Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022
ΑρχικήMediaΆγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός στο Διαφάνι – Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός στο Διαφάνι – Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πολλά είναι τα πρόσωπα που θα εισβάλλουν, άλλα που θα αποχωρήσουν και άλλα που θα ξαναμπούν για να ταράξουν τα «νερά». Ένα από αυτά είναι και ο κύριος Σαραντόπουλος.

Χαμός στο Διαφάνι – Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στη σειράΝέα συγκλονιστικά επεισόδια αναμένονται από τον Σεπτέμβριο στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών». Η σειρά θα μπει στην περίοδο της Χούντας και αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστους κάποιους ήρωες.

Μάλιστα, πολλά είναι τα πρόσωπα που θα εισβάλλουν, άλλα που θα αποχωρήσουν και άλλα που θα ξαναμπούν για να ταράξουν τα «νερά». Ένα από αυτά είναι και ο κύριος Σαραντόπουλος. Ο έμπορος της Ουρανίας θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα φέρει ανατροπές και εξελίξεις στη σχέση της με τον Κυριάκο. Το αν και κατά πόσο θα μπορέσει να μπει ανάμεσά τους με τον τρόπο που θέλει, θα δείξει. Τα προβλήματα πάντως στην οικογένεια θα είναι πολλά.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός στο Διαφάνι – Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Πλειώνης που ενσαρκώνει τον ρόλο του Σαραντόπουλου έχει σημειώσει σχετικά:

«Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τι επιφυλάσσει το σε­νάριο αλλά σε μια ψηφοφορία που είχε κάνει η Αμαλία Καβάλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είδα ότι ο κόσμος θέλει το καινούριο. Η Ουρανία έχει περάσει πολλά και ο κόσμος θέλει μια δικαίωση γι’ αυτήν. Τη θέλει ευτυχισμένη και δυνατή. Η Ουρανία είναι ένα πλάσμα τόσο αγαπητό, ηθικό και αγνό που ο κόσμος την έχει έγνοια. Πολλοί μου λένε: «Πρόσεξε. μην την πληγώσεις», θέλουν η γυναίκα αυτή να πέσει σε καλά χέρια και να βιώσει αυτό που έρχεται ή αυτό που έχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το έχει κερδίσει η Αμαλία που την υποδύεται τόσο με τον ρόλο της και την απόδοση του υπέροχου αυτού κειμένου όσο και ως ηθοποιός με την ερμηνεία της».

Ορέστης Τζιόβας: «Βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες – «Δίνουν πενταροδεκάρες»

Τις δικές του αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες έκανε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως οι συνάδελφοί του που συμμετέχουν στη σειρά, εκτός από τους πρωταγωνιστές, παίρνουν πενταροδεκάρες.

Όλους αυτούς τους μήνες που τα θέατρα ήταν κλειστά, πώς τα έβγαλες πέρα οικονομικά;
Πολύ δύσκολα. Ζει κανείς με 534 ευρώ το μήνα; Έπαιρνα μαύρα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που έκανα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω.

Όταν το κράτος μου δίνει 534 ευρώ, πώς θα ζήσω;

Θα σκοτώσω για να ζήσω και μιλάω πολύ σοβαρά. Πήρα και μια επιστρεπτέα 2000 ευρώ, επειδή είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας. Μου έδωσε δανεικά η αδερφή μου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι.

Έχεις ένα παρουσιαστικό που θα ταίριαζε πολύ στις Άγριες Μέλισσες. Θα ήθελες να πάρεις μέρος;
Γνωρίζω πως στις Άγριες Μέλισσες, εκτός των πρωταγωνιστών, τα χρήματα που παίρνουν οι υπόλοιποι είναι πολύ άσχημα. Με το πρόσχημα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με τεράστια επιτυχία δίνουν πενταροδεκάρες.

Στη δικιά μου περίπτωση, επειδή είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν θα συνέβαινε αυτό, αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε.

Όλοι οι παραγωγοί εκμεταλλεύονται το οικονομικό σύστημα που πάει από το κακό στο χειρότερο και δίνουν με πολύ μεγάλη χαρά τον βασικό μισθό, 534 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ