Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήMediaΑγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση για να...

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση για να μην καταδικαστεί;

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:

Ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να στείλει γράμμα στην Ελένη και ο Αντώνης θα βρει το κατάλληλο άτομο να τους βοηθήσει.

Η Ζωή γνωρίζει τις γυναίκες του χωριού που δεν την καλοβλέπουν ειδικά όταν η Αιμιλία ρίχνει συνέχεια λάδι στη φωτιά.

Ο Κυριάκος ζητά τη βοήθεια του Ακύλα για τον Μπάμπη…

Ο Λευτέρης διαβεβαιώνει τη Δρόσω πως ο πατέρας του δεν έχει σχέση με τη σύλληψη του Λάμπρου. Θα ζητήσει και η Ελένη τη βοήθεια του Ακύλα;

Η κατάθεση της Ασπασίας Μπαλοδήμου, ερωμένης του Αχιλλέα, ανατρέπει τα δεδομένα της δίκης..

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: 13/10 Επεισόδιο 11

Η κατάθεση της Ασπασίας και του αστυνόμου Σπανού, στριμώχνει τον Δούκα κι εμπλέκει τους Άβαντες.

Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων. Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση που του προτείνει;

Ο Πέτρος με τη βοήθεια της Ασημίνας μοιράζει παράνομες εφημερίδες όταν αναγκάζονται να κρυφτούν στο μαγαζί του Νικηφόρου για να διαφύγουν απ’ την αστυνομία…Θα αποκαλυφθούν;

Η Ζωή υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ήρθαν στο Διαφάνι ενώ η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η Αιμιλία μοιράζει τιμωρίες στα παιδιά προκαλώντας αναταραχή στις μανάδες τους κι έρχεται σε σύγκρουση με την αδερφή της, Ζωή.

Ο Ζάχος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο χωριό και να πείσει την Ελένη για τις ειλικρινείς προθέσεις του παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά αλλά εκεί θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση.

Η Κορίνα υποψιάζεται πως ο Μελέτης κάτι της κρύβει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποφασίζει να το ανακαλύψει.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα της δίκης

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη Σταμίρη να προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει τον άντρα της από την εξορία και τα άγρια βασανιστήρια που βιώνει και έτσι η ανάγκη την πάει μέχρι την πόρτα του άντρα που έδωσε την εντολή καταδίωξης του Λάμπρου! Μόνο που ο Ακύλας αρπάζει προς όφελός του την ευκαιρία που του ήρθε! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαριές

Τα νέα για τη σύλληψη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη φέρνουν αναστάτωση στο Διαφάνι και όλο το χωριό προσπαθεί να τους σώσει. Ομως μάταια! Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαριές και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σώσει. Ειδικά ο Λάμπρος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και η Ελένη προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του ζητώντας τη βοήθεια του Ζάχου, ο οποίος της υπόσχεται πως θα ψάξει το θέμα.

Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης βρίσκονται πια σε μια νέα, εφιαλτική πραγματικότητα και ένας καινούριος Γολγοθάς για την Ελένη αρχίζει, με σκοπό να φέρει τον άντρα της πίσω.

Δύο βδομάδες μετά, στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν παίρνουν γράμμα από τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειές τους για τις συνθήκες κράτησης που υπάρχουν στην εξορία. Μέσα τους όμως όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πράγματι η κατάσταση στη Λέρο είναι δραματική.

Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή. Ολοι οι εξόριστοι βασανίζονται άγρια και ο δάσκαλος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη.

Μόνη του παρηγοριά η συντροφιά του Αντώνη, ενός ηλικιωμένου άντρα. Κάποιες μέρες αργότερα, ο Αντώνης υποψιάζεται πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γαϊτάνη, του διοικητή των φυλακών της Λέρου, δεν είναι τυχαία και ο Λάμπρος του αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να υπογράψει την ομολογία του ότι είναι μέλος της ΕΑΚ. Ο Ζάχος δίνει στην Ελένη την ομολογία του και εκείνη αρνείται να πιστέψει πως ο Λάμπρος έκανε κάτι τέτοιο και είναι σίγουρη πως τον ανάγκασαν να το κάνει!

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο ΖΑΧΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ

Ο Ακύλας, μετά την εγκατάστασή του στο Διαφάνι, προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού και υποδύεται τον καλό και τίμιο άνθρωπο.

Ο Ζάχος τον προσεγγίσει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή όσο και την καριέρα του.

Ομως δεν καταφέρνει να μάθει κάτι, ενώ η Ελένη με τη σειρά της κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος τη συλλαμβάνει και την έχει στο κρατητήριο, όπου την ανακρίνει.

Εφόσον ο άντρας της έχει συλληφθεί για… αριστερές πεποιθήσεις, άρα και η ίδια είναι «κόκκινη». Η Ελένη ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, ωστόσο κάνει ξεκάθαρη και τη θέση της απέναντι στο καθεστώς.

Η Δρόσω με την Ασημίνα μαθαίνουν για τη σύλληψή της και πανικοβάλλονται! Τρέχουν στον Ζάχο και του ζητάνε τη βοήθειά του. Εκείνος ρισκάροντας τα πάντα προσπαθεί να τη σώσει από τα χέρια του βασανιστή Ντούνια, ενώ είναι σίγουρος πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από τη σύλληψή της.

Αγριες Μελισσες: Υποψίες για τη δράση του Ακύλα όμως έχει και η Ζωή, η οποία καταλαβαίνει Γιλέoν Πως δεν βρέθηκαν τυχαία στο Διαφάνι!

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να στείλει γράμμα στην Ελένη και ο Αντώνης βρίσκει το κατάλληλο άτομο για να τους βοηθήσει. Ο Ζάχος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του ταγματάρχη, αναγκάζει τον Ντούνια να αφήσει την Ελένη ελεύθερη και εκείνη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Ακύλα για να σώσει τον άντρα της.

Εκείνος συνεχίζει να φορά το προσωπείο του καλού και της δίνει υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι μπορεί. Ομως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, Η εκδίκηση για τον χαμό του αδελφού του, εκτός από τον Λάμπρο, συμπεριλαμβάνει και τις αδελφές Σταμίρη, οι οποίες ήταν η αιτία για να πεθάνει ο Αχιλλέας. Ετσι δίνει ξεκάθαρη εντολή στον Ντούνια να της κάνει τη ζωή κόλαση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ