Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήMediaΑγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Βόμβα! Ελένη συλλαμβάνεται με εντολή Ακύλα

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Βόμβα! Ελένη συλλαμβάνεται με εντολή Ακύλα

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η δίκη για την δολοφονία του Θέμελη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των τριών παιδιών του Δούκα και οι δυο πλευρές ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να καταθέσει εναντίον του πατέρα του.

Η Ασημίνα μαζί με τον Πέτρο κινδυνεύουν να συλληφθούν απ’ την αστυνομία ενώ η Ελένη της ζητά να παραιτηθεί απ’ την εφημερίδα.

Η Ασημίνα καλεί τον Πέτρο στο σπίτι για να γνωριστούνε με τις αδερφές της. Εκεί όμως θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση.

Ο Λευτέρης βρίσκει τη Δρόσω αλλά εκείνη δεν πείθεται για τις καλές προθέσεις του. Η Αιμιλία αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα ως δασκάλα και οι μαθητές του Διαφανίου τα βρίσκουν σκούρα.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Άγριες Μέλισσες 11/10 Επεισόδιο 9

Επεισόδιο 09. Η δίκη για την δολοφονία του Θέμελη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των τριών παιδιών του Δούκα και οι δυο πλευρές ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα. Ο Ακύλας προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού, ενώ ο Ζάχος τον προσεγγiσει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου. Ο Άγγελος θα έχει μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πέτρο που θα φέρει καινούρια μπλεξίματα.

Η Ουρανία παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Μπάμπη, αλλά με κίνδυνο να προκαλέσει την οργή του Κυριάκου. Η Ελένη με τη σειρά της, κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια, όπου εκεί την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Άγριες Μέλισσες, η Ελένη συλλαμβάνεται με εντολή Ακύλα

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη Σταμίρη να προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει τον άντρα της από την εξορία και τα άγρια βασανιστήρια που βιώνει και έτσι η ανάγκη την πάει μέχρι την πόρτα του άντρα που έδωσε την εντολή καταδίωξης του Λάμπρου! Μόνο που ο Ακύλας αρπάζει προς όφελός του την ευκαιρία που του ήρθε! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαριές

Τα νέα για τη σύλληψη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη φέρνουν αναστάτωση στο Διαφάνι και όλο το χωριό προσπαθεί να τους σώσει. Ομως μάταια! Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαριές και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σώσει. Ειδικά ο Λάμπρος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και η Ελένη προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του ζητώντας τη βοήθεια του Ζάχου, ο οποίος της υπόσχεται πως θα ψάξει το θέμα.

Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης βρίσκονται πια σε μια νέα, εφιαλτική πραγματικότητα και ένας καινούριος Γολγοθάς για την Ελένη αρχίζει, με σκοπό να φέρει τον άντρα της πίσω.

Δύο βδομάδες μετά, στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν παίρνουν γράμμα από τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειές τους για τις συνθήκες κράτησης που υπάρχουν στην εξορία. Μέσα τους όμως όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πράγματι η κατάσταση στη Λέρο είναι δραματική.

Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή. Ολοι οι εξόριστοι βασανίζονται άγρια και ο δάσκαλος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη.

Μόνη του παρηγοριά η συντροφιά του Αντώνη, ενός ηλικιωμένου άντρα. Κάποιες μέρες αργότερα, ο Αντώνης υποψιάζεται πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γαϊτάνη, του διοικητή των φυλακών της Λέρου, δεν είναι τυχαία και ο Λάμπρος του αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να υπογράψει την ομολογία του ότι είναι μέλος της ΕΑΚ. Ο Ζάχος δίνει στην Ελένη την ομολογία του και εκείνη αρνείται να πιστέψει πως ο Λάμπρος έκανε κάτι τέτοιο και είναι σίγουρη πως τον ανάγκασαν να το κάνει!

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο ΖΑΧΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ

Ο Ακύλας, μετά την εγκατάστασή του στο Διαφάνι, προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού και υποδύεται τον καλό και τίμιο άνθρωπο.

Ο Ζάχος τον προσεγγίσει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή όσο και την καριέρα του.

Ομως δεν καταφέρνει να μάθει κάτι, ενώ η Ελένη με τη σειρά της κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος τη συλλαμβάνει και την έχει στο κρατητήριο, όπου την ανακρίνει.

Εφόσον ο άντρας της έχει συλληφθεί για… αριστερές πεποιθήσεις, άρα και η ίδια είναι «κόκκινη». Η Ελένη ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, ωστόσο κάνει ξεκάθαρη και τη θέση της απέναντι στο καθεστώς.

Η Δρόσω με την Ασημίνα μαθαίνουν για τη σύλληψή της και πανικοβάλλονται! Τρέχουν στον Ζάχο και του ζητάνε τη βοήθειά του. Εκείνος ρισκάροντας τα πάντα προσπαθεί να τη σώσει από τα χέρια του βασανιστή Ντούνια, ενώ είναι σίγουρος πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από τη σύλληψή της.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Υποψίες για τη δράση του Ακύλα όμως έχει και η Ζωή, η οποία καταλαβαίνει Γιλέoν Πως δεν βρέθηκαν τυχαία στο Διαφάνι!

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να στείλει γράμμα στην Ελένη και ο Αντώνης βρίσκει το κατάλληλο άτομο για να τους βοηθήσει. Ο Ζάχος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του ταγματάρχη, αναγκάζει τον Ντούνια να αφήσει την Ελένη ελεύθερη και εκείνη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Ακύλα για να σώσει τον άντρα της.

Εκείνος συνεχίζει να φορά το προσωπείο του καλού και της δίνει υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι μπορεί. Ομως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, Η εκδίκηση για τον χαμό του αδελφού του, εκτός από τον Λάμπρο, συμπεριλαμβάνει και τις αδελφές Σταμίρη, οι οποίες ήταν η αιτία για να πεθάνει ο Αχιλλέας. Ετσι δίνει ξεκάθαρη εντολή στον Ντούνια να της κάνει τη ζωή κόλαση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ