναχθεί στον αέρα.. Ο Χρήστος από την άλλη αποφασίζει να πάει στον Στέλιο αλλά αντί να το βρει εκείνον, αντιλαμβάνεται τον πραγματικό λόγο που ο Αλέξανδρος είναι εκεί.
Αν και ο Χρήστος να θέλει να τα έχει όλα υπό τον πλήρη έλεγχό του, η επιστροφή του Αλέξανδρου στο Αγρίνιο, αλλά και η προσπάθεια της Εύης και της Φωτεινής να φτάσουν στην αλήθεια, ανατρέπουν τα πάντα. Ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως η Μαρίνα ήταν καλή οδηγός και πως κάποιος προκάλεσε το ατύχημα που κόστισε τη ζωή της, αρχίζει να ψάχνει τα αρχεία στην τροχαία και καταλήγει στον Χρήστο!
Ο Χρήστος βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, επισκέπτεται τη Βρεττώ και για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα, που στοιχειώνει ακόμα την οικογένειά του και τον ίδιο.
Η Βρεττώ για πολλοστή φορά του ζητάει να κάνει πίσω και να βάλει τέλος στον πόλεμο με τον Στρατή καθώς όλα τα μυστικά θα βγουν έτσι και αλλιώς στην επιφάνεια. Τα πάντα όμως θα πάρουν άλλη τροπή όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο και θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.
Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον ίδιο και την οικογένειά τους και ο Χρήστος την κυνηγούσε με το αμάξι. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, το αμάξι φεύγει από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί! Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης!