Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήMediaΑγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: O Κωνσταντής μαθαίνει το μεγάλο μυστικό

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: O Κωνσταντής μαθαίνει το μεγάλο μυστικό

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: H εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:

Ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό.

Ο Κυριάκος θα συναντηθεί με τον Σαραντόπουλο που θα καταλήξει σε μια αναμέτρηση.

Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ελένη.

Προς το παρόν κερδίζει τη συμπάθεια του Σέργιου που τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή.

Εκεί όμως θα κάνει την εμφάνιση του και κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης που θα βάλει σε κίνδυνο, το χαρούμενο κλίμα.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: 18/10 Επεισόδιο 13

Επεισόδιο 13. Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί.

Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο.

Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά το Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης;

Η Ζωή αποκαλύπτει ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει;

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα της δίκης

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη Σταμίρη να προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει τον άντρα της από την εξορία και τα άγρια βασανιστήρια που βιώνει και έτσι η ανάγκη την πάει μέχρι την πόρτα του άντρα που έδωσε την εντολή καταδίωξης του Λάμπρου! Μόνο που ο Ακύλας αρπάζει προς όφελός του την ευκαιρία που του ήρθε! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαριές

Τα νέα για τη σύλληψη του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη φέρνουν αναστάτωση στο Διαφάνι και όλο το χωριό προσπαθεί να τους σώσει. Ομως μάταια! Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαριές και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σώσει. Ειδικά ο Λάμπρος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και η Ελένη προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του ζητώντας τη βοήθεια του Ζάχου, ο οποίος της υπόσχεται πως θα ψάξει το θέμα.

Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης βρίσκονται πια σε μια νέα, εφιαλτική πραγματικότητα και ένας καινούριος Γολγοθάς για την Ελένη αρχίζει, με σκοπό να φέρει τον άντρα της πίσω.

Δύο βδομάδες μετά, στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν παίρνουν γράμμα από τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειές τους για τις συνθήκες κράτησης που υπάρχουν στην εξορία. Μέσα τους όμως όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πράγματι η κατάσταση στη Λέρο είναι δραματική.

Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή. Ολοι οι εξόριστοι βασανίζονται άγρια και ο δάσκαλος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη.

Μόνη του παρηγοριά η συντροφιά του Αντώνη, ενός ηλικιωμένου άντρα. Κάποιες μέρες αργότερα, ο Αντώνης υποψιάζεται πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γαϊτάνη, του διοικητή των φυλακών της Λέρου, δεν είναι τυχαία και ο Λάμπρος του αποκαλύπτει πως αναγκάστηκε να υπογράψει την ομολογία του ότι είναι μέλος της ΕΑΚ. Ο Ζάχος δίνει στην Ελένη την ομολογία του και εκείνη αρνείται να πιστέψει πως ο Λάμπρος έκανε κάτι τέτοιο και είναι σίγουρη πως τον ανάγκασαν να το κάνει!

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο ΖΑΧΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ

Ο Ακύλας, μετά την εγκατάστασή του στο Διαφάνι, προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού και υποδύεται τον καλό και τίμιο άνθρωπο.

Ο Ζάχος τον προσεγγίσει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή όσο και την καριέρα του.

Ομως δεν καταφέρνει να μάθει κάτι, ενώ η Ελένη με τη σειρά της κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος τη συλλαμβάνει και την έχει στο κρατητήριο, όπου την ανακρίνει.

Εφόσον ο άντρας της έχει συλληφθεί για… αριστερές πεποιθήσεις, άρα και η ίδια είναι «κόκκινη». Η Ελένη ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, ωστόσο κάνει ξεκάθαρη και τη θέση της απέναντι στο καθεστώς.

Η Δρόσω με την Ασημίνα μαθαίνουν για τη σύλληψή της και πανικοβάλλονται! Τρέχουν στον Ζάχο και του ζητάνε τη βοήθειά του. Εκείνος ρισκάροντας τα πάντα προσπαθεί να τη σώσει από τα χέρια του βασανιστή Ντούνια, ενώ είναι σίγουρος πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από τη σύλληψή της.

Αγριες Μελισσες: Υποψίες για τη δράση του Ακύλα όμως έχει και η Ζωή, η οποία καταλαβαίνει Γιλέoν Πως δεν βρέθηκαν τυχαία στο Διαφάνι!

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να στείλει γράμμα στην Ελένη και ο Αντώνης βρίσκει το κατάλληλο άτομο για να τους βοηθήσει. Ο Ζάχος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του ταγματάρχη, αναγκάζει τον Ντούνια να αφήσει την Ελένη ελεύθερη και εκείνη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Ακύλα για να σώσει τον άντρα της.

Εκείνος συνεχίζει να φορά το προσωπείο του καλού και της δίνει υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι μπορεί. Ομως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, Η εκδίκηση για τον χαμό του αδελφού του, εκτός από τον Λάμπρο, συμπεριλαμβάνει και τις αδελφές Σταμίρη, οι οποίες ήταν η αιτία για να πεθάνει ο Αχιλλέας. Ετσι δίνει ξεκάθαρη εντολή στον Ντούνια να της κάνει τη ζωή κόλαση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ